Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazyagmurum68 Canım benim ailem 6 saatlik uzaklıkta. Kayınvalidem çalışıyor, benim doğum izninden sonra işe dönmem çalışmam lazım. Ve inan bu durum benden çok başkalarını ilgilendiriyor. Nasıl bakarsın demiyorlar da, bakıcak kimse var mı nasıl yapacaksınız, işe dönebilecek misin vs. vs. O zaman bi gelsin bakalım bulunur çaresi diyorum, geçiyorum. Artık açıklama bile yapmıyorum. Bende bilmiyorum ne olacak, kim bakacak bebeğime ama ortada kalacak değil ya...

Haklısın canım Allah bi yola koyar elbet sabredip sükretmemiz lazım zaman neler gösterir insana smdiden skıntılanmamamız lazım

Ay inanmiyorum,bu,adam yarin evlenip karisini getirir babam bana baksin der gercekten ayip sen kocani al evine gec ordan olabildigince destegini yal insan bas basa gecirmek istiyo zaman ne bilim

Kiz ben oglana hamileyken dewamli bi bebisin fotisuna bakiuodum benzesin die ahanda fotokopisi oldu denendi onaylandi bol bol bak benziyo lar

Benim de gorumcem esime cok bakmis hamile iken...kizi ayni esime benziyor anne babayla hic alakasi yok...bizim kendi kizimiz o kadar benzemiyor babasina...
Demekki ben bakmamisim fazla.

Hamile kalmak için neler yapmalı neye özen gostermeliyim acil yardım lütfen
Canimm oncelikle sakin ol
Kendini kasma yok yumurtlama gunu
Yok yogun akinti bunlar gercekten gereksiz takipler
Ben 6 ay ugrastim yapmadigim sey kalmadi
Ama sonunda aralikda herseyi akisina biraktim
Aman ayaklar havayaymis yok uzan kalkmaa bilmem nee
Hoppp iliskiden sonra kalkar dusumu aldim
Ayaklar normal hiicc stres yapmadim
Ve gercekten stres yapmadan oldu diyenlerle dalga gecerdim nasil stres yapilmasin diye
Amaaa gercekten akisina birakinca Tabii Rabbimin takdiri oluyor
Ve ben aralikda sadece 2 3 defa iliski yasasimve Rabbim tamamina erdirsin 3 aylik hamileyim
Allah im sana da nasip etsin insallahh

Ev
Ay inanmiyorum,bu,adam yarin evlenip karisini getirir babam bana baksin der gercekten ayip sen kocani al evine gec ordan olabildigince destegini yal insan bas basa gecirmek istiyo zaman ne bilim
Evlenmicem diyor ya martta gidek bakalim biz napacak ise girecekmi insAllah girer ya bunca yil sonra hicte umudum yok hep ayni en Fazla 3ay calisiyor ya

Canim sen nerelisin? Bu zorunsam kelimesini ilkkez senden duyuyorm.daha oncede yazdin.[/QUOTE] Emineeemm
Osmaniyeliyim canim, zorunsam değil zorsunsam dedim yani üşensem anlamında zor sunmak ilk defa sen sordun herkes bilir genelde osmaniyeye özgü bisey değil

Canim sen nerelisin? Bu zorunsam kelimesini ilkkez senden duyuyorm.daha oncede yazdin.
Emineeemm
Osmaniyeliyim canim, zorunsam değil zorsunsam dedim yani üşensem anlamında zor sunmak ilk defa sen sordun herkes bilir genelde osmaniyeye özgü bisey değil [/QUOTE]

Dogru okudumda yanlis yazmisim..ben gercekten ilkkez duydum,ama o anlamda anladim yine de..:)

Emineeemm
Osmaniyeliyim canim, zorunsam değil zorsunsam dedim yani üşensem anlamında zor sunmak ilk defa sen sordun herkes bilir genelde osmaniyeye özgü bisey değil

Dogru okudumda yanlis yazmisim..ben gercekten ilkkez duydum,ama o anlamda anladim yine de..:)[/QUOTE]
Doğrudur canım benim, bende bazen hic duymadığım kelimelerle karşılaşıyorum :))

hanımlar, migdemin üst eti ağrıyo sanki içeriden şişmiş patlicak gibi ama migdemin ici değil dıs derisi, sanki geriliyo gibi ama tek bir noktası ağrıyo yürüyünce daha da artıyo, anlatımı zor umarım anlatabilmişimdir, varmı aranızda boyle bisey yasayan???
Batıyo gibide oluyo bazen degisik bişey ya

Bennnnnnnnn onceki yazilarima denk geldiysen eger ben resmen geberiyorum o ahridan sanki icinde bir beton var mide hizasinda sirtima atiyor agrisi
Yurusen dert otursan dert
Sirt ustu uzaninca belki geciyorr
Seni o kadar iyi anliyorum kii canimm

Kiiizzlaarr nerdesinizz
Pâsanin annesi nerdesin 84zmr

Bennnnnnnnn onceki yazilarima denk geldiysen eger ben resmen geberiyorum o ahridan sanki icinde bir beton var mide hizasinda sirtima atiyor agrisi
Yurusen dert otursan dert
Sirt ustu uzaninca belki geciyorr
Seni o kadar iyi anliyorum kii canimm
Yaaa aynı agrı kuzum içerden yırtılacak gibi bi acayip agrı ya aynen beton var gibi, bide o kısmı elliyorm sertlik var sendede varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…