Sertlik var ve ben dikkat ettim yemek yedikten sonra daha bir sert oluyor bak simdide vardi sirt ustu uzandim gectiYaaa aynı agrı kuzum içerden yırtılacak gibi bi acayip agrı ya aynen beton var gibi, bide o kısmı elliyorm sertlik var sendede varmı
Aynen balım ya uzanınca geciyo ama yürüyünce yine oluyo daha yeni bu akşam oldu, migdemde degiil uzerindeki et orası batıyo gibi biri cimcikliyo gibi içerden zorluyo gibi anlatılmaz yaşanır degisik, İnsaAllah uzun sürmez kuzum geçer seninkide benimkideSertlik var ve ben dikkat ettim yemek yedikten sonra daha bir sert oluyor bak simdide vardi sirt ustu uzandim gecti
Ben neler cektim varyaaaa kuzumm kime desem yok boylr agri dediler
Doktora gittim olabilir dedi sonra kocakarikara danistim hamilelikte yel atarmis kiminin koluna bacagina kalcasina falan
Benimde mide ve bel kismima atmis
Muhtemelen seninde oyle oldu
Kiminin geciyor kimide 9 ay cekiyor
Benim 3 bitecek hala devam ediyor
Yuruyunce sanki midemi biri avucuna almis sıkiyor gibi ve bazen o agri belimde mide hizasinda oluyor bazen ikisi ayni anda oluyor
Sirt ustu uzanmayi dene o cok kotu yaa
Tam gogus altinda xaten mide denmez midenin ustu gibi ayy ayni yerrAynen balım ya uzanınca geciyo ama yürüyünce yine oluyo daha yeni bu akşam oldu, migdemde degiil uzerindeki et orası batıyo gibi biri cimcikliyo gibi içerden zorluyo gibi anlatılmaz yaşanır degisik, İnsaAllah uzun sürmez kuzum geçer seninkide benimkide
Valla kuzum yalnız değilmişim azda olsa icim rahat etti derdimi anlatabildim diyorm kimse anlamıyo ciddenTam gogus altinda xaten mide denmez midenin ustu gibi ayy ayni yerr
Amin kuzummm insallah gecerr insallahhh
Canimm oncelikle sakin ol
Kendini kasma yok yumurtlama gunu
Yok yogun akinti bunlar gercekten gereksiz takipler
Ben 6 ay ugrastim yapmadigim sey kalmadi
Ama sonunda aralikda herseyi akisina biraktim
Aman ayaklar havayaymis yok uzan kalkmaa bilmem nee
Hoppp iliskiden sonra kalkar dusumu aldim
Ayaklar normal hiicc stres yapmadim
Ve gercekten stres yapmadan oldu diyenlerle dalga gecerdim nasil stres yapilmasin diye
Amaaa gercekten akisina birakinca Tabii Rabbimin takdiri oluyor
Ve ben aralikda sadece 2 3 defa iliski yasasimve Rabbim tamamina erdirsin 3 aylik hamileyim
Allah im sana da nasip etsin insallahh
Çok teşekkür ederim canım benim. Bı bebeğim olsun o kadar çok istiyorum ki yani tüm pozisyonlari denedik ayakları kaldırmak falan ama bı turlu olmuyor gecen doktora gittim bı problem olduğu da yok kendimi çok mu kasiyorum nerde hata yapıyorum bilemedim
Benim midemden agzima dogru aci bise var bogazima dogru 2 haftadir uzanincada gecmiyor bunla ilgili bilginiz varmiBennnnnnnnn onceki yazilarima denk geldiysen eger ben resmen geberiyorum o ahridan sanki icinde bir beton var mide hizasinda sirtima atiyor agrisi
Yurusen dert otursan dert
Sirt ustu uzaninca belki geciyorr
Seni o kadar iyi anliyorum kii canimm
Ömür asaf kuzumm inşallahhhOo pasa geliyormus canim Allahim sagliklica kucagina almayida nasip edsin isim dusunmusmuydun erkek olursa bu kiz olursa bu felan :)
hoşbuldumm paylaşmam lazım 12 haftalıkken bize %99 kız demişlerdi bgn acilde ultrasona girdim doktor erkek dedi ve biz şuan 16 nın içindeyiz net 15 haftalığız şaşkınım şimdi erkek mi kız mı neye sevincem bu sayfada başlık açmıştım oraya resimleri attım linkini bulayım da bakıverin haftaya tekrar doktora gitcem eğer erkek ise kara lahana da free bhcg de tutacak bende :)Hoşgeldin
Cok sevimli bir bebegin var canim. 15hoşbuldumm paylaşmam lazım 12 haftalıkken bize %99 kız demişlerdi bgn acilde ultrasona girdim doktor erkek dedi ve biz şuan 16 nın içindeyiz net 15 haftalığız şaşkınım şimdi erkek mi kız mı neye sevincem bu sayfada başlık açmıştım oraya resimleri attım linkini bulayım da bakıverin haftaya tekrar doktora gitcem eğer erkek ise kara lahana da free bhcg de tutacak bende :)
@Emineeemm
Osmaniyeliyim canim, zorunsam değil zorsunsam dedim yani üşensem anlamında zor sunmak ilk defa sen sordun herkes bilir genelde osmaniyeye özgü bisey değil
insAllah canm cok guzel isimdeÖmür asaf kuzumm inşallahhh
isler cok karisik abime kafayi takacaklarina benim arkadasima kafayi taktilarBasta,alistirilmis
Tam gogus altinda xaten mide denmez midenin ustu gibi ayy ayni yerrAynen balım ya uzanınca geciyo ama yürüyünce yine oluyo daha yeni bu akşam oldu, migdemde degiil uzerindeki et orası batıyo gibi biri cimcikliyo gibi içerden zorluyo gibi anlatılmaz yaşanır degisik, İnsaAllah uzun sürmez kuzum geçer seninkide benimkide
Yook onlaaa ilgili sikaywtim coook sukur :)Benim midemden agzima dogru aci bise var bogazima dogru 2 haftadir uzanincada gecmiyor bunla ilgili bilginiz varmi
Hooosgeldin kuzumm nerelerdeydin bakalim ozledik senimrb canlar nasılsınız uzun aradan sonra ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?