Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba

Rabbim hepimize sağlıcakla evlatlarımızı kucağımiza almayi nasip etsin.

Size sormak istediğim şu ev işlerinizde çamaşır suyu kullanıyor musunuz ? yoksa bu dönemde bıraktınız mi? eğer çamaşır suyu kullanmiyorsaniz muadili olarak ne kullanıyorsunuz.?

Bn kullnmadm cif falan kullandm ama domestos ve camasr suyu asla!!

Kullanıyorm canım domestos ağzımı burnumu kapatıyorm sıkı sıkı hamişmisin canımm sağol allah razı olsn canım

Bn kullnmadm cif falan kullandm ama domestos ve camasr suyu asla!!
Bende bir haftadır domestos kullanmıyorum cif kullanıyorum ama kullanmama kararı aldım çünkü kullanırsam içim rahat etmeyecek cif ve bitkisel deterjan kullanmayı düşünüyorum artık.

Bende bir haftadır domestos kullanmıyorum cif kullanıyorum ama kullanmama kararı aldım çünkü kullanırsam içim rahat etmeyecek cif ve bitkisel deterjan kullanmayı düşünüyorum artık.
Cok istiosan annen ya da kayinvaliden arada vcye doker grmzsn bisure cnm

Kullanıyorm canım domestos ağzımı burnumu kapatıyorm sıkı sıkı hamişmisin canımm sağol allah razı olsn canım
Evet yolu yarılamis bir hamile:) bende öyle kullanayım dedim ama yine de istemiyor bir yanim o yüzden vazgeçtim canım temizlikte rahatligimizda önemli mesela ben domestos kullandığım da daha çok daraliyordum sanki cif kullandığımda daha hafif gibi oluyor.

Cok istiosan annen ya da kayinvaliden arada vcye doker grmzsn bisure cnm
Annem uzakta kayinvalidem de yaşlı :) ve eşim deterjan kokusundan sakınır zaten beni de bu konuda sürekli uyaran oydu :) anlayacağın iş başa düştü

Annem uzakta kayinvalidem de yaşlı :) ve eşim deterjan kokusundan sakınır zaten beni de bu konuda sürekli uyaran oydu :) anlayacağın iş başa düştü
Dogumdan snra yaparsn bosver salver gtsin :)

Kaç haftalıksın kuzucum cinsiyt ne bugn ben bu duruma çok taktımda meraktann zaman yaklaştıkca

Merhaba ben 22 haftalik hamileyim son 2 haftadir inanilmaz bacak agrisi cekiyorum. Öyle agriyor ki uyuyamiyorum. Bana ne önerebilirsiniz? Bir daha ki kontrolüm 2 hafta sonra.

Merhaba ben 22 haftalik hamileyim son 2 haftadir inanilmaz bacak agrisi cekiyorum. Öyle agriyor ki uyuyamiyorum. Bana ne önerebilirsiniz? Bir daha ki kontrolüm 2 hafta sonra.
Valla hiç bi bilgim yok kuzucumm benmm

Kaç haftalıksın kuzucum cinsiyt ne bugn ben bu duruma çok taktımda meraktann zaman yaklaştıkca
26 haftalik canım cinsiyetimiz de kız :) Açıkçası mutfak için zaten bitkisel kullanıyorum ama lavabosu için kullaniyordum domestosu tuvalet banyo klozette kullanıyordum ama araştırdigimda normal zamanda bile zararlı olduğunu biliyoruz böyle hassas durumda iken sakınmakta fayda var. alternatif olarak başka şeyler zaten var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…