Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla yok benmki onunla alakalı değil gibi geç yatmak ama akşam olunca erkenden uyuyup uyanmak alakalı çünkü yapmıyodm böyle ama normalde de eşim çok geç yatıyo oturuyorz
Benim ki horluyo su an kuzummm :))) gec geliyor isten gelince de cok yorgun oluyor istanbul gibi bi sehirde polis adamcagiz geldiginde renk bile olmuyo yüzünde bazen

Benim ki horluyo su an kuzummm :))) gec geliyor isten gelince de cok yorgun oluyor istanbul gibi bi sehirde polis adamcagiz geldiginde renk bile olmuyo yüzünde bazen
Ayyy allahım kolaylık versn canımm zor şu zaman da asker polis olmak rabbm hepsinide korusun

Senin ikinci melek mi bu kuzum yaşasın tecrübeli anne buldum ::)
Cnm bnm ilk bebisim melek oldu 16 gun yasadi malesf kalbnde sorun vardj oyuzdn bu bebisimn kalbne odakliyiz . Ama hamilelik dogum konusunda herseyi danisablrsn cnm

Cnm bnm ilk bebisim melek oldu 16 gun yasadi malesf kalbnde sorun vardj oyuzdn bu bebisimn kalbne odakliyiz . Ama hamilelik dogum konusunda herseyi danisablrsn cnm
Rabbim cennette en güzel yerde kavuştursun kuzum insallah gercekten melek olmuş sizlerede şefaatci olsun inşallah. Rabbim yavruna şifa versin kuzum benim dualarimdan eksik etmicem insallah

Rabbim cennette en güzel yerde kavuştursun kuzum insallah gercekten melek olmuş sizlerede şefaatci olsun inşallah. Rabbim yavruna şifa versin kuzum benim dualarimdan eksik etmicem insallah
Amiiin cok amiin cnm bnmmm uc hafta once kntrle gttim kalbnde bse goremedi doktor iyi dedi bakalm insalh guzel hberler alrim rabb tez zamanda sanada hayrli haber versn cnm

Amiiin cok amiin cnm bnmmm uc hafta once kntrle gttim kalbnde bse goremedi doktor iyi dedi bakalm insalh guzel hberler alrim rabb tez zamanda sanada hayrli haber versn cnm
Cok şükür kuzum iyi olucak insallah meleklerimiz

Balımm benm geçen haftalarda çok çarpıntım vardı ama pekmez yemeye başladm geçdi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…