Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim ozelde yok galiba gidince sorcam,sen,nasi yaptirdin ne dedinkii ay walla cok tatlii ya masallah kizima benimkide kiz olaydi ah,ah
Kuzum hastaneyi aradim
Ultrason cihazlari hakkinda bilgi aldim
4 boyutlu dediler gittim :)
Kuzum bakalimmmm
Doktor cinsiyeti gormedi benzetti amaa bana da kiz gibi geliyor :)

Kuzum hastaneyi aradim
Ultrason cihazlari hakkinda bilgi aldim
4 boyutlu dediler gittim :)
Kuzum bakalimmmm
Doktor cinsiyeti gormedi benzetti amaa bana da kiz gibi geliyor :)
Canim ins gonlundeki olur saglikli evladin olsun ve de hayirli

Aminn kuzumm ben hep erkek hissetmistimm
Ruyamdada gormustum erkek diye ama dun doktor kiz dedikten sonra kiz hissediyorum :)
Bende hep kiz hissediyodum kiz goruyodum eşim ozellikle cok istiyodu kiz bebek hatta ruyasinda bile kiz bebek gormus ama rabbimden hayirlisi erkekms basta uzuldum ogrenince ama onun saglikli olmasi bile simdibeni mutlu ediyo

Aminn kuzumm ben hep erkek hissetmistimm
Ruyamdada gormustum erkek diye ama dun doktor kiz dedikten sonra kiz hissediyorum :)
Beni esim cok uzdu erkek olcakmis dedigimde git basimdan diyip odadan kovdu. Sonra gelip gonlumu aldi ama cok kirildim canim

Bende hep kiz hissediyodum kiz goruyodum eşim ozellikle cok istiyodu kiz bebek hatta ruyasinda bile kiz bebek gormus ama rabbimden hayirlisi erkekms basta uzuldum ogrenince ama onun saglikli olmasi bile simdibeni mutlu ediyo
Tabii kuzummmm
Dundendir kizim kizim diye seviyorumm
Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Yaaa hödük erkekler yaaa ((
Sen ve bebis iyi olan yeter kuzumm
Cok sanslisin canim ben cok isterdim kizim olsun die esim cocugumun ismine bile karismiyo sen koy dio herseyini bana birakti bidahaki kiz olursa herseyini o yapcakmis bebegimi sevmiyomusun diyorum sacmalama seviyorum ama kizim baska olcak dio kizlar babalarina asik oluyomus ismi bile belli meryem olcakmis ismi

Simdiki daha belli degil yasemin ikincisini kiz istoyor amaa bence oda erkek :)
Ben okadar dedim,dedim,erkek olucak,galiba iki gune kadar isim bile dusunmuyodum,artik dusunuyorum esimle konusrukkbakim baya simdilik defisicektir ama olursa utku doruk ta karar kildik kizida eylul mira diyodum esim illa olursa eylul hira dedi onada tamam dedim bakalim kiz ismi degismez ama erkek belli olmaz

Dogunca bak gor nasil degisecek kuzumm
Erkekler bebek dogduktan sonra baba oluyor
Anliyorlar simdi o konussun oyle sen uzulmee tadini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…