Tahmini soyledi kuzum mart sonu netlesir artik hayirlisiylaHımm net değil yani. Bir sonraki ay netleşir canım
Bizim bu dönemde daha hassas olduğumuzu düşünemiyorlar canım. O da anlık tepki vermiştir bak sonra pişman olup gönlünü almış.. Üzme kendini. Şuan biz artık anne olduk daha doğurmadan ama onlar bizim gibi hissedemiyorlar baba olma duygusunu..Dogunca bak gor nasil degisecek kuzumm
Erkekler bebek dogduktan sonra baba oluyor
Anliyorlar simdi o konussun oyle sen uzulmee tadini cikar
Isimleriyle buyusunleer kuzum amaa bence erkek :)))Ben okadar dedim,dedim,erkek olucak,galibaiki gune kadar isim bile dusunmuyodum,artik dusunuyorum esimle konusrukkbakim baya simdilik defisicektir ama olursa utku doruk ta karar kildik kizida eylul mira diyodum esim illa olursa eylul hira dedi onada tamam dedim bakalim kiz ismi degismez ama erkek belli olmaz
Aynen katiliyorum sana canimBizim bu dönemde daha hassas olduğumuzu düşünemiyorlar canım. O da anlık tepki vermiştir bak sonra pişman olup gönlünü almış.. Üzme kendini. Şuan biz artık anne olduk daha doğurmadan ama onlar bizim gibi hissedemiyorlar baba olma duygusunu..manolyammmm
Benimkini de tahmin etmişti ilk zamanlar sonra netleşti ama değişmedi. Seninki de değişmez büyük ihtimalleTahmini soyledi kuzum mart sonu netlesir artik hayirlisiyla
Prenseslerimiz yoldaaa desene :)Benimkini de tahmin etmişti ilk zamanlar sonra netleşti ama değişmedi. Seninki de değişmez büyük ihtimalleİkimizde kız anası olucaz
Aynen canımPrenseslerimiz yoldaaa desene :)
Sagliklisi olsunda gerisi hic onemli degil evlat evlattirIsimleriyle buyusunleer kuzum amaa bence erkek :)))
Oje kiz senmisin bende yeni biri sandimmAynen canımhayırlısıyla
Benim canım benimOje kiz senmisin bende yeni biri sandimm
Bende oyle dusunuyorum canim uzulmuyorum rabbim saglikli bi evlat vermis daha insan ne ister kiDogunca bak gor nasil degisecek kuzumm
Erkekler bebek dogduktan sonra baba oluyor
Anliyorlar simdi o konussun oyle sen uzulmee tadini cikar
Aynen canim haklisin uzulmuyorum seviniyorum ki rabbim bana bi emanet nasip etti hemde cok tatli bi emanetBizim bu dönemde daha hassas olduğumuzu düşünemiyorlar canım. O da anlık tepki vermiştir bak sonra pişman olup gönlünü almış.. Üzme kendini. Şuan biz artık anne olduk daha doğurmadan ama onlar bizim gibi hissedemiyorlar baba olma duygusunu..manolyammmm
Walla ole gorunuyo kiz tabi bebis kiz oldu hemen penbeleri sewmeler basladiBenim canım benimKılık değiştirmiş gibi hissediyorum kendimi
Kiz sakin uzulmuyesin o bi kucagina alsin gor sen dunyalar senin oluyo cinsiyet hic aklina bile gelmez ozamanAynen canim haklisin uzulmuyorum seviniyorum ki rabbim bana bi emanet nasip etti hemde cok tatli bi emanet
Kız ben zaten pembeyi çok seviyordum bu da eski bir nickim ama bunu kullanmadım burda. Israrlara dayanamadım hamişlerin beni her gördüğünde canları cilibon çekiyormuş ondan değiştirdim bendeWalla ole gorunuyo kiz tabi bebis kiz oldu hemen penbeleri sewmeler basladi
Ay,waa delisin senKız ben zaten pembeyi çok seviyordum bu da eski bir nickim ama bunu kullanmadım burda. Israrlara dayanamadım hamişlerin beni her gördüğünde canları cilibon çekiyormuş ondan değiştirdim bende
Seni gorunce canim,seker cekmediki
Kiz markette kirmizi erik gordum,ali verdim afedersin cir cir olmusum erik circir edermiydi yahuDiyosuunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?