Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
11+2 oldk canim.
Canim karninda buyume gabizliktan yada gazdan olur bebisin minikmis. Krem surmen icin erken bence ben 21.haftada surmeye basladim. Tabi sen bilirsin bu arada arko ekstra gliserinli krem suruyorum. Ins catlamayiz catlak olmasindan cok korkuyorum

Canim karninda buyume gabizliktan yada gazdan olur bebisin minikmis. Krem surmen icin erken bence ben 21.haftada surmeye basladim. Tabi sen bilirsin bu arada arko ekstra gliserinli krem suruyorum. Ins catlamayiz catlak olmasindan cok korkuyorum

Ben kizimda iken aktardan bi yag almistim bitkiseldi simdi hic hatirlamiyorum neydi adi...cook iyi gelmisti ve baya karnim buyuktu yani..catlamadan idare etmistim ki
Son 10 gunde sag yanimda catlak olustu asiri degil ,ama oldu yine surekli sagimi tepti yirtcakti karnimi..

Bunda bakalim.ne olacak...
Kullanirken bacaklarina,kalca, goguslerine de surmeyi ihmal etme..

Ins bunda da oyle guzel atlatirsin canim. Ben cok arastirdim bu kremi kullanan tanidiklarmds catlak olusmamis ins banada iyi gelir

Ay,walla bende istiyoruuum ama burda nerden bulucam resmen herseyi belli oluyo basida olusmus resmen benle sen ayniyiz simdi benimkide boleedir ya bi heycan yaptim asko ya :)
Aynidir hayatim baksana ayak ayak ustune atmis basini tutmus keyfediyor :)
Ozellwrde vardir

Kuzumm ben devamlı vücut yağı sürüyorum bendede kaşıntı var sanırım vücut genişlemeye başladıkça kaşınıyo elastikiyeti ve vücuttaki nemi kaybetmemek gerekiyor

Merhaba canım, göbeğim 4. aydan sonra çıkmıştı. Yani ufacık kendini belli ediyordu. Hamile olduğum şurda 1 aydır belli oluyor Ayrıca göbek kaşıntım benim daha yeni başladı. Ama uzun zamandır zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı sürüyorum. Çatlamalar her an yaşanabilir. Kaşıma ve krem yağ vs sür, önlem al bence

Kuzumm ben devamlı vücut yağı sürüyorum bendede kaşıntı var sanırım vücut genişlemeye başladıkça kaşınıyo elastikiyeti ve vücuttaki nemi kaybetmemek gerekiyor
Olabilir canim hatta baya kurudu pul pul dokuluyor...bende onu disardan desteklesem iyi olacak.

Evet tam nette gordgum bu canim...bunu zaten gundelik olarak evimizde de kullaniyoruz...tesekkur ederim.

Tesekkkurrr ederimmm canimm...

Olabilir canim hatta baya kurudu pul pul dokuluyor...bende onu disardan desteklesem iyi olacak.

Evet tam nette gordgum bu canim...bunu zaten gundelik olarak evimizde de kullaniyoruz...tesekkur ederim.

Tesekkkurrr ederimmm canimm...
Rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…