Aynen öyle canım, şimdi yarın bir gün senin eşinde sıkıntı çıkartır ben çalışıyorum o niye calısmıyor, zorunda mıyım bakmaya der yani haklı da..Bende ole dusunuyorum canim ya ama dusunur arayinca gelirler alisveris yaparlar bizi bole birakmazlar der hic utanma yok abilik yapip bizim evimizdeki ihtiyacimizi almasi lazim biz ona bakmaya mecbir degiliz anneme babama bakarim tabiki ama abime mecbur degilim sonucta bemden buyuk ve erkek calismasi lazim biraz abilik yapsa
insAllah calisir biz soluyoruz martta gitcez artik bu eve sen bakicaksin felan diye ama hala bir icraat yok ne is aryor ne basla bisey odada uyyup duryor bir gun ise girdi birgun calisip cikti disim agriyo diye hep bir sebep buluyo ya annem bile calismayi dusunyo babam o haliyle calismayi dusunuyo herkezi ariyo bana gore is varmi diye artik bir utanma olmazmi bir insanda valla ben olsam yuzune bakamam evdekilerin giderim calisirim babam bile o halde is aryorsaWalla al kocani git evine zorda,kalinca,mecbur calisir
Evet hakli canim ya insAllah calisirda evimize gideriz bence yeni evimizde olucak bebek eve gectikten bir ay sonra felan orda daha rahat olucaz felan nebilim orda olur diye dusunyorum benAynen öyle canım, şimdi yarın bir gün senin eşinde sıkıntı çıkartır ben çalışıyorum o niye calısmıyor, zorunda mıyım bakmaya der yani haklı da..
Amin canım Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın :)Temizlikte hep yardım eder sağolsun ama ilk zamanlar mutfağa falan girmiyordu yardıma. Zoruma gidiyordu, sabahtan akşama kadar çalış gel, yemek hazırla, sofrayı topla, çay demle, meyve vs. hiç oturamadan yatağa... Zamanla konuşa konuşa aştık çok şükür. Şimdi el birliğiyle 10 dk da işimizi bitirip beraber tv keyfi yapabiliyoruz. Allah insan sevgisi olan, merhametli, insaflı insanlarla karşılaştırsın herkesi.
Heralde yaEnfeksiyon cnm buyuk ihtimalle
Istemiyor jelibonum yaa hamilelikten sonra isteksizlestim :)Canında mı istemiyor
Rabbim saglik versin canim insallahhhh hayirlu habedler alirixCanım iyi durumu bian öyle gelip gitmiş kriz gibi ama ne oldgunu bizde blmıyoruz onlarında ilk kez basına geldigi icin acilede gitmemişlerbende korkuyorum sigara kullanıyo aşırı bagımlı o yönden korkum var yarın sabah gidecek dua ediyorum insallah hayırlı hberler gelir sizde dua edermisiniz
Istemiyor jelibonum yaa hamilelikten sonra isteksizlestim :)
Aynen her şey güzel olur inşallah canım. Baktın olmuyo babanla konuşursun abinin durumunu o el atarEvet hakli canim ya insAllah calisirda evimize gideriz bence yeni evimizde olucak bebek eve gectikten bir ay sonra felan orda daha rahat olucaz felan nebilim orda olur diye dusunyorum ben
Ay kuzumm bilemedim ki :)Kuzum bolede yapip esleri sogutmamak laxim hic bisey olmuyo korkmayin :)
Geziyorum hepimjzin yerine cancan :)Oh gez balım yarasınn
Aynen kuzum ama bu ay bitain deneyecem artikNormal canım, ortalara doğru belki değişir düşüncelerin. İlk zamanlar hem korku, kaygı da oluyor ondan da kapatıyorsun kendini
Aynen kuzum ama bu ay bitain deneyecem artik
Esimi de korluttular yok iliski olursa dusuk olur falan diye o da cok tedirgun ama yenecegim ay sonunda bunuTabi canım eşini de ihmal etmeBu arada profildeki foto kimin ya cok tatlı bebek maşallah
Babami dinlese simdiye calisirdi zaten canimAynen her şey güzel olur inşallah canım. Baktın olmuyo babanla konuşursun abinin durumunu o el atar
Maşallah ama çok tatlıEsimi de korluttular yok iliski olursa dusuk olur falan diye o da cok tedirgun ama yenecegim ay sonunda bunu
Manevi oglum :)
Iranli bir bebek kuzum cok hayranim o yuzden yaptim :)
Kızlar size bi sorum olcak benim ailem uzakta oturuyor iki saatlik yaşım 21 , hamileligim biraz bulantılar vs ağır geçiyo etraftakiler sürekli sen simdiden böyleysen coccuk dognca napcan iyice perisan olucan bakabilirmisin annende uzakta gibi şeyler söylüyolar cok hassasım suan ve üzerime cok geliyolar pskolojim bozldu resmen sizede böyle diyenler var mı kafama takmak istemiyorum bisürü skıntının icinde bide bnlarla ugrasıyooruz
Canim sen nerelisin? Bu zorunsam kelimesini ilkkez senden duyuyorm.daha oncede yazdin.Tabi canim sağlığından önemli değil, ben zorsunsamda ufak işleri yapıyorum mecbur ama yapmadigim zamanlarda oluyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?