Bn daha burdym azcik cnm sen uyucm dednİyi geceler hayatm rabbm rahatlık versin bende yatcm
Neler ypio kmblr hsstmiom ama:))Oyy maşallahh dövsün seni içerden annesiii
Benim ki horluyo su an kuzummm :))) gec geliyor isten gelince de cok yorgun oluyor istanbul gibi bi sehirde polis adamcagiz geldiginde renk bile olmuyo yüzünde bazenValla yok benmki onunla alakalı değil gibi geç yatmak ama akşam olunca erkenden uyuyup uyanmak alakalı çünkü yapmıyodm böyle ama normalde de eşim çok geç yatıyo oturuyorz
İnşallah sende hissedersin kuzum ne zamn geçecek uyuşuklukNeler ypio kmblr hsstmiom ama:))
Senin ikinci melek mi bu kuzum yaşasın tecrübeli anne buldum ::)Oyyy masallah ne guzel cnmm :)) bn de sezeryan uyusuklugu var hssedemiom yaa
Ayyy allahım kolaylık versn canımm zor şu zaman da asker polis olmak rabbm hepsinide korusunBenim ki horluyo su an kuzummm :))) gec geliyor isten gelince de cok yorgun oluyor istanbul gibi bi sehirde polis adamcagiz geldiginde renk bile olmuyo yüzünde bazen
Cnm bnm ilk bebisim melek oldu 16 gun yasadi malesf kalbnde sorun vardj oyuzdn bu bebisimn kalbne odakliyiz . Ama hamilelik dogum konusunda herseyi danisablrsn cnmSenin ikinci melek mi bu kuzum yaşasın tecrübeli anne buldum ::)
Amin Allah razi olsun kuzumm benimAyyy allahım kolaylık versn canımm zor şu zaman da asker polis olmak rabbm hepsinide korusun
Daha gecmzde bebis yukari ciktmj hssderm cnm alt tarafi uyusukİnşallah sende hissedersin kuzum ne zamn geçecek uyuşukluk
Rabbim cennette en güzel yerde kavuştursun kuzum insallah gercekten melek olmuş sizlerede şefaatci olsun inşallah. Rabbim yavruna şifa versin kuzum benim dualarimdan eksik etmicem insallahCnm bnm ilk bebisim melek oldu 16 gun yasadi malesf kalbnde sorun vardj oyuzdn bu bebisimn kalbne odakliyiz . Ama hamilelik dogum konusunda herseyi danisablrsn cnm
Hiç geçmiycekmi canımm. Ben ne zamn hissedicm acabaDaha gecmzde bebis yukari ciktmj hssderm cnm alt tarafi uyusuk
Amiiin cok amiin cnm bnmmm uc hafta once kntrle gttim kalbnde bse goremedi doktor iyi dedi bakalm insalh guzel hberler alrim rabb tez zamanda sanada hayrli haber versn cnmRabbim cennette en güzel yerde kavuştursun kuzum insallah gercekten melek olmuş sizlerede şefaatci olsun inşallah. Rabbim yavruna şifa versin kuzum benim dualarimdan eksik etmicem insallah
Bn ilknde 21.hftda hsttm cnmHiç geçmiycekmi canımm. Ben ne zamn hissedicm acaba
Cok şükür kuzum iyi olucak insallah meleklerimizAmiiin cok amiin cnm bnmmm uc hafta once kntrle gttim kalbnde bse goremedi doktor iyi dedi bakalm insalh guzel hberler alrim rabb tez zamanda sanada hayrli haber versn cnm
Ozaman kız erkek farklı oluyo demkki canımBn ilknde 21.hftda hsttm cnm
Insalh cnm bnmmm aminnCok şükür kuzum iyi olucak insallah meleklerimiz
Yok kiz:) baslama geneOzaman kız erkek farklı oluyo demkki canım
Oooyyy maşallah süpanallahh o eli yermm ben yaaaa baş aşa yatıyo sanırım annesiO Minicik eline ne şiirler şarkılar söyledi annesii :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?