İnşallah duyarsınız güzel haberlerle gelirsinn kuzucummm stres yapmaIyiyiz canim hamdolsun. Yarın doktora gideceğim kalp atisi icin. Insaallah duyariz minigimizin kalp atisini. Sen nasilsin?
Canim offf kaynanamlarla yasiyormm ve kimse bni aanlamiyor hersey bana kaliyor yardim eden yok bnm de asiri belim agriyor deyince de kavga grltu yapma etme diyolar ama bnden baska yapannda yardim edende yok skldm iyicene atan gdiyo yiyen birakiyo evde aksama kadar bn varim srekli tmzlik bna yataklar dahil camsr offf halden anlamiyolar
Merhaba canm hoş geldinMerhaba bende aranıza katıldım:) 6+2 muhtemelen 1.10.2017 de geliyo minnoşum
Amin insallh canim ya iyice stres oldm varya artik bikdim yani derdimi kimseye anlatamamakdan yruldum hamile pskolojisini anlayan da yokHaklısınn kuzumm yaa allah ıslah etsn vijdan versn o kadına
Merhaba:) hooooşbuldummmMerhaba canm hoş geldin
Çok geçmiş olsun hemen panik yapma olabiliyormuş yarın Dr git mutlakaKizlar hic lekelenmeniz oldu mu?
Bugun oglen cok fena halde kustum ve zorlandim,sonrasnda uyumusum.sonra lavaboya gittigimde camasirimda kahve lekelenme olmus,peceteye hala geliyordu.cook endiselendim gec farkettim dr um bu saat yok.yarin sabah erkenden gidecegim..ne olur dua edin.bebegim iyi olsun.
Kizlar hic lekelenmeniz oldu mu?
Bugun oglen cok fena halde kustum ve zorlandim,sonrasnda uyumusum.sonra lavaboya gittigimde camasirimda kahve lekelenme olmus,peceteye hala geliyordu.cook endiselendim gec farkettim dr um bu saat yok.yarin sabah erkenden gidecegim..ne olur dua edin.bebegim iyi olsun.
Ne diyim ki bilemedm kuzum yaaAmin insallh canim ya iyice stres oldm varya artik bikdim yani derdimi kimseye anlatamamakdan yruldum hamile pskolojisini anlayan da yok
Canımm yarına kadar endişelenmiyceksen bekle. Ama bana sorarsan bi acile git baktır derim tam koyu kahverengimiydi.
Korkma ozaman bnmde oldu kuzum o haftalarda endişe etme ama git yinedeCanim benim normalde hep beyaz yada acik krem akintim oluyordu..
Bu tam koyu kahve degil,nasil desem nescafe lekesi gibj dusun..
Tek tesellim kirmizi olmamasi..
Olacaksin Allahin izniyle canimin iciiiiiİnsallahhhhhhhh balım artk içim çok daraldı boş yaşıyor gibiyim bu ay hamis olurumdaa aranıza katılırım kuzu çok ağrım war yerimden kalkamiyorum
Kuzuu sen bizim en guzel hamisimiz olacaksinnnnnKuzu şimdi farkına werdim seninki hamis listesiyms aklım başımda değil pardonnnn
Insallah birtanemm muhakkak etiketleAy inşallah canım yarın mutlu mutlu haberlerle gelirim bebisimiz duyurur bize kalp sesini :)
Cooooooook yurudum ben cok yorgunumm kuzumCnlar bugun nasılsınız kendini nasıl hissediyosunuz bakalım
Tabiii canimm bosver kendini sikmaaa dua et bool bolll dua etOff kizlarr canim cok skkın hic birseyi kafama takmiyim diyorum ama bunaldim iyice herseyi icime atiyorum tabiki bu karnimdaki cocugada geciyodur demi canlar
Gidicem canimm...o belirsizlik korku insani mahveder...insallah iyidir Allaha emanetiz.Korkma ozaman bnmde oldu kuzum o haftalarda endişe etme ama git yinede
Oyy masallahh kuzum hosgeldin ekliyorum hemenMerhaba bende aranıza katıldım:) 6+2 muhtemelen 1.10.2017 de geliyo minnoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?