Kuzucanlar Gunaydinnnnn
Ben agriya donus yapiyorummmmmmm
Beni bekliyor -30 -35 ler
Donmaya hazirimmmm
Günaydın kızlar pazartesi çok az kanamam oldu benim de peceteye geldi sadece Allah'tan doktor herşey normal dedi,önemli birşey yokmuş. 3 gün falan yat dedi ama ben sadece dün yatabildim bugün yine işe geldim mecbur çalışıyorum
İstanbuldaki hastaneler hakkında bilgim yok canım. Bende Bursada özel hastanye gidiyorum ama hastanede nöbetçi kadın doğumcu olmuyor ve kendi doktorun geliyor doğumuna. Nöbetci doktor uygulaması olanlarda dediğin gibi duyuyorum bende. Ve bencede saçma. Kendi doktorunun gelmesi gerek.Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım varşuan özel bir hastaneye gidiyorum ve gece doğum olduğunda doktorum kendisinin değil de o gece hastanede nöbetçi olan başka bi doktorun doğuma giriceğini söyledi. Ben şaşırdım. 9 ay bi doktora gidicem ama gece doğum olursa tanımadığım bi doktor giricek doğuma. Her özel hastanede böyle mi İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Bu tarafta hastaneye giden ve gece doğum olsa bile muayene olduğun doktorun doğuma girdiği bi hastane var mı?
Ee canım rapor verseydi ya doktorun. Düşük tehlikesi mi var? Öyleyse mutlaka yatmak gerekiyor, oturmak falan. Ama farklı bir durumun varsa bilemeyeceğim. Yine de doktorunu dinleseydin yaa rapor alırsan iş yerinde sorun yaratmazdı hem..Günaydın kızlar pazartesi çok az kanamam oldu benim de peceteye geldi sadece Allah'tan doktor herşey normal dedi,önemli birşey yokmuş. 3 gün falan yat dedi ama ben sadece dün yatabildim bugün yine işe geldim mecbur çalışıyorum
Canım rapor alamadım hala sigorta yapmadılar bana bir de iş yerinde tek ben varım yerime bakacak biri yok. Dün gece bile aradılar yarın gelmen lazım diye. İdare etmiyorlar yani bu kaç gün bileEe canım rapor verseydi ya doktorun. Düşük tehlikesi mi var? Öyleyse mutlaka yatmak gerekiyor, oturmak falan fayda etmiyor. Rapor alırsan iş yerinde sorun yaratmazdı hem..
Bebeğe baktı canım doktor. Rahimde kanama alanı görünmüyor senden kaynaklı bir kanama olmuş olabilir dedi ama tedbir olarak yine de 3 gün falan yat dedi. Öğretmenlik yapıyorum canım ders anlatırken falan mecbur ayakta kalmam lazım bir de kurumda yetkili tek ben varım başka kimse yok ondan sıkıntı oluyorGecmis olsun canimm.dr progestan filan verdi mi? Onu kullanmalisin bende lekelenmem oldugunda kullandim hemen gecti..
Nasil bir iste calisiyorsun bilmiyorum ama,eger masa basi ise altta tabure vs bisey koyup ayaklarini uzatabilirsin..
Faydasi olur yine.
Sanırım seninle bu konuda konuşmuştuk. Ne düşüncesiz insanlar var yaa.. Sigortanı eşinin üzerinden mi kullanıyorsun peki? Konuşmadın mı iş yeriyle geçirtiriyorlar mı? Canım çalışmak zorundasın belki bilmiyorum ama hiçbir şey sen ve bebeğinden önemli değil. İş değiştirmeyi düşünüyor musun?Canım rapor alamadım hala sigorta yapmadılar bana bir de iş yerinde tek ben varım yerime bakacak biri yok. Dün gece bile aradılar yarın gelmen lazım diye. İdare etmiyorlar yani bu kaç gün bileşu sigorta olayını şikayet edeyim cikicam zaten işten çok sinirim bozuldu
Hem öğretmensin hem sigorta yapmıyorlar işe bak ya. Bence bir kere daha konuş sonra git şikayet et. Hiç acıma.Bebeğe baktı canım doktor. Rahimde kanama alanı görünmüyor senden kaynaklı bir kanama olmuş olabilir dedi ama tedbir olarak yine de 3 gün falan yat dedi. Öğretmenlik yapıyorum canım ders anlatırken falan mecbur ayakta kalmam lazım bir de kurumda yetkili tek ben varım başka kimse yok ondan sıkıntı oluyor
3 gün girdi çıktı yapmışlar canım hala sigortam devam ediyor. Kaç kere konuştum ama anlicak insanlar değil. Dün buranın sahibi geldi yerime bakmaya, akşam aradılar çok kötü grip olmuş yarın gelmen gerekiyor dediler öyle insanlar yani. İş degistircem ama tam dönem ortası olduğu için öğretmen arayan bir kurum yok şuan ama iş bulamasam da cikicam yani katlanilcak gibi değil. Temizliği bile benim yapmamı bekliyorlar, benim görevim değil diye yapmıyorum soyleniyorlar öyle tuhaf bir yerSanırım seninle bu konuda konuşmuştuk. Ne düşüncesiz insanlar var yaa.. Sigortanı eşinin üzerinden mi kullanıyorsun peki? Konuşmadın mı iş yeriyle geçirtiriyorlar mı? Canım çalışmak zorundasın belki bilmiyorum ama hiçbir şey sen ve bebeğinden önemli değil. İş değiştirmeyi düşünüyor musun?
Eğitimhane değil ticarethane yani... Bebeğin ve senden hiçbir şey önemli değil canım. Allah yardımcın olsun inşallah bebeğinin şansına kısa zamanda bir yer denk gelir de kurtulursun ordan. Bebeğine, sana sağlık versin Rabbim. Korusun sizi..3 gün girdi çıktı yapmışlar canım hala sigortam devam ediyor. Kaç kere konuştum ama anlicak insanlar değil. Dün buranın sahibi geldi yerime bakmaya, akşam aradılar çok kötü grip olmuş yarın gelmen gerekiyor dediler öyle insanlar yani. İş degistircem ama tam dönem ortası olduğu için öğretmen arayan bir kurum yok şuan ama iş bulamasam da cikicam yani katlanilcak gibi değil. Temizliği bile benim yapmamı bekliyorlar, benim görevim değil diye yapmıyorum soyleniyorlar öyle tuhaf bir yer
Amin canım çok sağol inşallah daha iyi bir yer bulurum bulamasam da kısmet artık bir süre evde otururuz bebisimle :) sikayetimi ettim zaten biraz önce bilgilerimi gizli tutarak incelemeye geleceklermisEğitimhane değil ticarethane yani... Bebeğin ve senden hiçbir şey önemli değil canım. Allah yardımcın olsun inşallah bebeğinin şansına kısa zamanda bir yer denk gelir de kurtulursun ordan. Bebeğine, sana sağlık versin Rabbim. Korusun sizi..
Geçmiş olsun canımKizlarr napiyorsunuz aksama kadar bas agtisindan yattim midemi usuttumusum kusmakdan yoruldum varya
Canım ilk defa böyle bişey duydum özel hastanede devamlı bir doktora gitmenin sebebi zaten budur ben biri canlı iki doğum yaptım ikiside özelde ve doktorum geldi mesai saatleri dışında olduğu halde ama olması gereken o zaten bence hakkını ara doktoruna ulaşmaya çalışKızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım varşuan özel bir hastaneye gidiyorum ve gece doğum olduğunda doktorum kendisinin değil de o gece hastanede nöbetçi olan başka bi doktorun doğuma giriceğini söyledi. Ben şaşırdım. 9 ay bi doktora gidicem ama gece doğum olursa tanımadığım bi doktor giricek doğuma. Her özel hastanede böyle mi İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Bu tarafta hastaneye giden ve gece doğum olsa bile muayene olduğun doktorun doğuma girdiği bi hastane var mı?
Ahanda bitti tatil tuh :)Kuzucanlar Gunaydinnnnn
Ben agriya donus yapiyorummmmmmm
Beni bekliyor -30 -35 ler
Donmaya hazirimmmm
Canimmm benimm Allah kolaylik versinn,Allaha emanetsiniz bebisle..Bebeğe baktı canım doktor. Rahimde kanama alanı görünmüyor senden kaynaklı bir kanama olmuş olabilir dedi ama tedbir olarak yine de 3 gün falan yat dedi. Öğretmenlik yapıyorum canım ders anlatırken falan mecbur ayakta kalmam lazım bir de kurumda yetkili tek ben varım başka kimse yok ondan sıkıntı oluyor
3 gün girdi çıktı yapmışlar canım hala sigortam devam ediyor. Kaç kere konuştum ama anlicak insanlar değil. Dün buranın sahibi geldi yerime bakmaya, akşam aradılar çok kötü grip olmuş yarın gelmen gerekiyor dediler öyle insanlar yani. İş degistircem ama tam dönem ortası olduğu için öğretmen arayan bir kurum yok şuan ama iş bulamasam da cikicam yani katlanilcak gibi değil. Temizliği bile benim yapmamı bekliyorlar, benim görevim değil diye yapmıyorum soyleniyorlar öyle tuhaf bir yer
Agri da ikamet ediyoruz kuzumGunaydin canim..kazasiz belasiz varin insallah..esin orda mi gorev yapiyor gidis sebebin o mu?
Dikkat et kendine hava degisiminden hasta olma.
Cook fazla ayakta durma kuzum dinlenmen lazim keske rapor alsatlydinGünaydın kızlar pazartesi çok az kanamam oldu benim de peceteye geldi sadece Allah'tan doktor herşey normal dedi,önemli birşey yokmuş. 3 gün falan yat dedi ama ben sadece dün yatabildim bugün yine işe geldim mecbur çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?