Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallahhh kuzummm rabbm bağışlasın sakın iyi ediyosun beni normalde de çok rahatsız ediyodu ama mecbur kullanıyorm ama çok sık değil. Belirtilerin ne ler canım kız bebişde

Kaç haftalıkken öğrendn cinsiyetini canım A Alaikra
16.haftada öğrendim canım:)

Belirtileri ; mide bulantısı çok fazla idi ve kusma da fazlaca vardı. 19. Haftaya kadar sürdü nerdeyse ve sürekli ekşi şeyler canım istiyordu ayrıca regl günüme 12 gün varken üstüne görme durumunu yaşamıştım.

Merhaba ben 22 haftalik hamileyim son 2 haftadir inanilmaz bacak agrisi cekiyorum. Öyle agriyor ki uyuyamiyorum. Bana ne önerebilirsiniz? Bir daha ki kontrolüm 2 hafta sonra.
Fazla ayakta durmamaya calisin bol bol sut icin

Ayrintili usgye grdn mi cnm

Kusma yok bende aşırı şeklde kıl görünce çok miğdem bulanıyo normaldr de çok tiksinirdim idrar rengin nasl canım açık sarımı turuncuya yakın koyumu

Biz de geldik bebişimle :)
Bugün kontrolümüz vardı cinsiyet için prensesimiz olacağını öğrendik evde bir bayram havası
Rabbim inşallah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin hepimize

Soyler cnm her gebenin girmesi lazm bn cok korkuom ama oglumun hastaliginj orda ogrnmstm dua et bize temiz olsn sonuc
Ayyy inşallah balımm aslnda ben öylesi incelemeli şeylere pek girmek istemiyorm ama renkli görmek istiyorm yavrumu napsamkiii

Ayyy inşallah balımm aslnda ben öylesi incelemeli şeylere pek girmek istemiyorm ama renkli görmek istiyorm yavrumu napsamkiii
Gir cnm icin rahat etsin Allh korusun bse varsa tedbir alinir dogumda surpriz olmasn hic bseyi yok deselerde rahatlasak ya bn daha kardiyolaga gtcm fetal eko ckilck kalbi icin

Gir cnm icin rahat etsin Allh korusun bse varsa tedbir alinir dogumda surpriz olmasn hic bseyi yok deselerde rahatlasak ya bn daha kardiyolaga gtcm fetal eko ckilck kalbi icin
Kuzummm allah korusun iyi deyipde çıkma ihtimali var ama yok girmiycem onada rabbime emanet stres yapıpda etkilensin istemiyorm ne olacaksa süpriz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…