İnşallah canım inşallah sen tedbiri elden bırakma ama dikkatli ol c vitamini yüklemesi yapAyy inşallah hasta olmam kuzumm korkuyormm sağolasın sen naslsn
Ahh kuzumm ben sana diğer topikde de söyledm heralde zamanı vardır önce sen bu durumunu yen diye ama insann bi isteği oluyo illaki sen şuanda kendini o durumdayken çok kasıyosn kasdğn içinde olacağı varsada zorlar işine karışmak gibi olmasn tabiO
Olurda ben icim cok zorya kayganlasitiriyi birakamadimki
İnşallah kuzummm Rabbim gönlüne göre versin aynen hiç beklemediğin anda oluri
insAllah canim ya cok cok amin bilyorum tam beklemedigim anda gelecek hep oyle olurya :)
Aa usuttun mu kizummmOtryrm kuzum da sanki biraz ateşim var gibi
Canim artik kasma pek yok ki sadece kayganlastirici olmadan denemedim denemek istiyom ama korkuyom ya denemem lazim burayada Kadar yapmisim onuda yaparim dmi :/Ahh kuzumm ben sana diğer topikde de söyledm heralde zamanı vardır önce sen bu durumunu yen diye ama insann bi isteği oluyo illaki sen şuanda kendini o durumdayken çok kasıyosn kasdğn içinde olacağı varsada zorlar işine karışmak gibi olmasn tabi
Haberim yokmus gbi gel bebegimm :))İnşallah kuzummm Rabbim gönlüne göre versin aynen hiç beklemediğin anda olurbeklemiyormuş gibi davran sende
Bilmiyomki noldu kuzummAa usuttun mu kizummm
Ne oldi acaba uyu dinlend
Yanii yaparsn yapmalısın canmmCanim artik kasma pek yok ki sadece kayganlastirici olmadan denemedim denemek istiyom ama korkuyom ya denemem lazim burayada Kadar yapmisim onuda yaparim dmi :/
Denicemde nezaman denicem bilemiyorum icraat lazimm :/Yanii yaparsn yapmalısın canmm
İyi şükür kuzu senden naberNaber kuzularr
Yakinda senin gobegn siser cnmBiraz kediye ilgi ve mamaHamis kedi duasi aldim cok tatli tombalak ben haric herkez hamile kedicikte yav
insAllah canimYakinda senin gobegn siser cnm
Bnde iyiyim kuzumİyi şükür kuzu senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?