Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baya ortada kuzumm pipisi ki alsam ble tek renk almayı düşünmüyodm ben
Canim dogumda supriz yapio bazi bebisler bn bie umittir kiz cikck diorum hala. Arkadasn bebegine 4 kere kiz dediler bi dogdu erkek gonlumuzce olsun ins hersey

Kuzumm çarşamba günü gitdğime göre 13h 5 ama bugn 13h 1 çıkdı yatmasıyla alakalı bence bu tam ölçüm yapamıyo. Maşallahınızı alalım teyzeleer

Masallahhj,bi onceki attigin ultrosonla arasinda ne kadar fark var orda minik kibarcik burda bildigin adam olmus

Canim dogumda supriz yapio bazi bebisler bn bie umittir kiz cikck diorum hala. Arkadasn bebegine 4 kere kiz dediler bi dogdu erkek gonlumuzce olsun ins hersey
Kız değişebilir kuzumm ama erkeğin görünen şeyiinn değişeceğini sanmıyorm. Ama kız da olsa yok bunu istemyrz demeyiz illaki oda bizim yavrumuz

Anladım kuzu benim eşimle 0 rh + o zmn öle bi sıkıntı yok sağol kuzumm

Kara lahana kuzumm 10 dk kaynattım soğuttum idrarla karıştrdm anında mor oldu
Hmmm arastrdm kuzu ama herkes te tutmamış bazıları yanlis demis, bakalım haftaya yaparm belki

Kız değişebilir kuzumm ama erkeğin görünen şeyiinn değişeceğini sanmıyorm. Ama kız da olsa yok bunu istemyrz demeyiz illaki oda bizim yavrumuz
Istisna zatn kuzum ben kendimi umutlandiriyorum belki cimcime gelir die

Kızlar hepinizden Allah razı olsun inşallah bişeyi yoktur bende öyle düsünmek istiyorum cok korkuyorum Allah korusun yarın icin randevü aldık gidecek ins.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun inşallah bişeyi yoktur bende öyle düsünmek istiyorum cok korkuyorum Allah korusun yarın icin randevü aldık gidecek ins.
Rabb'im hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…