Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En son 6+2 de gitmiştim o zaman kalp atışıyla ilgili birşey dememisti. Bir de dün bir yakinimizin hamile olduğunu öğrendim 5+5 te duymuş kalp atışlarını. Bunu öğrenince telaş yaptım iyice canım
Kuzum kese olusumu bebek olusumu ancakk telas etme sakin

Kızlar güçlü hareketleri hissettiğim yerde ayakları mı vardır sizce? Eliyle de böyle güçlü vurabiliyor mu? Resmen göbeğimin üzerindeki kolumu ittiriyor
Olabiliyor kuzumm :)
Ohh ne guzel bende hemen hissetmek istiyorumm

Son bat takibimiz olur insallah kuzummm yazmayacam seni hamiss olacaksin martta insallah onu yazacagimm
İnsallahhhhhhhh balım artk içim çok daraldı boş yaşıyor gibiyim bu ay hamis olurumdaa aranıza katılırım kuzu çok ağrım war yerimden kalkamiyorum

Bugün gittim cok sukur bi sıkıntı yoktu kıpır kıpırdi tabi ben hissetmiyorum masallah artık kafama takmayacam her şey Allah tan

Tabi canım, her şeyin bir zamanı var, sabır ve sukunet gerek
Ama söyle bir sey var boyu kisaydi yani baş a gore iki hafta fark vardı fl de 1 hafta boydan onde çıktı doktor olcumle alakali dedi onemli değil dedi kafama takmayacam ama iki hafta fazla biraz neyse ben de kısayim

Ama söyle bir sey var boyu kisaydi yani baş a gore iki hafta fark vardı fl de 1 hafta boydan onde çıktı doktor olcumle alakali dedi onemli değil dedi kafama takmayacam ama iki hafta fazla biraz neyse ben de kısayim
O zaman genetik olarak belki sana çekecektir Doktorun riskli demediği hiçbir şey için kendini üzme, kafana takma

Off kizlarr canim cok skkın hic birseyi kafama takmiyim diyorum ama bunaldim iyice herseyi icime atiyorum tabiki bu karnimdaki cocugada geciyodur demi canlar

Hayırdır canımm ne olduu
Canim offf kaynanamlarla yasiyormm ve kimse bni aanlamiyor hersey bana kaliyor yardim eden yok bnm de asiri belim agriyor deyince de kavga grltu yapma etme diyolar ama bnden baska yapannda yardim edende yok skldm iyicene atan gdiyo yiyen birakiyo evde aksama kadar bn varim srekli tmzlik bna yataklar dahil camsr offf halden anlamiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…