Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teyzelerrr biz geldikkkkkkkk
Iyiyiz yabrular cook sukur hersey yolunda dedi doktor bir sıkintimis yokk
Cinsiyeti gostermedii halaa (
Resimde dikkat edersiniz ayak ayak ustune atmis kapatmis :)
Amaa ben doktordan tahmin istedim oda kiza benziyor dedi
Bakalim ne cikacak 13 +4 olmusuzzz

Eklentiler

• IMG-20170220-WA0013.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 54
Kuzum 14de erkek oldugnu ogrenmistm bnde sanirim prensesin yolda ay ne kadar guzel olur masallah cok da sevimli

maşallah sübhanallah Rabbim nazarlardan saklasın minik meleğini kuzum çok sevindim canım inşallah sonuna kadar sıhhatle huzurla sorunsuz devam edip hayırlısıyla meleğine kavuşursun çok tatlı çok keyifli çıkmış kızlar terbiyesinden göstermez derler bakalım hayırlısı olsun inşallah

İnşallah canım inşallah Rabbim meleklerimizi sağlıkla kucağımiza almamizi nasip etsin inşallah öğreniriz canım çok merak ediyorum hayırlısı bakalım
Aminn canimm...
Ogrenirsin ogrenirsin yada bakalim kismet

Masallahhh,kuzuyaaa....

Oy maşaAllah minnoşa bizimde bu gun görüş günümüzdu 9+5 olması gerek ama bu Dr 10 + 5 dedi

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-19-22-14-22.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 48
Maşallah canımmm Allahım esirgesin bağışlasın kucagına almayı nasip eylesin nasıl tatlı çıkmış minik yumagımız .. 16 dan önce zaten ne deseler pek inanmıyorum bende artık kuzum sağlıklı ya sonuçta hamd olsun

Aboow nasıl net hiç bi ultrason kağıdından anlayamiyodum burda iyi gözüküyor masallh kuzuma sağlıklı bir şekilde kucağına alirsinn insallhhh kuzum

Aboow nasıl net hiç bi ultrason kağıdından anlayamiyodum burda iyi gözüküyor masallh kuzuma sağlıklı bir şekilde kucağına alirsinn insallhhh kuzum
Darisi en iyisi senin basina insalllaaahhhhhhh canncan

Cok cok canimin iciii
Allah im hepimize sonuna kadar yasaydinbu duyguyu insallh

Cook sukur sagligi iyi olaun bebegimmmm
Cinsiyet ikinci planda zatenn onemli olan saglikli hayirli olmasi
Cumlemizinkinj bagislasin rabbim

Amaaaa bu dort boyutlu degilmikiii kuzumm ? Cok tatli yesin teyzesi onu onun p bacaklarini yerim ben

Kizlarrr uyudunuz mu?
Sizin gobusler cikti mi? Ben daha yavas yavas toparlamaya basladim kendimi yemek icmek olarak..
Ya vucut kendini topladi yada gercekten gobegim hafiften cikmaya basladi,
Ama oyle bir kasiniyor ki dayanamiyorum,henuz bisey surmuyorum.

Sizinde kasiniyor mu? Simdiden gobuslerinize bisey suruyor musunuz?

Kac haftaliktin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…