Bizde kutlamadık canım, evlenince artık yerini evlilik yıl dönümüne bıraktı bizimkisiYok kiz esim nobetteydisen kutladin mi
Oo pasa geliyormus canim Allahim sagliklica kucagina almayida nasip edsin isim dusunmusmuydun erkek olursa bu kiz olursa bu felan :)Sağoll kuzumm allah razı olsun cümlemizz inşallahh tersi çıkabliyo bazen hislerin
Evet artk sevgili olmadgmza gore evlilik yil donumu kutlamak lazimBizde kutlamadık canım, evlenince artık yerini evlilik yıl dönümüne bıraktı bizimkisi
Gecmis olsun canim Rabbim sifa versinKardiyoloji bölümünden aldım zaten başka doktordan degil insallah bişey olmaz allahım kimsenin basına vermesinbende kalp krizinden korkuyorumm.
Amin allah razı olsun cnm inş.Gecmis olsun canim Rabbim sifa versin
Yaaaani hem sevgililer günü dediğin herkesin kutladığı bir gün hadi eskiden, sevgiliyken öyle adı vardı kutluyorduk. Bize özel bir gün bile değil. Ama evlilik yıl dönümü, tanışma yıl dönümü vs öyle değil. Senin günün sana özelEvet artk sevgili olmadgmza gore evlilik yil donumu kutlamak lazim
Evet canim aynen bize ozel olsun sadece bizim ozel gunumuz daha onemli :) ❤Yaaaani hem sevgililer günü dediğin herkesin kutladığı bir gün hadi eskiden, sevgiliyken öyle adı vardı kutluyorduk. Bize özel bir gün bile değil. Ama evlilik yıl dönümü, tanışma yıl dönümü vs öyle değil. Senin günün sana özel
Evet canim aynen bize ozel olsun sadece bizim ozel gunumuz daha onemli :) ❤
Evet canim az kaldida kafam burda olacak abim calismiyo bu gidisle tasinamayiz iki ev nasil gecindircez cok borc var bide :/Taşınmaya da az kaldı di mi havalar yakında ısınmaya başlıyo
O evi kim gecindiriyor ki şuanda? Senin eşin mi? Baban calısmıyor mu?Evet canim az kaldida kafam burda olacak abim calismiyo bu gidisle tasinamayiz iki ev nasil gecindircez cok borc var bide :/
Kuzum bolede yapip esleri sogutmamak laxim hic bisey olmuyo korkmayin :)Ben 12 haftadir iliskiye girmiyorum korkuyorum
Esim gecindiryor Babam ameliyat oldu calisamiyor tedavi hala devam edyor emekliligi var ama o direk evin borcuna gidiyor emeklilik yok gibi yani sadece esimin maasiyla gecinyoruz abim calissa iyi olacak o calismadan gecemeyiz :/O evi kim gecindiriyor ki şuanda? Senin eşin mi? Baban calısmıyor mu?
Tabi canim sağlığından önemli değil, ben zorsunsamda ufak işleri yapıyorum mecbur ama yapmadigim zamanlarda oluyo tabiBen 1/1.5 aydir ev isi yapmiyorum desem inanir misiniz?hic elim kolum kalkmiyor evi bile esim supuruyor.
Ama erkek eli iste yapabildigi kadar,ona da sukur..
Ama eve oyle bir girisesim var ki bi dip bucak silsem supursem..
Ama gel gor ki yapamiyorum.yagmurdan camlar kendinden gecti disariyi zor goruyoruz,bazen evin icindeyken gozum karariyor dengem sasiyor oraya ciksam Allah muhafaza asagida duserim ben..
Esim birak kalsin senin sagligindan onemli degil,ölmeyiz ya dio.
Oh gez balım yarasınnKuzucan ben tatildeyim azicik :))
Gorumcelerimin yanindayim tlf ile pek ugrasamiyorum :)
Basilsin bakalim
Senin esin senin ailene bakiyo helal plsun ama,abinde ayip yani calismali bence insallah kirilmassin dedigimeEvet canim az kaldida kafam burda olacak abim calismiyo bu gidisle tasinamayiz iki ev nasil gecindircez cok borc var bide :/
Canım siz evinize taşındığınızda abinde mecburen işe girecek. Siz varsınız diye de rahat davranıyor olabilir.Esim gecindiryor Babam ameliyat oldu calisamiyor tedavi hala devam edyor emekliligi var ama o direk evin borcuna gidiyor emeklilik yok gibi yani sadece esimin maasiyla gecinyoruz abim calissa iyi olacak o calismadan gecemeyiz :/
Yok canim kirilmam bende birsuru sey soluyorum abime ya abilik yapmiyor insan calisirda evimize eksigimizi alir biz onun eksigini alyoruz onu doyuryoruz yav ne bicim kafa cozemedim ben bunu :/ abim yuzunden ozel hayatim yok hic birsey anlamiuorum bu kalabalik icinde ya evlendmmi belli degil :/ Allahim yardim nolur abim ise girsin iyi bi is bulsun bizde evimize gidelim bu stres bu kalabalikta bebekte olmaz calismada olmaz dogru duzgun odaya kapansak suc suc degilde utaniyor insan yaSenin esin senin ailene bakiyo helal plsun ama,abinde ayip yani calismali bence insallah kirilmassin dedigime
Bende ole dusunuyorum canim ya ama dusunur arayinca gelirler alisveris yaparlar bizi bole birakmazlar der hic utanma yok abilik yapip bizim evimizdeki ihtiyacimizi almasi lazim biz ona bakmaya mecbir degiliz anneme babama bakarim tabiki ama abime mecbur degilim sonucta bemden buyuk ve erkek calismasi lazim biraz abilik yapsaCanım siz evinize taşındığınızda abinde mecburen işe girecek. Siz varsınız diye de rahat davranıyor olabilir.
Walla al kocani git evine zorda,kalinca,mecbur calisirYok canim kirilmam bende birsuru sey soluyorum abime ya abilik yapmiyor insan calisirda evimize eksigimizi alir biz onun eksigini alyoruz onu doyuryoruz yav ne bicim kafa cozemedim ben bunu :/ abim yuzunden ozel hayatim yok hic birsey anlamiuorum bu kalabalik icinde ya evlendmmi belli degil :/ Allahim yardim nolur abim ise girsin iyi bi is bulsun bizde evimize gidelim bu stres bu kalabalikta bebekte olmaz calismada olmaz dogru duzgun odaya kapansak suc suc degilde utaniyor insan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?