Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hemen kan verme kuzum niye hemen kana gidiyosun ki 11.nci gün test yapabilirsin bence kan daha çok umutsuzluk ben hiç kan vermeye gitmedm şüpeliykende test yaptm daha çok
Kan kesn sonuc diye canmya bekleyelm bakalm daha cok var adete ya nasl zaman gececek

Yazyagmurum68
Acaba o dk ebe dalginligi ile decavit ile devit-3 mu karistirdi...o bebeklere veriliyor..
Bence saskinlik olmus olabilir...

Bende bir kez saglik ocaginda tahlil yaptrdm hafta gecti hala sonuc yok yok,sonra ebe aradi benim adima baskasini yazmis,kalabaliktan karistirmisim dio...

Heran hersey olabilir yani...

Bencede öyle sağlık ocağında heran karışıklık olabiliyor geçen hafta beni aradılar aşı vaktiniz geliyor diye :) daha çok var 3aylığız dedim özür diledi gülerek kapadı telefonu :)

Aynen canmm bekle sabret biraz stres yapma hem kafana göre takıl
Tamam canim bu ay olmassa ben preseed jel kullanmayi dusunuyorum ya kayganlastiricisiz felan olmuyor preseed jel kullanirim hem o iymis spermleri hizlandiryormus felan ise yarar belki bakalim :)

Bencede öyle sağlık ocağında heran karışıklık olabiliyor geçen hafta beni aradılar aşı vaktiniz geliyor diye :) daha çok var 3aylığız dedim özür diledi gülerek kapadı telefonu :)
Bekleyim ben adetin gecikmesiniben iysi
Sabırla sığın yüce yaradana vardır mutlaka bir zamanın sen hiç beklemediğin anda şenlensin kalbin dolsun göbüşün strese düşmeden mutluluğu nasip etsin Rabbim inşallah

Tamam canim bu ay olmassa ben preseed jel kullanmayi dusunuyorum ya kayganlastiricisiz felan olmuyor preseed jel kullanirim hem o iymis spermleri hizlandiryormus felan ise yarar belki bakalim :)
Bu kadar acele etme kuzu sabırla bekle niye olmasn elbet olur

i
insAllah canim ya cok cok amin bilyorum tam beklemedigim anda gelecek hep oyle olurya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…