Bilmem ki fazla yediysen olabilir belkiKiz markette kirmizi erik gordum,ali verdim afedersin cir cir olmusum erik circir edermiydi yahu
Yok kiz ayni erigi ucuncu kezdir aliyorum ilk ikide usuttum dedimde bu sefer hic imkan wermiyorum erikten kesinBilmem ki fazla yediysen olabilir belkiErikten değil belki de üşütmüşsündür
O zaman o dokunuyo demek ki sanaYok kiz ayni erigi ucuncu kezdir aliyorum ilk ikide usuttum dedimde bu sefer hic imkan wermiyorum erikten kesinbide iki tane tek yedim kiz
Bende yedim o erikten 2 kere ikisindedecircir oldum sanirim vakitsiz yenen erik circir ediyo tek bendeilmisimYok kiz ayni erigi ucuncu kezdir aliyorum ilk ikide usuttum dedimde bu sefer hic imkan wermiyorum erikten kesinbide iki tane tek yedim kiz
Mürdüm eriğinden mi bahsediyorsunuz siz? Bileyim de yemeyim bariBende yedim o erikten 2 kere ikisindedecircir oldum sanirim vakitsiz yenen erik circir ediyo tek bendeilmisim
Ismini bilmiom canim yuvarlak kocaman mor mu desem kirmiziyada hafif caliyoMürdüm eriğinden mi bahsediyorsunuz siz? Bileyim de yemeyim bari
Tmm aynen mürdüm eriği deniliyorIsmini bilmiom canim yuvarlak kocaman mor mu desem kirmiziyada hafif caliyo
Yeme walla ya icim bom bos uldu kiz muz ydm simdiTmm aynen mürdüm eriği deniliyor
Buyuyo ya rahim ondandirKizlarrr sag kalcamin ustune sanki bicak saplaniyor yaaa
Ay,deme walla insanin cani cokcekiyoKizzzz susunn artikk iyicee canimizi cektirdiniz
Allahtan yazdan recelini yapmistim da ...can istekligim gecti...
İyi kuzum yemekler yenmis belli yavas yavas gelir kizlarKızlar iyi akşamlar nasılsınız napıyosunuz
evet canım ben yalnızım evde eşim calısıyor gececi bi yazıyım napıyosunuz dedimmm :)İyi kuzum yemekler yenmis belli yavas yavas gelir kizlar
geçmiş olsun canım simdi naslsın peki geçtimiKizlarr napiyorsunuz aksama kadar bas agtisindan yattim midemi usuttumusum kusmakdan yoruldum varya
Cok saol canim benim simdi iyi gbiyim safra oluyo bend cikmadan rahatlayamaiyorum ama sukur simdi iyiyim biraz halsizlik var yinedegeçmiş olsun canım simdi naslsın peki geçtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?