Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Senin sağlığından önemli değil canım bence de elleme kalsın. Benim de temizliği eşim yapıyor aşırı titiz benim eşim de ondan dip bucak giriyor valla :))

Esimde terli topludur ama oyle toz almak bilmez ,tezgahi o sildikten sonra ben tekrar ardndan siliyorm...o ellerinn suyu ile mutfak dolaplarini acip kapatiyor ya...
Ne diyeyim ona da elinden bu kadar geliyor ben onada sukrediyorum..ya hic bakmasa.
Yemegi yapiyor,kizimda var onada bakiyor..
Daha napsin ...
Senin sağlığından önemli değil canım bence de elleme kalsın. Benim de temizliği eşim yapıyor aşırı titiz benim eşim de ondan dip bucak giriyor valla :))

Baya idare ediyor yani evi ee sana gerek kalmamış şaka şaka ne güzel rolmodel oluyor böyle eşler evlatlarına

Bence de canım yaptığına şükür hiç yapmayanlar da var Allah'tan onlardan değiller :)

Bence de canım yaptığına şükür hiç yapmayanlar da var Allah'tan onlardan değiller :)
Temizlikte hep yardım eder sağolsun ama ilk zamanlar mutfağa falan girmiyordu yardıma. Zoruma gidiyordu, sabahtan akşama kadar çalış gel, yemek hazırla, sofrayı topla, çay demle, meyve vs. hiç oturamadan yatağa... Zamanla konuşa konuşa aştık çok şükür. Şimdi el birliğiyle 10 dk da işimizi bitirip beraber tv keyfi yapabiliyoruz. Allah insan sevgisi olan, merhametli, insaflı insanlarla karşılaştırsın herkesi.

Bende hep sukrediyorumm zaten...
Merhametli,vicdanli...

Yani yapmasa yapmayabilir aksine birde evde isler gitmiyor die huzursuzluk ciksrtanlardan kavga edenlerden de olabilirdi...

İnsan zor zamanda belli oluyor gercekten..
Baya idare ediyor yani evi ee sana gerek kalmamış şaka şaka ne güzel rolmodel oluyor böyle eşler evlatlarına
Hemde nasill....hatta ilk baslarda kizim bi an bana baba ,ona anne demeye basladi..
Ben hep koltukta yatan kalkmayan,
Esimse isten gelip ustunu degisip hemen mutfakta yemek yapan ortalik toplayan olunca cocugun devreler yandi ilk...
Sonradan alisti

Aynen öyle canım, çok şükür. Neleri var var ya.. Çok çok şükür hemde

Kuzum nasil oldu baban
Canım iyi durumu bian öyle gelip gitmiş kriz gibi ama ne oldgunu bizde blmıyoruz onlarında ilk kez basına geldigi icin acilede gitmemişler bende korkuyorum sigara kullanıyo aşırı bagımlı o yönden korkum var yarın sabah gidecek dua ediyorum insallah hayırlı hberler gelir sizde dua edermisiniz

Canm kalp krizi olablr buyuk ihtimalle benm babamnda oyle yokluyodu doktora gtmisti doktor grip dyip yollamisto o aksam fena sekilde kalp krizi gecirdi 15gun yogun bakimda kaldo rabbm o gnleri bdaha goatermsn ama kolu uyusuyosa kalbine vuruysa kalp krizi damar daralms demektr ins doktoruna denk gelr rabbm yardm etsn sifasini versn

Canımmm geçmiş olsnn inşallah tekrarlamaz daha rabbm şifa versn ihmal etmeyin görünsün doktora

Kardiyoloji bölümünden aldım zaten başka doktordan degil insallah bişey olmaz allahım kimsenin basına vermesin bende kalp krizinden korkuyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…