Sen blrsn cnm bnmKuzummm allah korusun iyi deyipde çıkma ihtimali var ama yok girmiycem onada rabbime emanet stres yapıpda etkilensin istemiyorm ne olacaksa süpriz olsun
Fetal eko ney kuzumGir cnm icin rahat etsin Allh korusun bse varsa tedbir alinir dogumda surpriz olmasn hic bseyi yok deselerde rahatlasak ya bn daha kardiyolaga gtcm fetal eko ckilck kalbi icin
Ayni gbi cnm alinan cikioKız anneleri genellikle çıkmıyo diyolarda ondan sonrdm kuzum
Korkuyorm kuzumm o yüzden allah korusun gelinimznkide detaylı usg de çıkdı bağırsakda parlaklık var demişler ama temizmiş yaniSen blrsn cnm bnm
Bebegin kalbine bakio cocuk kalp doktoru cnm ne var ne yok soluoFetal eko ney kuzum
Kişiden kişiye değişiyo demkki arkdaşmnki de Kızdı doğuma yakın dı ama onunkisi çıkmıyo faln diyoduAyni gbi cnm alinan cikio
Anladm cnm ama bn mecbur grcem kalp icinKorkuyorm kuzumm o yüzden allah korusun gelinimznkide detaylı usg de çıkdı bağırsakda parlaklık var demişler ama temizmiş yani
İnşallah tertemiz çıkar annesiii endişe etme kötü düşünme dua et edelimmBebegin kalbine bakio cocuk kalp doktoru cnm ne var ne yok soluo
Bakalim :)Kişiden kişiye değişiyo demkki arkdaşmnki de Kızdı doğuma yakın dı ama onunkisi çıkmıyo faln diyodu
Sennki gerekli canım girsen yaptr kontrollerini inşallah sevincz hep birlikteAnladm cnm ama bn mecbur grcem kalp icin
Cok saol cnm bnmİnşallah tertemiz çıkar annesiii endişe etme kötü düşünme dua et edelimm
Ben çok geç kalktğm için bu saatde ayakdaym yatcm aslnda ama burayı bırakıpda gidemiyormUyku tutmadi beni sizde de var mi uykuya dalarken zorlanma
Amiiin insalh cnm yaaaSennki gerekli canım girsen yaptr kontrollerini inşallah sevincz hep birlikte
Bnde 4 5 gbi yatiom hepBen çok geç kalktğm için bu saatde ayakdaym yatcm aslnda ama burayı bırakıpda gidemiyorm
Onun icin hangi bolume randevu almak gerek canim. Ikili testte kalbinde hiperekojen odak var dedi doktor bana da. Beyaz nokta diye geçiyorBebegin kalbine bakio cocuk kalp doktoru cnm ne var ne yok soluo
Ayrıntılı ultrasonu 22.haftamda yaptırmıştım şimdi dr şeker yüklemesi yaptıracağım. ben de ilk dönemlerde lavabo kokusundan bulasik makinesinin kokusundan çok etkilenmiştim zamanla geçiyor. senin kaç haftalık bu arada :)Kız anneleri genellikle çıkmıyo diyolarda ondan sonrdm kuzum
Cnm 21 haftalikken yada en erken 19 haftalikken kardiyoloji bolumleri bakio cocuk kalp kardiyologlari hangi ildesnOnun icin hangi bolume randevu almak gerek canim. Ikili testte kalbinde hiperekojen odak var dedi doktor bana da. Beyaz nokta diye geçiyor
Erken yatsamda gec kalkıyorum ondan uykumda gec geliyo oyy oyy :))Ben çok geç kalktğm için bu saatde ayakdaym yatcm aslnda ama burayı bırakıpda gidemiyorm
Istanbuldayim canim insallah guzel sonuclar alirizCnm 21 haftalikken yada en erken 19 haftalikken kardiyoloji bolumleri bakio cocuk kalp kardiyologlari hangi ildesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?