Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzumm çarşamba günü gitdğime göre 13h 5 ama bugn 13h 1 çıkdı yatmasıyla alakalı bence bu tam ölçüm yapamıyo. Maşallahınızı alalım teyzeleer
Maşallah canım Allah kucağına almayı da nasip etsin. İnşallah biz meraklı annelerde en kısa zamanda öğreniriz bebislerimizin cinsiyetlerini :)

Günaydın kızlaaar, Ankara'da karlı bi sabaha gunaydın dedik sizin oralarda varmı kar

gebelik kesesi gozuktu bugun ilk 3 ay cinsel iliskiye girmek sakıncalımı cogu yerde degil diyor

gebelik kesesi gozuktu bugun ilk 3 ay cinsel iliskiye girmek sakıncalımı cogu yerde degil diyor
Bana doktorum 20.haftaya kadr hc bi sakncasi yk hatta korunmasz iliski yasayablrsnz dedi ama bz korkudan haftada bir griyrz. Canm

Kanaman düşük tehlike vs yoksa bi sakınca yok canım Dr lar bebeğe zararı yok diyolar

doktor birsey demedi hic bugun keseye baktı onu gosterdi 10 gun sonra cagırdı olsa birsey soylerdi sanırım:)
Söylerdi canım dikkat et daha asagdadır bebek agır is vs yapma yoruldugunda uzan dinlen kanaman olmadıkça korkma İnsaAllah, saglıklı güzel bi gebelik geçirirsin İnsaAllah

Calısıyomusn canım? Bende iyiym memleketten annemler geldi kvalidemlere gidcez annemle birazdan
Çalışıyorum tatlımm, gözün aydın o zaman ailene kavuşmuşsun Benim ailemde memlekette ben Bursadayım. Bizimkiler de gelse ben izinde olsam gezsek keşke. Ama izne de geç çıkıcam hamileliğimde şöyle gönlüme göre gezip dolaşamadan Neyse bebeğimle gezerim artık yapcak bi şey yok

Yorucu olmuyomu kuzum çalışmak, ev isi yapmayı zorsunuyırum ben

Yorucu olmuyomu kuzum çalışmak, ev isi yapmayı zorsunuyırum ben
Ben 1/1.5 aydir ev isi yapmiyorum desem inanir misiniz?hic elim kolum kalkmiyor evi bile esim supuruyor.
Ama erkek eli iste yapabildigi kadar,ona da sukur..
Ama eve oyle bir girisesim var ki bi dip bucak silsem supursem..
Ama gel gor ki yapamiyorum.yagmurdan camlar kendinden gecti disariyi zor goruyoruz,bazen evin icindeyken gozum karariyor dengem sasiyor oraya ciksam Allah muhafaza asagida duserim ben..

Esim birak kalsin senin sagligindan onemli degil,ölmeyiz ya dio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…