Oyyy kiyamam bn onaa masallahhhhh yaa Allah kucaginda gostersn cnm bnmmmmO Minicik eline ne şiirler şarkılar söyledi annesii :)))
Yok kiz:) baslama gene
Çarpıntı cok kotu ya bana da arada oluyor korkuyorum vallaBalımm benm geçen haftalarda çok çarpıntım vardı ama pekmez yemeye başladm geçdi çok şükür
Gecer gecer :)))ayyy bi geçse günler geçmiyoda anacımmm
Aminn hepimize kuzumm benim insallah :)Oyyy kiyamam bn onaa masallahhhhh yaa Allah kucaginda gostersn cnm bnmmmm
Sen kac haftaliksin canimmHiç geçmiycekmi canımm. Ben ne zamn hissedicm acaba
Öyle çok oluyoduki geç en haftalarmda canm darslıyodu halsizleşiyodum ben kansızlığa yordum pekmez yemeye başladm ve o kadsr yok çok şükür kanına baktr canm ben baktrmadm da baktrcmÇarpıntı cok kotu ya bana da arada oluyor korkuyorum valla
Aynen kuzum düşmüştüm gecen korka korka gttim hastaneye baktim ki el salliyo doktor da goruntu aldi hemen :)Oooyyy maşallah süpanallahh o eli yermm ben yaaaa baş aşa yatıyo sanırım annesi
Ben size göre daha küçüğüm canım 11 in içindeyizSen kac haftaliksin canimm
Korkma annem başım döndü azcık ama burdayım deyip el sallamış annesi maşallah nazarlardan saklasn rabbimAynen kuzum düşmüştüm gecen korka korka gttim hastaneye baktim ki el salliyo doktor da goruntu aldi hemen :)
Kan tahlillerini mutlaka yaptir canim carpintin kandan olabilir dediğin gibi ben biraz gec kalmistim tahlilde bayağı düşmüş degerlerim cok halsizlesmistim artik benm gibi olma kuzum insallah. Genital nub teorisi diye bi syfa vardi burda ben 11 haftalikken cinsiyet tahmini yaptilar dogru cikti bi sende atsana oraya hatta buraya da at bi bakim anlicam mi :))Ben size göre daha küçüğüm canım 11 in içindeyiz
Aynen oyle balimm :) insallah doğduktan sonraki sebekliklerinide konusuruz burdan tatli uykulaaar :)Korkma annem başım döndü azcık ama burdayım deyip el sallamış annesi maşallah nazarlardan saklasn rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?