- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Sagol canımm, Ayakta cok durmaya hiicc gelmiyo kuzum ya cok fena belim daha bebek büyümeden boyle olduysam ileri aylarda nolurum düşünemiyorumCanim benim bel agrisi cok kotu bnde de var gecmis olsnn
Bende özledim KuzummTwsekkurler canimjn ici nenjm,ozlesim yahu sizide
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlenmekten başka yapacak bişey yokAyy misafirim vardı bissürü belim cok fena ölüyorum kızlaaaar
Tama kuzum tesekkur ederim en erken nezaman kan versem cikar ki adete bi hafta kala felan :/Aynen kuzumm dikkat et sonrasnda da öğrenene kadar yapma daha bnde öyle yaptm ilk bebek tehlikeli çünkü
Insallah kuzummmm insallahgKuzular Cok guzel degerlendiryorum bu ay Onceki aylara gore bakalim hayirlisi insAllah bebis olur ❤
Ayyy acayip bir his yaa :)Bende kaşınmaya başladım kuzum yağlanıp duruyorum :)
He kuzum cok sukur cok iyiler sagolsunlarOo iyo canim iyi tatiller sana canim.gorumcelerin iyi heralde neguzel anlasiyorsunuz :)
Oyy cok yorma kendini kuzum yaa hemen uzan dinlennnAyy misafirim vardı bissürü belim cok fena ölüyorum kızlaaaar
Kara lahana yok bendeAyy biri denese kesşkee
Neguzel canim benm sanslisin ha :)He kuzum cok sukur cok iyiler sagolsunlar
Abla gibiler bana
Uzandım kuzum az daha iyiym cok şükurOyy cok yorma kendini kuzum yaa hemen uzan dinlennn
Dur kuzum adet haftan geçsin öyle ver sabret bekle ne zamn gününTama kuzum tesekkur ederim en erken nezaman kan versem cikar ki adete bi hafta kala felan :/
Cinsiyetini öğrenmiş biri denese daha net olacakda kuzuuKara lahana yok bende
Sorma canım ya bende özellikle gece başlıyo uyuz gibi kaşınıyorum :) kalkıp yağlanıyorum geçiyo şimdilikAyyy acayip bir his yaa :)
Canim artik calisma yapma dedinya yapmicsm onun icinde nezaman kan vereyim diyorum tabiki Daha olmaz cok erken adet gunum 26 subat daha var iliskiden 10gun sonra belli olur diyorlarya son iliskiden 10gecince kan versem mi kiDur kuzum adet haftan geçsin öyle ver sabret bekle ne zamn günün
Canim artik calisma yapma dedinya yapmicsm onun icinde nezaman kan vereyim diyorum tabiki Daha olmaz cok erken adet gunum 26 subat daha var iliskiden 10gun sonra belli olur diyorlarya son iliskiden 10gecince kan versem mi ki
Canim artik calisma yapma dedinya yapmicsm onun icinde nezaman kan vereyim diyorum tabiki Daha olmaz cok erken adet gunum 26 subat daha var iliskiden 10gun sonra belli olur diyorlarya son iliskiden 10gecince kan versem mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?