- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.394
- 248
- 28
Hicbise kuzum biz kutlamıyozKizlar ealerinize hediye aldinizmii merak ettim
Kuzu ya bu kan uyuşmazlığıni bi anlayamadım nasıl olunca riskli oluyorKızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan varmı benim var dr bidaki geldiginde hatırlat dedi bi test yapcak sanrm o testi nasıl yaptkları hakkında bilgisi olan varmı
Anlayamadım ki canım bende kadının ne demek istedigini. Doktorda yazmamıs decaviti hapımda bitti bugun gidip alıcam eczaneden fiyatınıda hic blmıyorumm ne kdar acebaYazyagmurum68
Acaba o dk ebe dalginligi ile decavit ile devit-3 mu karistirdi...o bebeklere veriliyor..
Bence saskinlik olmus olabilir...
Bende bir kez saglik ocaginda tahlil yaptrdm hafta gecti hala sonuc yok yok,sonra ebe aradi benim adima baskasini yazmis,kalabaliktan karistirmisim dio...
Heran hersey olabilir yani...
Kuzum anladığıma göre risk yok ama tedbir aldıktan sonra , ilk çocukta sorun olmuyomus uyuşmazlık iğnesi vs vurulmaya gerek yok deniyo ilk gebelikte, ama bebek doğduktan sonra 72 saat icinde anneye uyuşmazlık iğnesi yapılması şart 2. bebek etkilenmesin diye, eger vurulmazsa anneyle bebegin kanı ters olursa kanlar etklleniyo bebek kansız kalıyo buda Allah korusun anemiye yani kansere kadar gidiyo ve daha bir cok hastalık, yani doğumdan sonra uyuşmazlık iğnesi şart anneye 2. Bebek etkilenmesin diye, benm ablamla enistemdede var ilkinde gebeyken igne olmadı doğumdan sonra oldu iğne 2. Çocuğunda doğurdu elhamdülillah sorunsuz, tedbir bizden takdir Allah'tan yani kuşum, benm kanım A rh - eşimin kanı 0 rh + bizdede uyuşmazlık var + - olunca uyuşmazlık oluyo, ilk gebeliktede bebek etkilenmişmi etkilenmemiş mi diye test yapılıyomus okudum biseyler ama pek anlayamadm bakalım hayırlısı Dr dan bilgiyi alınca yazarım yine, ay ne uzun yazdımKuzu ya bu kan uyuşmazlığıni bi anlayamadım nasıl olunca riskli oluyor
Kizlar ealerinize hediye aldinizmii merak ettim
Anlayamadım ki canım bende kadının ne demek istedigini. Doktorda yazmamıs decaviti hapımda bitti bugun gidip alıcam eczaneden fiyatınıda hic blmıyorumm ne kdar aceba
Günaydın canım senin de sevgililer günün kutlu olsun :)Gunaydin kuzular
Sevgililer gununuz kutlu olsunnn
Kalpten sevgililerim sizsiniz :)
Cnim insallh bisey olmaz rabbim sifasını versin ama ihmal etmeyin goturunKızlar babam rahatsızlanmış dün gögsü sıkışmış soguk soguk bi terleme gelmis nefes alamamıs annem söyledi kafama cok taktım ilk defa basımıza geliyo böyle bişeyaceba kalp krizi olabilirmi doktora gidecek ama boşluk yokmuş randevü alamadık
TünaydınnGunaydin canlar
amin inşallahhCnim insallh bisey olmaz rabbim sifasını versin ama ihmal etmeyin goturun
Allah korusun canimm ya insallahhh usutmekten dolayi olabilirKızlar babam rahatsızlanmış dün gögsü sıkışmış soguk soguk bi terleme gelmis nefes alamamıs annem söyledi kafama cok taktım ilk defa basımıza geliyo böyle bişeyaceba kalp krizi olabilirmi doktora gidecek ama boşluk yokmuş randevü alamadık
Allah acil şifa versin canım. Başka hastane ya da doktordan alsaydınız ya ihmale gelmez... Çokk geçmiş olsunnKızlar babam rahatsızlanmış dün gögsü sıkışmış soguk soguk bi terleme gelmis nefes alamamıs annem söyledi kafama cok taktım ilk defa basımıza geliyo böyle bişeyaceba kalp krizi olabilirmi doktora gidecek ama boşluk yokmuş randevü alamadık
Kızlar babam rahatsızlanmış dün gögsü sıkışmış soguk soguk bi terleme gelmis nefes alamamıs annem söyledi kafama cok taktım ilk defa basımıza geliyo böyle bişeyaceba kalp krizi olabilirmi doktora gidecek ama boşluk yokmuş randevü alamadık
Ayy allah razi olsn kuzum ck girmiyrm siteye ondan smdi gordm rabbm isteyen herkese nasip etsnAman Allah'ım hamile misin? Bende sana mesaj attım özelden. İki yıl önce konuşmuştuk seninle, bebek istiyordun. Allah'ım nasıl sevindim canımSağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim Çok çok çok mutlu oldum senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?