Canimm kulaklarini cevrene kapat,hicte onlarin lafiyla uzulme etkilenme.
Benim annem rahmetli oldu,bizde ailemizden uzaktayiz kizim 4 yasina girecek.kayinvalidem de sadece ilk dogum animda hastanede yanimda kaldi ve sonrasinda biraz bakti yari kirkinda evde esimle basbasaydik...ve oyle aglak bi kizim vardi ki..is basa dusunce oyle bakiliyor ki..
Sen hic merak etme simdi aman nasil tutarim incitirim die dusundgumz sey bebek dogunca nasil oluyor bilmiyorm sanki butun annelik duygulari yukleniyor her isi yapmaya basliyorsun...
Sen hic simdiden kasma kendini.herkesin annesi babasi yok basinda..sende ustesinden gelirsin
Teşekkür ederim canım yorumun için bende yapabilecegime inanıyorum kendime güveniyorum ama işte herkes neden bu kdar düsünseciz hamile bi kadına niye böyle şeyler söylerler anlamam takmıyacam allahın izniyle üstesinden gelecem bununda
Yazyagmurum68 Canım benim ailem 6 saatlik uzaklıkta. Kayınvalidem çalışıyor, benim doğum izninden sonra işe dönmem çalışmam lazım. Ve inan bu durum benden çok başkalarını ilgilendiriyor. Nasıl bakarsın demiyorlar da, bakıcak kimse var mı nasıl yapacaksınız, işe dönebilecek misin vs. vs. O zaman bi gelsin bakalım bulunur çaresi diyorum, geçiyorum. Artık açıklama bile yapmıyorum. Bende bilmiyorum ne olacak, kim bakacak bebeğime ama ortada kalacak değil ya...
Ay inanmiyorum,bu,adam yarin evlenip karisini getirir babam bana baksin der gercekten ayip sen kocani al evine gec ordan olabildigince destegini yal insan bas basa gecirmek istiyo zaman ne biliminsAllah calisir biz soluyoruz martta gitcez artik bu eve sen bakicaksin felan diye ama hala bir icraat yok ne is aryor ne basla bisey odada uyyup duryor bir gun ise girdi birgun calisip cikti disim agriyo diye hep bir sebep buluyo ya annem bile calismayi dusunyo babam o haliyle calismayi dusunuyo herkezi ariyo bana gore is varmi diye artik bir utanma olmazmi bir insanda valla ben olsam yuzune bakamam evdekilerin giderim calisirim babam bile o halde is aryorsa
Kiz ben oglana hamileyken dewamli bi bebisin fotisuna bakiuodum benzesin die ahanda fotokopisi oldu denendi onaylandi bol bol bak benziyo larRabbim saglik versin canim insallahhhh hayirlu habedler alirix
Kiz ben oglana hamileyken dewamli bi bebisin fotisuna bakiuodum benzesin die ahanda fotokopisi oldu denendi onaylandi bol bol bak benziyo lar
Yok kuzum Allah bagislarsa ilk olacak insallahMaşallah ama çok tatlıSenin zannediyordum ben 2. gebeliğin zannetmiştim
Ayy insallahh canimmmmm :)Kiz ben oglana hamileyken dewamli bi bebisin fotisuna bakiuodum benzesin die ahanda fotokopisi oldu denendi onaylandi bol bol bak benziyo lar
Canimm oncelikle sakin olHamile kalmak için neler yapmalı neye özen gostermeliyim acil yardım lütfen
Evlenmicem diyor ya martta gidek bakalim biz napacak ise girecekmi insAllah girer ya bunca yil sonra hicte umudum yok hep ayni en Fazla 3ay calisiyor yaAy inanmiyorum,bu,adam yarin evlenip karisini getirir babam bana baksin der gercekten ayip sen kocani al evine gec ordan olabildigince destegini yal insan bas basa gecirmek istiyo zaman ne bilim
Doktora soyle muhakkakHeralde ya
Canim sen nerelisin? Bu zorunsam kelimesini ilkkez senden duyuyorm.daha oncede yazdin.
Tamam canimDoktora soyle muhakkak
Basta,alistirilmisEv
Evlenmicem diyor ya martta gidek bakalim biz napacak ise girecekmi insAllah girer ya bunca yil sonra hicte umudum yok hep ayni en Fazla 3ay calisiyor ya
Emineeemm
Osmaniyeliyim canim, zorunsam değil zorsunsam dedim yani üşensem anlamında zor sunmak ilk defa sen sordun herkes bilir genelde osmaniyeye özgü bisey değil
Bennnnnnnnn onceki yazilarima denk geldiysen eger ben resmen geberiyorum o ahridan sanki icinde bir beton var mide hizasinda sirtima atiyor agrisihanımlar, migdemin üst eti ağrıyo sanki içeriden şişmiş patlicak gibi ama migdemin ici değil dıs derisi, sanki geriliyo gibi ama tek bir noktası ağrıyo yürüyünce daha da artıyo, anlatımı zor umarım anlatabilmişimdir, varmı aranızda boyle bisey yasayan???
Batıyo gibide oluyo bazen degisik bişey ya
Yaaa aynı agrı kuzum içerden yırtılacak gibi bi acayip agrı ya aynen beton var gibi, bide o kısmı elliyorm sertlik var sendede varmıBennnnnnnnn onceki yazilarima denk geldiysen eger ben resmen geberiyorum o ahridan sanki icinde bir beton var mide hizasinda sirtima atiyor agrisi
Yurusen dert otursan dert
Sirt ustu uzaninca belki geciyorr
Seni o kadar iyi anliyorum kii canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?