Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çarpıntı cok kotu ya bana da arada oluyor korkuyorum valla
Öyle çok oluyoduki geç en haftalarmda canm darslıyodu halsizleşiyodum ben kansızlığa yordum pekmez yemeye başladm ve o kadsr yok çok şükür kanına baktr canm ben baktrmadm da baktrcm

Oooyyy maşallah süpanallahh o eli yermm ben yaaaa baş aşa yatıyo sanırım annesi
Aynen kuzum düşmüştüm gecen korka korka gttim hastaneye baktim ki el salliyo doktor da goruntu aldi hemen :)

Ben size göre daha küçüğüm canım 11 in içindeyiz
Kan tahlillerini mutlaka yaptir canim carpintin kandan olabilir dediğin gibi ben biraz gec kalmistim tahlilde bayağı düşmüş degerlerim cok halsizlesmistim artik benm gibi olma kuzum insallah. Genital nub teorisi diye bi syfa vardi burda ben 11 haftalikken cinsiyet tahmini yaptilar dogru cikti bi sende atsana oraya hatta buraya da at bi bakim anlicam mi :))

Korkma annem başım döndü azcık ama burdayım deyip el sallamış annesi maşallah nazarlardan saklasn rabbim
Aynen oyle balimm :) insallah doğduktan sonraki sebekliklerinide konusuruz burdan tatli uykulaaar :)

Bende geldim doğuma çok az kaldı Allahın izniyle sormak istedikleriniz varsa kendi hamileligin ile ilgili bilgi verebilirim her kadının hamile ligi farklıdır ikili test detaylı ultrason şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarım güzeldi hamilelik süreci çok güzel bir süreç prensesler gibi yaşayın arkadaşlar bu saate kalkıp açıkmisin kahvaltı yaptık

Merhaba bende geldim inşallah hayırlı olur topik :)) alışveriş yaptınız mı kızlar..

Yeni topik hayirli olsun hanimlar ben uc dort gundur adet agrisi cekiyirum dun olmam gerekiyordu cunku tam bi yildir en uzun adet dongum 29 gun ama olmadim memleketteyim kalabalik testte yapamadim bugun idrar testi yapmayi dusunuyorum ama heran adet olcakmis gibi agrim var boyle olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…