kizmiiii yoksa kara lahana tahminimi tuttu..Kızlaaar cinsiyetini öğrendm yavrmun tqhmn edin bakalm neymiş
Erkek canmm kara lahana tahmini. Tuttu bende mor oldu zatn ama heryerdr farklı yazıyokikizmiiii yoksa kara lahana tahminimi tuttu..
Akşam mesaisine gittim kuzumm erkek miş eşim haklı çıkdı
canim gözün aydin..insallah sag salim kucagina alirsin.bebisini..Erkek canmm kara lahana tahmini. Tuttu bende mor oldu zatn ama heryerdr farklı yazıyoki
Ay kuzum cok sevindim rabbim gonlundekini verdiii saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbimAkşam mesaisine gittim kuzumm erkek miş eşim haklı çıkdı
Sağoll kuzumm cümlemizinkii inşallahhHadi gozunuz aydin saglikla gelsinn tosun pasa...
İnşallah canımmm hepimizzzcanim gözün aydin..insallah sag salim kucagina alirsin.bebisini..
Öyle oldu kuzumm çok şükürAy kuzum cok sevindim rabbim gonlundekini verdiii saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
Ay pasaa cikti iyimii hayirlisi kuzum herseyin hayirlisi tam emin olmadnn gidipp cicis almiyasnnSağoll kuzumm cümlemizinkii inşallahh
Biriniz pozitif biriniz negatif olursa :)Kuzu ya bu kan uyuşmazlığıni bi anlayamadım nasıl olunca riskli oluyor
Ayy saglikla gelsin aslan parcasi inşaAllahErkek canmm kara lahana tahmini. Tuttu bende mor oldu zatn ama heryerdr farklı yazıyoki
Kuzumm çarşamba günü gitdğime göre 13h 5 ama bugn 13h 1 çıkdı yatmasıyla alakalı bence bu tam ölçüm yapamıyo. Maşallahınızı alalım teyzeleer84zmr Suan senin ne kadarlık tam olarak kuzum? Ben 9+2oldum bu gün
İnşallah öğrenirsin tez vakitte canmm çok sabırsızlanıyo insanAyy saglikla gelsin aslan parcasi inşaAllah, darısı bize ins daha 4 5 hafta var öğrenmeme geçmez vakitler şimdi
Baya ortada kuzumm pipisi ki alsam ble tek renk almayı düşünmüyodm benAy pasaa cikti iyimii hayirlisi kuzum herseyin hayirlisi tam emin olmadnn gidipp cicis almiyasnn
Anammm oyss maşaAllah barekAllah paşaya, nerede bunun seysi nasil görüyo bu Dr lar anlamıyorumKuzumm çarşamba günü gitdğime göre 13h 5 ama bugn 13h 1 çıkdı yatmasıyla alakalı bence bu tam ölçüm yapamıyo. Maşallahınızı alalım teyzeleer
Baya ortada kuzumm pipisi ki alsam ble tek renk almayı düşünmüyodm benAy pasaa cikti iyimii hayirlisi kuzum herseyin hayirlisi tam emin olmadnn gidipp cicis almiyasnn
Oh gostere gostere piiyi atmis disariBaya ortada kuzumm pipisi ki alsam ble tek renk almayı düşünmüyodm ben
Ölçüm çizgisi. Üstünden geçiyo kuzu noktann az yanı hemen çok belliAnammm oyss maşaAllah barekAllah paşaya, nerede bunun seysi nasil görüyo bu Dr lar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?