Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

11 kuzumm şeker yüklemesi çok tehlikeli canım bildiğim kadrıyla ben hiç bi taramasını yaptrmycam

Uyku problemi maalesef bende de var şöyle ki akşam 7 8 gibi uykum geliyor ve uyuyor 1 2 saat sonra uyanıyorum ve gece uyku olmuyor bu sefer.

Bendee bu geç yatma olayından çok sıkıldım yaa geçde kalksam kesn akşam saat 8 9 gibi mayışıyorm uyuyrm snra bu saatlerde uyuyup nerdeyse saat öğleden snra 2 de kalkıyorm öfff
Bnde 2 de kalkanlrdanim:)

Doktor kalbinden bseyini suphe ederse gnderir cektrmeye cnm bnm doktorum tum gebelerni gnderio kalp hastaliklari cogaldi cnki

Allahım korusunn kuzumm inşallah kmseyi korktuğu yere uğratmasın. Şimdi uyuyalımda depo olsun sonra zatn bakalıö neler yapacz o saatlerde bebişlerle

Amiin insallh cnmmm ya fetal eko cektr mutlaka cnm kesin bilgi aliosun kalbi hakknda
Icim rahat etmiyor bir turlu zaten. 12.haftada ense 2.87 cikmisti kan sonucum iyi geldi ama yine de doktor genetik danismanliga yonlendirdi gtmedim kafami dnlemek istedim .bi sey olsada caresi tipta yok cnku.. Su an icim biraz daha rahat ne kadar dogru bilmiyorum ama ruyamda hep iyi olduğunu görüyorum rahatlıyorum. Annelik bambaskaymis kalbinin atisina sukretmekmis.. Rabbim bizleri evlatlarimizla imtihan etmesin onlara saglik sihhat huzurlu bir omur nasip etsin inşallah

11 kuzumm şeker yüklemesi çok tehlikeli canım bildiğim kadrıyla ben hiç bi taramasını yaptrmycam
Ben de kararsız kaldım arastirdim dr uma da sordum o da bebeğen sağlığı için dedi alınan şeker miktari bir bardak gazoz içsen ondan alacağın şeker miktarı ile aynı imiş dr. umA gerek var mı tarzında sördüm hatta o da bazen bebekler normal dogamiyor fazla kilodan ya da doğumda bebek ölumleri oluyor bunarı önceden belirleyip anneye eğer şeker varsa beslenme programi veriyorlar ya da değeri 200 um üstünde ise endokrine yönlendiriyorlarmış.

Açıkçası ben ikili üçlü dörtlü test falan yaptırmadım bir dr sağlık ocağında tetanoz aşısı vardı onun da ilk dozunu oldum sonrasına gitmedim fazla müdahale olmasını istemiyorum tetanozda da sürekli farklı fikirler var cünku.

Aminn inşallah hayatımm rabbm mübarek günün hatrına kabul etsn dualarımızı evlatla sınamasn cümlemizi olmasada çok zor olsada zor vallahi

Amiin insalh cnmm rabbim kucagimzda gostersn sag salim 2017 temmuz annelernden biliom bn seni o topicten. Tertmzdr hc bseyi yoktr insalh cnm el musavvir cek bol bol

Bendee bu geç yatma olayından çok sıkıldım yaa geçde kalksam kesn akşam saat 8 9 gibi mayışıyorm uyuyrm snra bu saatlerde uyuyup nerdeyse saat öğleden snra 2 de kalkıyorm öfff
Valla ayni bende öyleyim hamilelik donemine özgü bi sey mi ki acaba bu bi kac kisi daha ayniymis bizle

Aşılar konusunda bilgim yok canımm anlatırmısın gereksizse gitmem bende

Amiin insalh cnmm rabbim kucagimzda gostersn sag salim 2017 temmuz annelernden biliom bn seni o topicten. Tertmzdr hc bseyi yoktr insalh cnm el musavvir cek bol bol
Tamam canim cekicem hepimiz icin inşallah. Guzel seyler dusunelim guzel olsun inşallah: ) ben mesela bugun ilk tekmemi yedim kizimdan :))

Valla ayni bende öyleyim hamilelik donemine özgü bi sey mi ki acaba bu bi kac kisi daha ayniymis bizle
Valla yok benmki onunla alakalı değil gibi geç yatmak ama akşam olunca erkenden uyuyup uyanmak alakalı çünkü yapmıyodm böyle ama normalde de eşim çok geç yatıyo oturuyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…