Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım senin ağrıların çok erken başlamış, daha göbeğin çıkmamıştır bile. Bebekte çok küçük. Bence bu ağrılar başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir...
Zaten bebekden olmuyoki canim fitik vardir ondada gecen yil bn gtmsdim fitik baslangici demisdi krem verdi filn gecmisdi arada cok nadir oluyodu simdi geri tazeledi galiba canim is yaptikca daha bi artiyor

Zaten bebekden olmuyoki canim fitik vardir ondada gecen yil bn gtmsdim fitik baslangici demisdi krem verdi filn gecmisdi arada cok nadir oluyodu simdi geri tazeledi galiba canim is yaptikca daha bi artiyor
Canım o zaman dinlene dinlene yapacaksın işini. Bende de boyun düzleşmesi vardı, boynumda sırtımda ağrıyla yaşıyorum yıllardır. Hamilelikte iyice arttı. İlerleyen zamanlarda daha rahatsız edici oluyor. Egzersiz, yüzme vs iyi geliyor. Hem doğumu kolaylaştırır. Vaktin varsa yüzmeye git.

Canim cckla olmuyoki oyle aktiviteler yasadigimiz yerde soguk zaten gt gel cckla zor oluyo

Canim cckla olmuyoki oyle aktiviteler yasadigimiz yerde soguk zaten gt gel cckla zor oluyo
İkinciye hamile olduğunuzu bilmiyordummm... O zaman evde egzersiz yapacaksınız o bile işe yarar gerçekten. Hareketle o bölgeleri güçlendirip, ağrıları minimum seviyeye indirebilirsiniz.

Doğru söylüyorsun canım haftada 1 gün izin günüm var o da yetmiyor hiç dinlenemeden tekrar iş başı oluyor ona taktım dünden beri :)
Canım yaa haklısın evet normal zamanda bile yetmiyorken, hamileyken hiç yetmiyor çünkü kendini daha yorgun hissettiğin için daha fazla dinlenmeye ihtiyacın oluyor. İlk zamanlar bende de çok oldu ama aksini düşünme her gün bugün işe gidicem, bugün güzel gecicek diye motive et kendini. Kaç defa bugün gitmesem mi acaba diye düşündüysem o gün gidemedim işe O zaman işkence oluyor işte.

Benim gitmeme gibi bi şansım yok canım maalesef etüt merkezinde çalışıyorum ve bir tek yetkili ben varım sabah ben açıp ben kapatıyorum çok sıkıntılı yani öğrenci sayısı az olunca tek kişiyi yeterli gördüler bu da bunaltiyor beni daha iyi bir yerde iş bulsam cikicam ama bulamıyorum

Dur bakalım acele etme canım, bebişin kısmetiyle gelir, belki ilerleyen zamanlarda gönlüne göre bir iş denk gelir Sıkma canını

Dur bakalım acele etme canım, bebişin kısmetiyle gelir, belki ilerleyen zamanlarda gönlüne göre bir iş denk gelir Sıkma canını
Amin canım inşallah denk gelir :) doktor kontrollerinde çok problem çıkarmıyorlar şimdilik tek güzel yanı bu sigorta da yapmamışlar 3 gün girdi çıktı göstermişler onu çözmeye çalışıyorum şimdi

Aaa olmamış ama bu. Bir de ayda 1 gün rutin kontrolün için sana ücretli izin vermek zorundalar. O gün işe gelip gidip tekrar gelmek sana kalmış. İstersen hiç gelme. Ücret kesemezler ama sigortalı calısan olman lazım. Hiçbir haktan yararlanamazsın böyle olursa, bir an önce çöz bencede. Doğum izninde falan alacağın ücreti her şeyi etkiler.

Şikayet ettiricem zaten ben edersem hemen çıkartırlar işten o zaman da bisey ispat edemem. Benim doktor randevularım 1 saat sürüyor en fazla zaten sadece 1 saat izin kullanıyorum ama yakında onu da problem yapacak gibiler hayırlısı bakalım artık bir şekilde hallolcak bütün sıkıntılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…