- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
Senin sağlığından önemli değil canım bence de elleme kalsın. Benim de temizliği eşim yapıyor aşırı titiz benim eşim de ondan dip bucak giriyor valla :))Ben 1/1.5 aydir ev isi yapmiyorum desem inanir misiniz?hic elim kolum kalkmiyor evi bile esim supuruyor.
Ama erkek eli iste yapabildigi kadar,ona da sukur..
Ama eve oyle bir girisesim var ki bi dip bucak silsem supursem..
Ama gel gor ki yapamiyorum.yagmurdan camlar kendinden gecti disariyi zor goruyoruz,bazen evin icindeyken gozum karariyor dengem sasiyor oraya ciksam Allah muhafaza asagida duserim ben..
Esim birak kalsin senin sagligindan onemli degil,ölmeyiz ya dio.
Senin sağlığından önemli değil canım bence de elleme kalsın. Benim de temizliği eşim yapıyor aşırı titiz benim eşim de ondan dip bucak giriyor valla :))
Baya idare ediyor yani evi ee sana gerek kalmamışEsimde terli topludur ama oyle toz almak bilmez ,tezgahi o sildikten sonra ben tekrar ardndan siliyorm...o ellerinn suyu ile mutfak dolaplarini acip kapatiyor ya...
Ne diyeyim ona da elinden bu kadar geliyor ben onada sukrediyorum..ya hic bakmasa.
Yemegi yapiyor,kizimda var onada bakiyor..
Daha napsin ...
Bence de canım yaptığına şükür hiç yapmayanlar da var Allah'tan onlardan değiller :)Esimde terli topludur ama oyle toz almak bilmez ,tezgahi o sildikten sonra ben tekrar ardndan siliyorm...o ellerinn suyu ile mutfak dolaplarini acip kapatiyor ya...
Ne diyeyim ona da elinden bu kadar geliyor ben onada sukrediyorum..ya hic bakmasa.
Yemegi yapiyor,kizimda var onada bakiyor..
Daha napsin ...
Temizlikte hep yardım eder sağolsun ama ilk zamanlar mutfağa falan girmiyordu yardıma. Zoruma gidiyordu, sabahtan akşama kadar çalış gel, yemek hazırla, sofrayı topla, çay demle, meyve vs. hiç oturamadan yatağa... Zamanla konuşa konuşa aştık çok şükür. Şimdi el birliğiyle 10 dk da işimizi bitirip beraber tv keyfi yapabiliyoruz. Allah insan sevgisi olan, merhametli, insaflı insanlarla karşılaştırsın herkesi.Bence de canım yaptığına şükür hiç yapmayanlar da var Allah'tan onlardan değiller :)
Hemde nasill....hatta ilk baslarda kizim bi an bana baba ,ona anne demeye basladi..Baya idare ediyor yani evi ee sana gerek kalmamışşaka şaka ne güzel rolmodel oluyor böyle eşler evlatlarına
Bence de canım yaptığına şükür hiç yapmayanlar da var Allah'tan onlardan değiller :)
Kuzucan ben tatildeyim azicik :))Aynen ses soluk yok bu aralar,Umya da yok nerelerdesinz kızlar
Kuzum nasil oldu babanKızlar hepinizden Allah razı olsun inşallah bişeyi yoktur bende öyle düsünmek istiyorum cok korkuyorum Allah korusun yarın icin randevü aldık gidecek ins.
Ben 12 haftadir iliskiye girmiyorum korkuyorumbende korkuyorum bide kendimi cok kasıyorum
Aynen öyle canım, çok şükür. Neleri var var ya.. Çok çok şükür hemdeBende hep sukrediyorumm zaten...
Merhametli,vicdanli...
Yani yapmasa yapmayabilir aksine birde evde isler gitmiyor die huzursuzluk ciksrtanlardan kavga edenlerden de olabilirdi...
İnsan zor zamanda belli oluyor gercekten..
Hemde nasill....hatta ilk baslarda kizim bi an bana baba ,ona anne demeye basladi..
Ben hep koltukta yatan kalkmayan,
Esimse isten gelip ustunu degisip hemen mutfakta yemek yapan ortalik toplayan olunca cocugun devreler yandi ilk...
Sonradan alisti
Canında mı istemiyorBen 12 haftadir iliskiye girmiyorum korkuyorum
Canım iyi durumu bian öyle gelip gitmiş kriz gibi ama ne oldgunu bizde blmıyoruz onlarında ilk kez basına geldigi icin acilede gitmemişlerKuzum nasil oldu baban
Canm kalp krizi olablr buyuk ihtimalle benm babamnda oyle yokluyodu doktora gtmisti doktor grip dyip yollamisto o aksam fena sekilde kalp krizi gecirdi 15gun yogun bakimda kaldo rabbm o gnleri bdaha goatermsn ama kolu uyusuyosa kalbine vuruysa kalp krizi damar daralms demektr ins doktoruna denk gelr rabbm yardm etsn sifasini versnCanım iyi durumu bian öyle gelip gitmiş kriz gibi ama ne oldgunu bizde blmıyoruz onlarında ilk kez basına geldigi icin acilede gitmemişlerbende korkuyorum sigara kullanıyo aşırı bagımlı o yönden korkum var yarın sabah gidecek dua ediyorum insallah hayırlı hberler gelir sizde dua edermisiniz
Sağoll kuzumm allah razı olsun cümlemizz inşallahh tersi çıkabliyo bazen hislerin84zmr Yorumları yeni okudum, oğlun olacakmış. Allah bağışlasın canım. Senin fotoğrafa bakınca içimden kız geçmişti.
Canım iyi durumu bian öyle gelip gitmiş kriz gibi ama ne oldgunu bizde blmıyoruz onlarında ilk kez basına geldigi icin acilede gitmemişlerbende korkuyorum sigara kullanıyo aşırı bagımlı o yönden korkum var yarın sabah gidecek dua ediyorum insallah hayırlı hberler gelir sizde dua edermisiniz
Sabah yagiyordu canim simdi yok bende ankara sincandayimGünaydın kızlaaar, Ankara'da karlı bi sabaha gunaydın dedik sizin oralarda varmı kar
Kardiyoloji bölümünden aldım zaten başka doktordan degil insallah bişey olmaz allahım kimsenin basına vermesinCanm kalp krizi olablr buyuk ihtimalle benm babamnda oyle yokluyodu doktora gtmisti doktor grip dyip yollamisto o aksam fena sekilde kalp krizi gecirdi 15gun yogun bakimda kaldo rabbm o gnleri bdaha goatermsn ama kolu uyusuyosa kalbine vuruysa kalp krizi damar daralms demektr ins doktoruna denk gelr rabbm yardm etsn sifasini versn
Sağol canım amin insallah yarın gidecek bakalımCanımmm geçmiş olsnn inşallah tekrarlamaz daha rabbm şifa versn ihmal etmeyin görünsün doktora
Bejan naptınız dün kocanla, kutladınız mı sevgililer gününüSabah yagiyordu canim simdi yok bende ankara sincandayim
Yok kiz esim nobetteydiBejan naptınız dün kocanla, kutladınız mı sevgililer gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?