Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağoll kuzumm allah razı olsun cümlemizz inşallahh tersi çıkabliyo bazen hislerin
Oo pasa geliyormus canim Allahim sagliklica kucagina almayida nasip edsin isim dusunmusmuydun erkek olursa bu kiz olursa bu felan :)

Evet artk sevgili olmadgmza gore evlilik yil donumu kutlamak lazim
Yaaaani hem sevgililer günü dediğin herkesin kutladığı bir gün hadi eskiden, sevgiliyken öyle adı vardı kutluyorduk. Bize özel bir gün bile değil. Ama evlilik yıl dönümü, tanışma yıl dönümü vs öyle değil. Senin günün sana özel

Evet canim aynen bize ozel olsun sadece bizim ozel gunumuz daha onemli :) ❤

Kızlar size bi sorum olcak benim ailem uzakta oturuyor iki saatlik yaşım 21 , hamileligim biraz bulantılar vs ağır geçiyo etraftakiler sürekli sen simdiden böyleysen coccuk dognca napcan iyice perisan olucan bakabilirmisin annende uzakta gibi şeyler söylüyolar cok hassasım suan ve üzerime cok geliyolar pskolojim bozldu resmen sizede böyle diyenler var mı kafama takmak istemiyorum bisürü skıntının icinde bide bnlarla ugrasıyooruz

O evi kim gecindiriyor ki şuanda? Senin eşin mi? Baban calısmıyor mu?
Esim gecindiryor Babam ameliyat oldu calisamiyor tedavi hala devam edyor emekliligi var ama o direk evin borcuna gidiyor emeklilik yok gibi yani sadece esimin maasiyla gecinyoruz abim calissa iyi olacak o calismadan gecemeyiz :/

Tabi canim sağlığından önemli değil, ben zorsunsamda ufak işleri yapıyorum mecbur ama yapmadigim zamanlarda oluyo tabi

Esim gecindiryor Babam ameliyat oldu calisamiyor tedavi hala devam edyor emekliligi var ama o direk evin borcuna gidiyor emeklilik yok gibi yani sadece esimin maasiyla gecinyoruz abim calissa iyi olacak o calismadan gecemeyiz :/
Canım siz evinize taşındığınızda abinde mecburen işe girecek. Siz varsınız diye de rahat davranıyor olabilir.

Senin esin senin ailene bakiyo helal plsun ama,abinde ayip yani calismali bence insallah kirilmassin dedigime
Yok canim kirilmam bende birsuru sey soluyorum abime ya abilik yapmiyor insan calisirda evimize eksigimizi alir biz onun eksigini alyoruz onu doyuryoruz yav ne bicim kafa cozemedim ben bunu :/ abim yuzunden ozel hayatim yok hic birsey anlamiuorum bu kalabalik icinde ya evlendmmi belli degil :/ Allahim yardim nolur abim ise girsin iyi bi is bulsun bizde evimize gidelim bu stres bu kalabalikta bebekte olmaz calismada olmaz dogru duzgun odaya kapansak suc suc degilde utaniyor insan ya

Canım siz evinize taşındığınızda abinde mecburen işe girecek. Siz varsınız diye de rahat davranıyor olabilir.
Bende ole dusunuyorum canim ya ama dusunur arayinca gelirler alisveris yaparlar bizi bole birakmazlar der hic utanma yok abilik yapip bizim evimizdeki ihtiyacimizi almasi lazim biz ona bakmaya mecbir degiliz anneme babama bakarim tabiki ama abime mecbur degilim sonucta bemden buyuk ve erkek calismasi lazim biraz abilik yapsa

Walla al kocani git evine zorda,kalinca,mecbur calisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…