- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Seninki ilki erkekti de simdiki kiz die hatirliyorum yanlismi hatirliyorum acabaBenim ozelde yok galiba gidince sorcam,sen,nasi yaptirdin ne dedinkii ay walla cok tatlii ya masallah kizimabenimkide kiz olaydi ah,ah
Kuzum hastaneyi aradimBenim ozelde yok galiba gidince sorcam,sen,nasi yaptirdin ne dedinkii ay walla cok tatlii ya masallah kizimabenimkide kiz olaydi ah,ah
Simdiki daha belli degil yasemin ikincisini kiz istoyor amaa bence oda erkek :)Seninki ilki erkekti de simdiki kiz die hatirliyorum yanlismi hatirliyorum acaba
Ay ins kizdir 2 erkek cok zor olur tabi sagligi en onemlisiSimdiki daha belli degil yasemin ikincisini kiz istoyor amaa bence oda erkek :)
Canim ins gonlundeki olur saglikli evladin olsun ve de hayirliKuzum hastaneyi aradim
Ultrason cihazlari hakkinda bilgi aldim
4 boyutlu dediler gittim :)
Kuzum bakalimmmm
Doktor cinsiyeti gormedi benzetti amaa bana da kiz gibi geliyor :)
Aminn kuzumm ben hep erkek hissetmistimmCanim ins gonlundeki olur saglikli evladin olsun ve de hayirli
Aa kızın mı olacak hayırlısıyla. Hayırlı olsun canımAminn kuzumm ben hep erkek hissetmistimm
Ruyamdada gormustum erkek diye ama dun doktor kiz dedikten sonra kiz hissediyorum :)
Bende hep kiz hissediyodum kiz goruyodum eşim ozellikle cok istiyodu kiz bebek hatta ruyasinda bile kiz bebek gormus ama rabbimden hayirlisi erkekms basta uzuldum ogrenince ama onun saglikli olmasi bile simdibeni mutlu ediyoAminn kuzumm ben hep erkek hissetmistimm
Ruyamdada gormustum erkek diye ama dun doktor kiz dedikten sonra kiz hissediyorum :)
Beni esim cok uzdu erkek olcakmis dedigimde git basimdan diyip odadan kovdu.Aminn kuzumm ben hep erkek hissetmistimm
Sagol birtaneeemm en guzeli sizlere insallahAa kızın mı olacak hayırlısıyla. Hayırlı olsun canım
Tabii kuzummmmBende hep kiz hissediyodum kiz goruyodum eşim ozellikle cok istiyodu kiz bebek hatta ruyasinda bile kiz bebek gormus ama rabbimden hayirlisi erkekms basta uzuldum ogrenince ama onun saglikli olmasi bile simdibeni mutlu ediyo
Yaaa hödük erkekler yaaaBeni esim cok uzdu erkek olcakmis dedigimde git basimdan diyip odadan kovdu.Sonra gelip gonlumu aldi ama cok kirildim canim
Cok sanslisin canim ben cok isterdim kizim olsun die esim cocugumun ismine bile karismiyo sen koy dio herseyini bana birakti bidahaki kiz olursa herseyini o yapcakmis bebegimi sevmiyomusun diyorum sacmalama seviyorum ama kizim baska olcak dio kizlar babalarina asik oluyomus ismi bile belli meryem olcakmis ismiYaaa hödük erkekler yaaa((
Sen ve bebis iyi olan yeter kuzumm
Amin canim ins bigun burda ciciler icinde bebeklwrimizi paylascazTabii kuzummmm
Dundendir kizim kizim diye seviyorumm
Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Hımm net değil yani. Bir sonraki ay netleşir canımSagol birtaneeemm en guzeli sizlere insallah
Ayaklariyla kapatmisti ben doktordan tahmin ustedim tahminim kiz dedi bakalim :)
Ben okadar dedim,dedim,erkek olucak,galibaSimdiki daha belli degil yasemin ikincisini kiz istoyor amaa bence oda erkek :)
Ayvwalla allah soletti kiz sanaa belli degil ama kz istiyorum kzda kz kzda kz diyorum galiba erkek olcek :-D cinsiyeti bi ogrensem rahatlicamSeninki ilki erkekti de simdiki kiz die hatirliyorum yanlismi hatirliyorum acaba
Yokvartik ndenmisBeni esim cok uzdu erkek olcakmis dedigimde git basimdan diyip odadan kovdu.Sonra gelip gonlumu aldi ama cok kirildim canim
Dogunca bak gor nasil degisecek kuzummCok sanslisin canim ben cok isterdim kizim olsun die esim cocugumun ismine bile karismiyo sen koy dio herseyini bana birakti bidahaki kiz olursa herseyini o yapcakmis bebegimi sevmiyomusun diyorum sacmalama seviyorum ama kizim baska olcak dio kizlar babalarina asik oluyomus ismi bile belli meryem olcakmis ismi
Ayy evey yaa cancanAmin canim ins bigun burda ciciler icinde bebeklwrimizi paylascaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?