Görmednmi resme bak kuzumm öyle yapmş kocamn pipisi var lahanada tutdu evetOh gostere gostere piiyi atmis disaridemekki lahanada mor erkekmis bakalim benimki ne cikicakk bnmde mor oldu ya ikinci oglanmi yolda acep
Canim dogumda supriz yapio bazi bebisler bn bie umittir kiz cikck diorum hala. Arkadasn bebegine 4 kere kiz dediler bi dogdu erkek gonlumuzce olsun ins herseyBaya ortada kuzumm pipisi ki alsam ble tek renk almayı düşünmüyodm ben
Ne lahanası kizzGörmednmi resme bak kuzumm öyle yapmş kocamn pipisi var lahanada tutdu evet
Kuzum ins gonlunce oglusun olurGörmednmi resme bak kuzumm öyle yapmş kocamn pipisi var lahanada tutdu evet
Kuzumm çarşamba günü gitdğime göre 13h 5 ama bugn 13h 1 çıkdı yatmasıyla alakalı bence bu tam ölçüm yapamıyo. Maşallahınızı alalım teyzeleer
Daha annesinin boyunu gecicek insMasallahhj,bi onceki attigin ultrosonla arasinda ne kadar fark var orda minik kibarcik burda bildigin adam olmus
Kız değişebilir kuzumm ama erkeğin görünen şeyiinn değişeceğini sanmıyorm. Ama kız da olsa yok bunu istemyrz demeyiz illaki oda bizim yavrumuzCanim dogumda supriz yapio bazi bebisler bn bie umittir kiz cikck diorum hala. Arkadasn bebegine 4 kere kiz dediler bi dogdu erkek gonlumuzce olsun ins hersey
Aynen öylee kuzummm dayısına çekerse beni de babasını da geçerMasallahhj,bi onceki attigin ultrosonla arasinda ne kadar fark var orda minik kibarcik burda bildigin adam olmus
Kara lahana kuzumm 10 dk kaynattım soğuttum idrarla karıştrdm anında mor olduNe lahanası kizz
Anladım kuzu benim eşimle 0 rh + o zmn öle bi sıkıntı yok sağol kuzummKuzum anladığıma göre risk yok ama tedbir aldıktan sonra , ilk çocukta sorun olmuyomus uyuşmazlık iğnesi vs vurulmaya gerek yok deniyo ilk gebelikte, ama bebek doğduktan sonra 72 saat icinde anneye uyuşmazlık iğnesi yapılması şart 2. bebek etkilenmesin diye, eger vurulmazsa anneyle bebegin kanı ters olursa kanlar etklleniyo bebek kansız kalıyo buda Allah korusun anemiye yani kansere kadar gidiyo ve daha bir cok hastalık, yani doğumdan sonra uyuşmazlık iğnesi şart anneye 2. Bebek etkilenmesin diye, benm ablamla enistemdede var ilkinde gebeyken igne olmadı doğumdan sonra oldu iğne 2. Çocuğunda doğurdu elhamdülillah sorunsuz, tedbir bizden takdir Allah'tan yani kuşum, benm kanım A rh - eşimin kanı 0 rh + bizdede uyuşmazlık var + - olunca uyuşmazlık oluyo, ilk gebeliktede bebek etkilenmişmi etkilenmemiş mi diye test yapılıyomus okudum biseyler ama pek anlayamadm bakalım hayırlısı Dr dan bilgiyi alınca yazarım yine, ay ne uzun yazdım
Yok kuzumAnladım kuzu benim eşimle 0 rh + o zmn öle bi sıkıntı yok sağol kuzumm
Yok balım, rica ederimAnladım kuzu benim eşimle 0 rh + o zmn öle bi sıkıntı yok sağol kuzumm
Hmmm arastrdm kuzu ama herkes te tutmamış bazıları yanlis demis, bakalım haftaya yaparm belkiKara lahana kuzumm 10 dk kaynattım soğuttum idrarla karıştrdm anında mor oldu
Aynen ses soluk yok bu aralar,Kızlar hayırdır niye sesiniz çıkmıyo bayadır
Istisna zatn kuzum ben kendimi umutlandiriyorum belki cimcime gelir dieKız değişebilir kuzumm ama erkeğin görünen şeyiinn değişeceğini sanmıyorm. Ama kız da olsa yok bunu istemyrz demeyiz illaki oda bizim yavrumuz
Yok kuzum öyle etme küstürürsn bebeni :))Istisna zatn kuzum ben kendimi umutlandiriyorum belki cimcime gelir die
Yap kuzumm kimsi farklı demş evetHmmm arastrdm kuzu ama herkes te tutmamış bazıları yanlis demis, bakalım haftaya yaparm belki
Rabb'im hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım benimKızlar hepinizden Allah razı olsun inşallah bişeyi yoktur bende öyle düsünmek istiyorum cok korkuyorum Allah korusun yarın icin randevü aldık gidecek ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?