Maşallahhh kuzummm rabbm bağışlasın sakın iyi ediyosun beni normalde de çok rahatsız ediyodu ama mecbur kullanıyorm ama çok sık değil. Belirtilerin ne ler canım kız bebişde26 haftalik canım cinsiyetimiz de kız :) Açıkçası mutfak için zaten bitkisel kullanıyorum ama lavabosu için kullaniyordum domestosu tuvalet banyo klozette kullanıyordum ama araştırdigimda normal zamanda bile zararlı olduğunu biliyoruz böyle hassas durumda iken sakınmakta fayda var. alternatif olarak başka şeyler zaten var.
16.haftada öğrendim canım:)
Fazla ayakta durmamaya calisin bol bol sut icinMerhaba ben 22 haftalik hamileyim son 2 haftadir inanilmaz bacak agrisi cekiyorum. Öyle agriyor ki uyuyamiyorum. Bana ne önerebilirsiniz? Bir daha ki kontrolüm 2 hafta sonra.
Ayrintili usgye grdn mi cnm16.haftada öğrendim canım:)
Belirtileri ; mide bulantısı çok fazla idi ve kusma da fazlaca vardı. 19. Haftaya kadar sürdü nerdeyse ve sürekli ekşi şeyler canım istiyordu ayrıca regl günüme 12 gün varken üstüne görme durumunu yaşamıştım.
16.haftada öğrendim canım:)
Belirtileri ; mide bulantısı çok fazla idi ve kusma da fazlaca vardı. 19. Haftaya kadar sürdü nerdeyse ve sürekli ekşi şeyler canım istiyordu ayrıca regl günüme 12 gün varken üstüne görme durumunu yaşamıştım.
Kusma yok bende aşırı şeklde kıl görünce çok miğdem bulanıyo normaldr de çok tiksinirdim idrar rengin nasl canım açık sarımı turuncuya yakın koyumu
21 24 arasi cnm butun organlara bakiyolar detaylicaAyrıntılı usg nemzan oluyo canımmsweet
Amiiin amiinnnBiz de geldik bebişimle :)
Bugün kontrolümüz vardı cinsiyet için prensesimiz olacağını öğrendik evde bir bayram havası
Rabbim inşallah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin hepimize
Biz de geldik bebişimle :)
Bugün kontrolümüz vardı cinsiyet için prensesimiz olacağını öğrendik evde bir bayram havası
Rabbim inşallah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin hepimize
Evet idrar kuzucummm21 24 arasi cnm butun organlara bakiyolar detaylica
Soyler cnm her gebenin girmesi lazm bn cok korkuom amaEvet idrar kuzucummmdktr söyler değilmi
Ayyy inşallah balımm aslnda ben öylesi incelemeli şeylere pek girmek istemiyorm ama renkli görmek istiyorm yavrumu napsamkiiiSoyler cnm her gebenin girmesi lazm bn cok korkuom amaoglumun hastaliginj orda ogrnmstm dua et bize temiz olsn sonuc
Gir cnm icin rahat etsin Allh korusun bse varsa tedbir alinir dogumda surpriz olmasn hic bseyi yok deselerde rahatlasak ya bn daha kardiyolaga gtcm fetal eko ckilck kalbi icinAyyy inşallah balımm aslnda ben öylesi incelemeli şeylere pek girmek istemiyorm ama renkli görmek istiyorm yavrumu napsamkiii
Herzmnki gbi cnm pek fark yokk ama kasimin ckmasi eskiye gore daha gecBalımm bide tüğlerin ne durumda çok çıkıyomusweet
Kuzummm allah korusun iyi deyipde çıkma ihtimali var ama yok girmiycem onada rabbime emanet stres yapıpda etkilensin istemiyorm ne olacaksa süpriz olsunGir cnm icin rahat etsin Allh korusun bse varsa tedbir alinir dogumda surpriz olmasn hic bseyi yok deselerde rahatlasak ya bn daha kardiyolaga gtcm fetal eko ckilck kalbi icin
Kız anneleri genellikle çıkmıyo diyolarda ondan sonrdm kuzumHerzmnki gbi cnm pek fark yokk ama kasimin ckmasi eskiye gore daha gec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?