Canım kendine zarar ama vücudun kendini toparlayabilmesi için bi 9 aya daha ihtiyacı varmış. Kendini seviyorsan kullanacaksın :)Vallaaa doğumdan snra kullanamam kii bn daha ilaç faln
Üüfff çok zor ama benmm için önceden km kullanmş ilaç doğumdan sonraCanım kendine zarar ama vücudun kendini toparlayabilmesi için bi 9 aya daha ihtiyacı varmış. Kendini seviyorsan kullanacaksın :)
O yok artik die biliyorumDecawit de domz jelatini var diya duydum almadm ben. Üstelik o ilaç baya büyük içemem ben onu
Ben araştırdım canım şimdi decavitte yok elevitte varmışO yok artik die biliyorum
Kac kac hamilelik basa cok nadir gelen bi olay iki can iki kalp iki beden kolaymi :)Aynen kuzucanimm hem cok sıkılmistim hemde
Hamilelikten mi bilmem is yeri sıkıci gelmeye baslamisti
Kacasim da gelmisti ancak rapor alarak kactim :)
Var kuzum olmaz olurmu bana veriyodu cuma günü de istemedm ben dedim böyleymiş diye hemşirede bakanlık hala veriyo dediO yok artik die biliyorum
Ewet bende baktiydim baya decavitten kaldirilmis ama eleviti hic bilmiyorumBen araştırdım canım şimdi decavitte yok elevitte varmış
Kuzum decavitten kaldirildi o ama elevitte war diyolarmisVar kuzum olmaz olurmu bana veriyodu cuma günü de istemedm ben dedim böyleymiş diye hemşirede bakanlık hala veriyo dedi
Hmm bilmiyorm ki kuzum doğrudurKuzum decavitten kaldirildi o ama elevitte war diyolarmis
Canım burayı oku :)Hmm bilmiyorm ki kuzum doğrudur
Gittim geldm canım istedim ebeden veremiyoruz bebeklere hemde elimizde yok dediCanım senin takibini yapan ebe-hemşireden iste. Veriyor direk. Bende onu kullanıyorum
Nasıl bebeklere veremiyormuş... Elinde olmayabilir çünkü tüm gebelere dağıtılıyor üctetsiz ama bebeklere veremem dediğine anlam veremedim...Gittim geldm canım istedim ebeden veremiyoruz bebeklere hemde elimizde yok dedi
Bilmiyorum bebeklere veremiyoruz dedi bende nası yani dedim veremiyoruz işte diye bide azarladı bnde dahada üstelemedim yoksa tartışma cıkcaktı insanı tersleyip duruyolarNasıl bebeklere veremiyormuş... Elinde olmayabilir çünkü tüm gebelere dağıtılıyor üctetsiz ama bebeklere veremem dediğine anlam veremedim...
Ben kullanıcam deseydin. Yanlış mı anladı acabaBilmiyorum bebeklere veremiyoruz dedi bende nası yani dedim veremiyoruz işte diye bide azarladı bnde dahada üstelemedim yoksa tartışma cıkcaktı insanı tersleyip duruyolar
Hayır zaten hamile oldgumu biliyor tetanoz aşısı icin gittim ordanda sordm decavit hapım bitti burdan alabiliyomuyum ücretsiz dedim bebeklere vermiyoruz dedi ne kastetti orasını anlayamadımBen kullanıcam deseydin. Yanlış mı anladı acaba
Hay Allahım ya çok komik gerçekten.Hayır zaten hamile oldgumu biliyor tetanoz aşısı icin gittim ordanda sordm decavit hapım bitti burdan alabiliyomuyum ücretsiz dedim bebeklere vermiyoruz dedi ne kastetti orasını anlayamadım
Hay Allahım ya çok komik gerçekten.Sinirden güldürdü resmen
Valla ben de anlayamadım yanisuratsız garı kafamı bozdu iki saattir düsünüyom bende aceba ne demek istemiştir diye
Aynen vallahiiValla ben de anlayamadım yaniAklı nerde Allah bilir
Bende oyle dusunuyordum canim :/Gunaydin,nacizane fikrim birlikteligin adet gunune kadar devam etmesi...
Simdi oldu tamam bekleme moduna gectim degil,ne zaman tutacagi belli olmaz...
Hemde esler acisindan daha iyi olur dusuncesindeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?