İnşallahh kuzum git ihmal etmeGidicem canimm...o belirsizlik korku insani mahveder...insallah iyidir Allaha emanetiz.
Sorma ya,askos,bu iki haftadir fenalardayim kusma kotu bebek le ugrasma durma oluyorum walla bende seni ozluyorum askosum sen,nasisin bkm
Aa deme ball unutulmuyosun :)Kızlar beni unuttunuz mu gündüz nasılsınız diye yazmıstım kimse yazmadı
İdare eder sen,nasisin,kuzumNasilsiniz guzel hamisler
Şaka kız biraz nazlanasım tuttu işte ilgi görecek kimse yok evde tekimAa deme ball unutulmuyosun :)
Bende iyiyim cok sukur canim bakim sizlere dedimİyimm balım senmanolyammmm
Bende iyiyim canim evde oturuyorumİdare eder sen,nasisin,kuzum
İyi ettin kuzuuBende iyiyim cok sukur canim bakim sizlere dedim
Canim ben izinde oldugum icin firsat buldukca giriyorum sen ve bebiscigin nasilsinizKızlar beni unuttunuz mu gündüz nasılsınız diye yazmıstım kimse yazmadı
Bebisin nasil canim makas bicak yaptinmi hic bebiseİyi ettin kuzuu
İyyiz canım cok skür bi skıntım yok yarın randevüm var heycanlıyım bian önce sabah olsun istiyorumCanim ben izinde oldugum icin firsat buldukca giriyorum sen ve bebiscigin nasilsiniz
Yok kuzumm yapmadm iyidir inşallah allaha emanet ama karnm ağrıyo çok fazla afedersn cır cır olmuşumBebisin nasil canim makas bicak yaptinmi hic bebise
Benim guzel gidio cnm hadi gozun aydin ins guzel gecer randevunİyyiz canım cok skür bi skıntım yok yarın randevüm var heycanlıyım bian önce sabah olsun istiyorumsen naslsn nasıl gidiyor
Yok kuzumm yapmadm iyidir inşallah allaha emanet ama karnm ağrıyo çok fazla afedersn cır cır olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?