- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
Maşallah canım Allah kucağına almayı da nasip etsin. İnşallah biz meraklı annelerde en kısa zamanda öğreniriz bebislerimizin cinsiyetlerini :)Kuzumm çarşamba günü gitdğime göre 13h 5 ama bugn 13h 1 çıkdı yatmasıyla alakalı bence bu tam ölçüm yapamıyo. Maşallahınızı alalım teyzeleer
Kız mıKızlaaar cinsiyetini öğrendm yavrmun tqhmn edin bakalm neymiş
Ay sorma bende seninle,ayni fikirdeyimIstisna zatn kuzum ben kendimi umutlandiriyorum belki cimcime gelir die
Günaydın cicim. Bursada kar yok ama hava buz gibiGünaydın kızlaaar, Ankara'da karlı bi sabaha gunaydın dedik sizin oralarda varmı kar
Bursa'da mı oturuyorsun canım bende orda doğdum büyüdüm :)Günaydın cicim. Bursada kar yok ama hava buz gibi
Evet canım burada yaşıyorumBursa'da mı oturuyorsun canım bende orda doğdum büyüdüm :)
Bana doktorum 20.haftaya kadr hc bi sakncasi yk hatta korunmasz iliski yasayablrsnz dedi ama bz korkudan haftada bir griyrz. Canmgebelik kesesi gozuktu bugunilk 3 ay cinsel iliskiye girmek sakıncalımı cogu yerde degil diyor
bende korkuyorum bide kendimi cok kasıyorumBana doktorum 20.haftaya kadr hc bi sakncasi yk hatta korunmasz iliski yasayablrsnz dedi ama bz korkudan haftada bir griyrz. Canm
Kanaman düşük tehlike vs yoksa bi sakınca yok canım Dr lar bebeğe zararı yok diyolargebelik kesesi gozuktu bugunilk 3 ay cinsel iliskiye girmek sakıncalımı cogu yerde degil diyor
doktor birsey demedi hic bugun keseye baktı onu gosterdi 10 gun sonra cagırdı olsa birsey soylerdi sanırım:)Kanaman düşük tehlike vs yoksa bi sakınca yok canım Dr lar bebeğe zararı yok diyolar
Söylerdi canım dikkat et daha asagdadır bebek agır is vs yapma yoruldugunda uzan dinlen kanaman olmadıkça korkma İnsaAllah, saglıklı güzel bi gebelik geçirirsin İnsaAllahdoktor birsey demedi hic bugun keseye baktı onu gosterdi 10 gun sonra cagırdı olsa birsey soylerdi sanırım:)
Kuzuulaaar napysnz ses soluk yok
Calısıyomusn canım? Bende iyiym memleketten annemler geldi kvalidemlere gidcez annemle birazdanSelam canım, yemeğe çıkıcam birazdan çok acıktım Sen napıyorsun?
Çalışıyorum tatlımm, gözün aydın o zaman ailene kavuşmuşsunCalısıyomusn canım? Bende iyiym memleketten annemler geldi kvalidemlere gidcez annemle birazdan
Yorucu olmuyomu kuzum çalışmak, ev isi yapmayı zorsunuyırum benÇalışıyorum tatlımm, gözün aydın o zaman ailene kavuşmuşsunBenim ailemde memlekette ben Bursadayım. Bizimkiler de gelse ben izinde olsam gezsek keşke. Ama izne de geç çıkıcam hamileliğimde şöyle gönlüme göre gezip dolaşamadan Neyse bebeğimle gezerim artık yapcak bi şey yok
Ben 1/1.5 aydir ev isi yapmiyorum desem inanir misiniz?hic elim kolum kalkmiyor evi bile esim supuruyor.Yorucu olmuyomu kuzum çalışmak, ev isi yapmayı zorsunuyırum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?