Kan kesn sonuc diye canmya bekleyelm bakalm daha cok var adete ya nasl zaman gececekHemen kan verme kuzum niye hemen kana gidiyosun ki 11.nci gün test yapabilirsin bence kan daha çok umutsuzluk ben hiç kan vermeye gitmedm şüpeliykende test yaptm daha çok
Sen bilirsin canımm nasl dersen artık 11 nci gün git kan ver ama çok mu çok düşük çıkar değerinKan kesn sonuc diye canmya bekleyelm bakalm daha cok var adete ya nasl zaman gececek
Bekleyim ben adetin gecikmesiniben iysiSen bilirsin canımm nasl dersen artık 11 nci gün git kan ver ama çok mu çok düşük çıkar değerin
Evet yabkimse yok bugunKızlar sesiniz çıkmıyo bugün
Zorr bacimm zoorrr :)Kac kac hamilelik basa cok nadir gelen bi olay iki can iki kalp iki beden kolaymi :)
Cook sessiz kalmisiz kuzummmmKızlar sesiniz çıkmıyo bugün
Aynen canmm bekle sabret biraz stres yapma hem kafana göre takılBekleyim ben adetin gecikmesiniben iysi
Bencede öyleYazyagmurum68
Acaba o dk ebe dalginligi ile decavit ile devit-3 mu karistirdi...o bebeklere veriliyor..
Bence saskinlik olmus olabilir...
Bende bir kez saglik ocaginda tahlil yaptrdm hafta gecti hala sonuc yok yok,sonra ebe aradi benim adima baskasini yazmis,kalabaliktan karistirmisim dio...
Heran hersey olabilir yani...
Otryrm kuzum da sanki biraz ateşim var gibiCook sessiz kalmisiz kuzummmm
Haftabasj sendromu olsa gerek
Ne yapiuorsun kuzum
Tamam canim bu ay olmassa ben preseed jel kullanmayi dusunuyorum ya kayganlastiricisiz felan olmuyor preseed jel kullanirim hem o iymis spermleri hizlandiryormus felan ise yarar belki bakalim :)Aynen canmm bekle sabret biraz stres yapma hem kafana göre takıl
Bencede öyleYazyagmurum68
Acaba o dk ebe dalginligi ile decavit ile devit-3 mu karistirdi...o bebeklere veriliyor..
Bence saskinlik olmus olabilir...
Bende bir kez saglik ocaginda tahlil yaptrdm hafta gecti hala sonuc yok yok,sonra ebe aradi benim adima baskasini yazmis,kalabaliktan karistirmisim dio...
Heran hersey olabilir yani...
Sabırla sığın yüce yaradana vardır mutlaka bir zamanın sen hiç beklemediğin anda şenlensin kalbin dolsun göbüşün strese düşmeden mutluluğu nasip etsin Rabbim inşallahBekleyim ben adetin gecikmesiniben iysi
Pazartesi sendromu kuzum :)Kızlar sesiniz çıkmıyo bugün
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ılık bir duş alıp uzansan iyi gelir sanaOtryrm kuzum da sanki biraz ateşim var gibi
Bu kadar acele etme kuzu sabırla bekle niye olmasn elbet olurTamam canim bu ay olmassa ben preseed jel kullanmayi dusunuyorum ya kayganlastiricisiz felan olmuyor preseed jel kullanirim hem o iymis spermleri hizlandiryormus felan ise yarar belki bakalim :)
Ayy inşallah hasta olmam kuzumm korkuyormm sağolasın sen naslsnGeçmiş olsun canım dikkat et kendine ılık bir duş alıp uzansan iyi gelir sana
Olurda ben icim cok zorya kayganlasitiriyi birakamadimkiBu kadar acele etme kuzu sabırla bekle niye olmasn elbet olur
Aynen öyle valla kmsede ses yokPazartesi sendromu kuzum :)
insAllah canim ya cok cok amin bilyorum tam beklemedigim anda gelecek hep oyle olurya :)Bencede öylesağlık ocağında heran karışıklık olabiliyor geçen hafta beni aradılar aşı vaktiniz geliyor diye :) daha çok var 3aylığız dedim özür diledi gülerek kapadı telefonu :)
Sabırla sığın yüce yaradana vardır mutlaka bir zamanın sen hiç beklemediğin anda şenlensin kalbin dolsun göbüşün strese düşmeden mutluluğu nasip etsin Rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?