Kesin erkej bu yavru bacak arasinda pipiyi gordum net :)))https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nubcular-nerdesiniz.988843/ link burda pc den girdiğim için resimleri burdan görebilirsiniz canlarım
Süt icseydin keske iki yudumKizlar uyuyamiyirum asiri midem agriyor uyudum geri uyandim iki uc saattir ayakdayim geri uyuyamiyorum mide agrisina ne iyi gelir bnm gece cok oluyor
Erkek yaaa abi yaa denmez onalara bisey cunku erkeklerisler cok karisik abime kafayi takacaklarina benim arkadasima kafayi taktilar
Gunaydin canimmGunaydinn Canlarummmm
Yanii Allah yardımcı olacaktır inancım tamHaklısın canım Allah bi yola koyar elbet sabredip sükretmemiz lazım zaman neler gösterir insana smdiden skıntılanmamamız lazım
Bugun arkadasimi cagirdm oturmaya ve sabah esim isten geldi kahvalti rttik kaldirirken caydanligi devirdim hali batti napcm simdi ben sen olsan naparsin canimGunaydinn Canlarummmm
Hadi inşallah canımYok kuzum Allah bagislarsa ilk olacak insallah
Günaydın kuzuuuGunaydinn Canlarummmm
Canim sen nerelisin? Bu zorunsam kelimesini ilkkez senden duyuyorm.daha oncede yazdin.
Gunaydinn Canlarummmm
Günaydın kuzuuu
Günaydın canımgünaydin kızlar..
Günaydın şekerimGünaydın güzel anneler :)))
Merhaba, konunuza dahil oluyorum ama bende duymamıştım daha önceEmineeemm
Osmaniyeliyim canim, zorunsam değil zorsunsam dedim yani üşensem anlamında zor sunmak ilk defa sen sordun herkes bilir genelde osmaniyeye özgü bisey değil
Canim dun sutu kizim icdi sonunu dsundumde geceydi bideSüt icseydin keske iki yudum
Gunaydinnlarrrr canlarrrr cananlarrrr
Sonunda saglik ocagina gidebildim,kac vakit oldu hala bildirim yapamamistim ..bugun kaydimi oldum gerekli testleri yaptilar....
Kizlar sizler ikiliyi yaptirdiniz mi? Ya da yaptirmayi dusunuyor musunuz?Subat sonu dr gel yapalim dedi...
Kizimda yaptirmistim,bunda kendi icimde celiskiye dusuyorum,yani benim icin hicbirsey degismicek,Allahim saglikla nasip etsinde kuzumu.
Merhaba, konunuza dahil oluyorum ama bende duymamıştım daha önce
Günaydın canım ikili test konusunda bende çok düşündüm sanırım yaptırıcam beni de ay sonu çağırdı doktorum. Yani aldırmayı falan düşünmüyorum ama Allah korusun birşey varsa da hazırlıklı olmuş olurum en azından diye düşündüm[/QUOTE]Bi bu kelime uzerine anket yapmadigimiz kaldi.
KK nin faydalari kelime dagarcigimizda gelisiyor...burdan herseyi ogreniyoruz.
Canım en azından öğrenmiş olursun, inşallah yoktur mühim bir şey, sağlıklıdır bebişin. Yaptır sen testlerini. Ben ikili ve 4lü yaptırmıştım.Anladim canimm.bende kendi icimde gel-gitler yasiyorum.randevumu da aldim..
O anki psikolojime bagli artik..
Allahimmm saglikla,sihhatle,azadan noksansiz.... Hayirli evlat nasip eylesin insallah.
Günaydın canım ikili test konusunda bende çok düşündüm sanırım yaptırıcam beni de ay sonu çağırdı doktorum. Yani aldırmayı falan düşünmüyorum ama Allah korusun birşey varsa da hazırlıklı olmuş olurum en azından diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?