Bende çok merak ettim de eve gelince takldı kafama orası neresi diyeDoktruna o resmi sor m.ettim:)
Aynen vllaBende çok merak ettim de eve gelince takldı kafama orası neresi diye
https://www.google.com.tr/search?q=...AUIBygB&biw=360&bih=559#imgrc=lxmXIRUCkRGFKM:kerata yaaa
Bn kullnmadm cif falan kullandm ama domestos ve camasr suyu asla!!Kızlar merhaba
Rabbim hepimize sağlıcakla evlatlarımızı kucağımiza almayi nasip etsin.
Size sormak istediğim şu ev işlerinizde çamaşır suyu kullanıyor musunuz ? yoksa bu dönemde bıraktınız mi? eğer çamaşır suyu kullanmiyorsaniz muadili olarak ne kullanıyorsunuz.?
Kızlar merhaba
Rabbim hepimize sağlıcakla evlatlarımızı kucağımiza almayi nasip etsin.
Size sormak istediğim şu ev işlerinizde çamaşır suyu kullanıyor musunuz ? yoksa bu dönemde bıraktınız mi? eğer çamaşır suyu kullanmiyorsaniz muadili olarak ne kullanıyorsunuz.?
Ozmn resmde ole cikmis usgde tam cekerken kayma olmusBurnuna doğru ama doktr daha tomurcuk çıkmamş dedi
Demekkii öyle oldu balımmmOzmn resmde ole cikmis usgde tam cekerken kayma olmus
Bende bir haftadır domestos kullanmıyorum cif kullanıyorum ama kullanmama kararı aldım çünkü kullanırsam içim rahat etmeyecek cif ve bitkisel deterjan kullanmayı düşünüyorum artık.Bn kullnmadm cif falan kullandm ama domestos ve camasr suyu asla!!
Cok istiosan annen ya da kayinvaliden arada vcye doker grmzsn bisure cnmBende bir haftadır domestos kullanmıyorum cif kullanıyorum ama kullanmama kararı aldım çünkü kullanırsam içim rahat etmeyecek cif ve bitkisel deterjan kullanmayı düşünüyorum artık.
Evet yolu yarılamis bir hamile:) bende öyle kullanayım dedim ama yine de istemiyor bir yanim o yüzden vazgeçtim canım temizlikte rahatligimizda önemli mesela ben domestos kullandığım da daha çok daraliyordum sanki cif kullandığımda daha hafif gibi oluyor.Kullanıyorm canım domestos ağzımı burnumu kapatıyorm sıkı sıkı hamişmisin canımm sağol allah razı olsn canım
Annem uzakta kayinvalidem de yaşlı :) ve eşim deterjan kokusundan sakınır zaten beni de bu konuda sürekli uyaran oydu :) anlayacağın iş başa düştüCok istiosan annen ya da kayinvaliden arada vcye doker grmzsn bisure cnm
Dogumdan snra yaparsn bosver salver gtsin :)Annem uzakta kayinvalidem de yaşlı :) ve eşim deterjan kokusundan sakınır zaten beni de bu konuda sürekli uyaran oydu :) anlayacağın iş başa düştü
Artik oyle yapacağız :)Dogumdan snra yaparsn bosver salver gtsin :)
Kaç haftalıksın kuzucum cinsiyt ne bugn ben bu duruma çok taktımda meraktann zaman yaklaştıkcaEvet yolu yarılamis bir hamile:) bende öyle kullanayım dedim ama yine de istemiyor bir yanim o yüzden vazgeçtim canım temizlikte rahatligimizda önemli mesela ben domestos kullandığım da daha çok daraliyordum sanki cif kullandığımda daha hafif gibi oluyor.
Valla hiç bi bilgim yok kuzucumm benmmMerhaba ben 22 haftalik hamileyim son 2 haftadir inanilmaz bacak agrisi cekiyorum. Öyle agriyor ki uyuyamiyorum. Bana ne önerebilirsiniz? Bir daha ki kontrolüm 2 hafta sonra.
26 haftalik canım cinsiyetimiz de kız :) Açıkçası mutfak için zaten bitkisel kullanıyorum ama lavabosu için kullaniyordum domestosu tuvalet banyo klozette kullanıyordum ama araştırdigimda normal zamanda bile zararlı olduğunu biliyoruz böyle hassas durumda iken sakınmakta fayda var. alternatif olarak başka şeyler zaten var.Kaç haftalıksın kuzucum cinsiyt ne bugn ben bu duruma çok taktımda meraktann zaman yaklaştıkca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?