- 31 Temmuz 2016
- 572
- 438
- 33
- 30
öyle oluyor canım ben 19 haftalık oldum dün uykudan uyanıp koşarak kusmaya gittim gece 3te allah yardımcın olsunCok saol canim benim simdi iyi gbiyim safra oluyo bend cikmadan rahatlayamaiyorum ama sukur simdi iyiyim biraz halsizlik var yinede
Saol canim ilacda icemiyorm oda zor tabi parol icdim oda malesef kusunca cikdiöyle oluyor canım ben 19 haftalık oldum dün uykudan uyanıp koşarak kusmaya gittim gece 3te allah yardımcın olsun
Simdiden bahar yaz meyvelerini sabirsizlikla bekliyorum..Ay,deme walla insanin cani cokcekiyo
vallahi bnmde bugun basım agrıdı halada gecmedi evde parolda yok beynim ckcak gibi sankiSaol canim ilacda icemiyorm oda zor tabi parol icdim oda malesef kusunca cikdi
Yasakmi bilmiorum ama civilden aliyorum bn genelde canim uygun ve cok cici seyler varkızlar internetten bebek kıyafeti alabilecegim sayfalar biliyormusunuz fiyatları uygun olan isimlerini verebilirmisiniz tabi site isimleri yazmak yasak degilse
Ay bende senin gibiyim kizSimdiden bahar yaz meyvelerini sabirsizlikla bekliyorum..
vallahi bnmde bugun basım agrıdı halada gecmedi evde parolda yok beynim ckcak gibi sanki
Kuzumm ben burayı da takip ediyorum zaten :) bakıyorum bizim kızlar neler yapıyo bebişler nasıl :)Janow senidee bursa gormek istiyorumm kuzumsuu gellll
Canim bn kizimi hep lcwaikiki ve civille buyuttum lcvaikiknin urunleri cok guzl genelikızlar internetten bebek kıyafeti alabilecegim sayfalar biliyormusunuz fiyatları uygun olan isimlerini verebilirmisiniz tabi site isimleri yazmak yasak degilse
Napıyon canm naslsn kaç haftalık oldu bebişKuzumm ben burayı da takip ediyorum zaten :) bakıyorum bizim kızlar neler yapıyo bebişler nasıl :)
Çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım:) sen nasılsın oğluş nasıl, kuzum bat a göre 13+2 muayene de 13+6 :) hâlâ kendi doktoruma gidemedim tarama testi vs devlette halledeyim diye inşallah bu ay giderim cinsiyeti de belli olur belki merakla bekliyorum :)Napıyon canm naslsn kaç haftalık oldu bebiş
Hosgeldin kuzummmmmBine geldim kızlar beni de alın aranıza yeni 2. Anne adayı olarak heyecan paylaşımı benim de hakkım 4+3üz DHA yeniyıl :))))
Kuzum genelde oyle oluyorKızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım varşuan özel bir hastaneye gidiyorum ve gece doğum olduğunda doktorum kendisinin değil de o gece hastanede nöbetçi olan başka bi doktorun doğuma giriceğini söyledi. Ben şaşırdım. 9 ay bi doktora gidicem ama gece doğum olursa tanımadığım bi doktor giricek doğuma. Her özel hastanede böyle mi İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Bu tarafta hastaneye giden ve gece doğum olsa bile muayene olduğun doktorun doğuma girdiği bi hastane var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?