Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
isler cok karisik abime kafayi takacaklarina benim arkadasima kafayi taktilar
Erkek yaaa abi yaa denmez onalara bisey cunku erkekler
Heyy Allah im yaa sikma sen canini kuzum benimmm

Canim sen nerelisin? Bu zorunsam kelimesini ilkkez senden duyuyorm.daha oncede yazdin.
Emineeemm
Osmaniyeliyim canim, zorunsam değil zorsunsam dedim yani üşensem anlamında zor sunmak ilk defa sen sordun herkes bilir genelde osmaniyeye özgü bisey değil [/QUOTE]
Merhaba, konunuza dahil oluyorum ama bende duymamıştım daha önce

Gunaydinnlarrrr canlarrrr cananlarrrr
Sonunda saglik ocagina gidebildim,kac vakit oldu hala bildirim yapamamistim ..bugun kaydimi oldum gerekli testleri yaptilar....
Kizlar sizler ikiliyi yaptirdiniz mi? Ya da yaptirmayi dusunuyor musunuz?Subat sonu dr gel yapalim dedi...
Kizimda yaptirmistim,bunda kendi icimde celiskiye dusuyorum,yani benim icin hicbirsey degismicek,Allahim saglikla nasip etsinde kuzumu.

Emineeemm
Osmaniyeliyim canim, zorunsam değil zorsunsam dedim yani üşensem anlamında zor sunmak ilk defa sen sordun herkes bilir genelde osmaniyeye özgü bisey değil
Merhaba, konunuza dahil oluyorum ama bende duymamıştım daha önce [/QUOTE]

Bi bu kelime uzerine anket yapmadigimiz kaldi .
KK nin faydalari kelime dagarcigimizda gelisiyor...burdan herseyi ogreniyoruz.

KK nin faydalari kelime dagarcigimizda gelisiyor...burdan herseyi ogreniyoruz.[/QUOTE]
Günaydın canım ikili test konusunda bende çok düşündüm sanırım yaptırıcam beni de ay sonu çağırdı doktorum. Yani aldırmayı falan düşünmüyorum ama Allah korusun birşey varsa da hazırlıklı olmuş olurum en azından diye düşündüm

Anladim canimm.bende kendi icimde gel-gitler yasiyorum.randevumu da aldim..
O anki psikolojime bagli artik..

Allahimmm saglikla,sihhatle,azadan noksansiz.... Hayirli evlat nasip eylesin insallah.
KK nin faydalari kelime dagarcigimizda gelisiyor...burdan herseyi ogreniyoruz.
Günaydın canım ikili test konusunda bende çok düşündüm sanırım yaptırıcam beni de ay sonu çağırdı doktorum. Yani aldırmayı falan düşünmüyorum ama Allah korusun birşey varsa da hazırlıklı olmuş olurum en azından diye düşündüm[/QUOTE]

Canım en azından öğrenmiş olursun, inşallah yoktur mühim bir şey, sağlıklıdır bebişin. Yaptır sen testlerini. Ben ikili ve 4lü yaptırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…