Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba bende aranıza katıldım:) 6+2 muhtemelen 1.10.2017 de geliyo minnoşum

Haklısınn kuzumm yaa allah ıslah etsn vijdan versn o kadına

Canim aranizda calisanlar var aksam evlerine gdip ev isi filan ypmiyolarmi o yapamazmis bide hamilesiniz meselaa

Kizlar hic lekelenmeniz oldu mu?
Bugun oglen cok fena halde kustum ve zorlandim,sonrasnda uyumusum.sonra lavaboya gittigimde camasirimda kahve lekelenme olmus,peceteye hala geliyordu.cook endiselendim gec farkettim dr um bu saat yok.yarin sabah erkenden gidecegim..ne olur dua edin.bebegim iyi olsun.

Çok geçmiş olsun hemen panik yapma olabiliyormuş yarın Dr git mutlaka

Canımm yarına kadar endişelenmiyceksen bekle. Ama bana sorarsan bi acile git baktır derim tam koyu kahverengimiydi.

Canımm yarına kadar endişelenmiyceksen bekle. Ama bana sorarsan bi acile git baktır derim tam koyu kahverengimiydi.

Canim benim normalde hep beyaz yada acik krem akintim oluyordu..
Bu tam koyu kahve degil,nasil desem nescafe lekesi gibj dusun..
Tek tesellim kirmizi olmamasi..

İnsallahhhhhhhh balım artk içim çok daraldı boş yaşıyor gibiyim bu ay hamis olurumdaa aranıza katılırım kuzu çok ağrım war yerimden kalkamiyorum
Olacaksin Allahin izniyle canimin iciiiii
Az daha sabret

Kuzu şimdi farkına werdim seninki hamis listesiyms aklım başımda değil pardonnnn
Kuzuu sen bizim en guzel hamisimiz olacaksinnnnn
Seni eeenn basa yazacagimm en basa

Off kizlarr canim cok skkın hic birseyi kafama takmiyim diyorum ama bunaldim iyice herseyi icime atiyorum tabiki bu karnimdaki cocugada geciyodur demi canlar
Tabiii canimm bosver kendini sikmaaa dua et bool bolll dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…