Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen öyle canım, şimdi yarın bir gün senin eşinde sıkıntı çıkartır ben çalışıyorum o niye calısmıyor, zorunda mıyım bakmaya der yani haklı da..

Walla al kocani git evine zorda,kalinca,mecbur calisir
insAllah calisir biz soluyoruz martta gitcez artik bu eve sen bakicaksin felan diye ama hala bir icraat yok ne is aryor ne basla bisey odada uyyup duryor bir gun ise girdi birgun calisip cikti disim agriyo diye hep bir sebep buluyo ya annem bile calismayi dusunyo babam o haliyle calismayi dusunuyo herkezi ariyo bana gore is varmi diye artik bir utanma olmazmi bir insanda valla ben olsam yuzune bakamam evdekilerin giderim calisirim babam bile o halde is aryorsa

Aynen öyle canım, şimdi yarın bir gün senin eşinde sıkıntı çıkartır ben çalışıyorum o niye calısmıyor, zorunda mıyım bakmaya der yani haklı da..
Evet hakli canim ya insAllah calisirda evimize gideriz bence yeni evimizde olucak bebek eve gectikten bir ay sonra felan orda daha rahat olucaz felan nebilim orda olur diye dusunyorum ben

Kizlar sari sari akintim var aktigini hissedebilyorum acaba ne bu

Amin canım Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın :)

Rabbim saglik versin canim insallahhhh hayirlu habedler alirix

Evet hakli canim ya insAllah calisirda evimize gideriz bence yeni evimizde olucak bebek eve gectikten bir ay sonra felan orda daha rahat olucaz felan nebilim orda olur diye dusunyorum ben
Aynen her şey güzel olur inşallah canım. Baktın olmuyo babanla konuşursun abinin durumunu o el atar

Tabi canım eşini de ihmal etme Bu arada profildeki foto kimin ya cok tatlı bebek maşallah
Esimi de korluttular yok iliski olursa dusuk olur falan diye o da cok tedirgun ama yenecegim ay sonunda bunu
Manevi oglum :)
Iranli bir bebek kuzum cok hayranim o yuzden yaptim :)

Esimi de korluttular yok iliski olursa dusuk olur falan diye o da cok tedirgun ama yenecegim ay sonunda bunu
Manevi oglum :)
Iranli bir bebek kuzum cok hayranim o yuzden yaptim :)
Maşallah ama çok tatlı Senin zannediyordum ben 2. gebeliğin zannetmiştim

Canimm kulaklarini cevrene kapat,hicte onlarin lafiyla uzulme etkilenme.
Benim annem rahmetli oldu,bizde ailemizden uzaktayiz kizim 4 yasina girecek.kayinvalidem de sadece ilk dogum animda hastanede yanimda kaldi ve sonrasinda biraz bakti yari kirkinda evde esimle basbasaydik...ve oyle aglak bi kizim vardi ki..is basa dusunce oyle bakiliyor ki..
Sen hic merak etme simdi aman nasil tutarim incitirim die dusundgumz sey bebek dogunca nasil oluyor bilmiyorm sanki butun annelik duygulari yukleniyor her isi yapmaya basliyorsun...
Sen hic simdiden kasma kendini.herkesin annesi babasi yok basinda..sende ustesinden gelirsin
Tabi canim sağlığından önemli değil, ben zorsunsamda ufak işleri yapıyorum mecbur ama yapmadigim zamanlarda oluyo tabi
Canim sen nerelisin? Bu zorunsam kelimesini ilkkez senden duyuyorm.daha oncede yazdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…