Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım senin ağrıların çok erken başlamış, daha göbeğin çıkmamıştır bile. Bebekte çok küçük. Bence bu ağrılar başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir...
Bilmiyorum canım olabilir Dr gittiğim zaman söylicem, fazla ayakta durmaya gelemiyorum iste ozaman ağrıyo, ablamınds agrırmıs hamileyken, onunda erken başlamış

Bilmiyorum canım olabilir Dr gittiğim zaman söylicem, fazla ayakta durmaya gelemiyorum iste ozaman ağrıyo, ablamınds agrırmıs hamileyken, onunda erken başlamış
Bu genetik bir durum değildir de bünye meselesi. Her şey tetikleyebilir. Belki sende kalsiyum eksikliği var, dr takviye vitamin verebilir belki..

Kuzum mervan otu var o cook iyi ondan sonra hamile kalan cok arkadasim oldu
Adetliyken gunde 1 bardak iciliyor hastaluk bittiginde hemen iliskiye giriyor
Bilmiyomki kuzu karsikkk otlar wardi için de sabh öğle akşam aç karnina iciyom

Kızlar birazdan sağlık ocagına gidecem aşım var onu yaptıracam decavit vitamini sağlık ocağı ücretsiz veriyormuş diye bişey duydum hapım bitti alabilirmiyim nasıl alıcam

Kızlar birazdan sağlık ocagına gidecem aşım var onu yaptıracam decavit vitamini sağlık ocağı ücretsiz veriyormuş diye bişey duydum hapım bitti alabilirmiyim nasıl alıcam
Canım senin takibini yapan ebe-hemşireden iste. Veriyor direk. Bende onu kullanıyorum

Doğru söylüyorsun canım haftada 1 gün izin günüm var o da yetmiyor hiç dinlenemeden tekrar iş başı oluyor ona taktım dünden beri :)
Ayni durumdayiz amqa ben rapor aldim aydina kactim geldim yoksa kafayi yiyecektim
Galiba is yerini kararttum

canim iyi etmissin..senin icin bi degisiklik olmus..
Aynen kuzucanimm hem cok sıkılmistim hemde
Hamilelikten mi bilmem is yeri sıkıci gelmeye baslamisti
Kacasim da gelmisti ancak rapor alarak kactim :)

Ayni durumdayiz amqa ben rapor aldim aydina kactim geldim yoksa kafayi yiyecektim
Galiba is yerini kararttum
Ben tek çalışıyorum canım ondan öyle birşey yapamıyorum şuan bir de sigortami yapmamışlar benim o yüzden bu sorunu çözene kadar elimden gelen birşey yok

Aynen kuzucanimm hem cok sıkılmistim hemde
Hamilelikten mi bilmem is yeri sıkıci gelmeye baslamisti
Kacasim da gelmisti ancak rapor alarak kactim :)
Ohh en güzelini yapmışsın :) Bende yıl başında yıllık iznimin bir kısmını kullandım, memlekete gittim çok iyi geldi. Dinlenememek bir süre sonra psikolojik olarakta yıpratıyor insanı. Yan gelip yatmak iyi geliyor :)

Decawit de domz jelatini var diya duydum almadm ben. Üstelik o ilaç baya büyük içemem ben onu
Canım şimdi sen diyince baktım da "Elevit" marka ilaçta domuz jelatini varmış. Decavitte öyle bir şey yok.

Yutamam kii antibiyotik faln içemiyodm bn zatn. Hala folikasit kullanıyorm bn az kaldı o bitsin diye bkliyormn
Canım decavitte folik asit zaten. Benimde hiç ilaç kullanma alışkanlığım yok. Hatta daha yeni yeni alışkanlık haline getirdim desem yeridir. Ama mecbur kalınca kullanıyosun yapıcak bi şey yok. Bu demir ve folikasitlere doğumdan sonra bir süre daha devam ediliyormuş. Yolumuz uzun anlayacağın

Aynenn ya sormaaa bugn içerken diyorm bırak dese ne kadar mutlu olurum diye troid de kullanıyorm ben artk çok zor geliyo hergn ilaç içmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…