Evet yassssoooş yaaa bittiAhanda bitti tatil tuh :)
Evet pembişimmmm dun sabah -32 dereceymis
Eyyvah eyvahh Allah yardımcın olsun canım sıkı giyin üşütme sakın. Az kaldı ısınacak havalar.Evet pembişimmmm dun sabah -32 dereceymis
Resmen işe giderken donuyoruzz
Mayis sonu ancak isiniyoruz kuzum :)Eyyvah eyvahh Allah yardımcın olsun canım sıkı giyin üşütme sakın. Az kaldı ısınacak havalar.
Valla mıı oy cok sogukmus orası ya içim titrediMayis sonu ancak isiniyoruz kuzum :)
Tabii canim daha bir direncli oluyoruzz amaa donuyoruz da :)Valla mıı oy cok sogukmus orası ya içim titrediAma daha dayanıklısınızdır bizlere göre. Valal ne yalan söyleyiim -10lara zor dayanıyoruz.
Evet yaa kışı baya çetin geçiyor. Kız aydınla ağrı kıyaslanamaz bile zaten. Aydında da tam tersidir bence yaz uzun sürüyor. Kışı da sert geçmiyorTabii canim daha bir direncli oluyoruzz amaa donuyoruz da :)
Bazen kasim sacim buz tutuyor :)
Aydin mesela coook sicak geldi bizimyaz aksamlari gibiydi
Agri da yaz 2 3ay ya surer ya surmez genellikle kisimuz uzun suruyor 8 ay falan
Gitti o tatil sicak,havalar gelsin buz soguklari burnunun sacinin dondugu gunler aman allahim cok sogukkkk en sevmedigim seyy sogukkkkkkkkEvet yassssoooş yaaa bitti
Ohh sen scak scakEvet yaa kışı baya çetin geçiyor. Kız aydınla ağrı kıyaslanamaz bile zaten. adında da tam tersidir bence yaz uzun sürüyor. Kışı da sert geçmiyor
Kız ben aydında değilim keşke olsamOhh sen scak scak
İyi kiz iyi cok soguk gornedun aa bursami bursa cok guzelmisss ya baya oraya,tatile giden war tanidigimKız ben aydında değilim keşke olsamBursada yaşıyorum burda da ısınmaya başladı yavaş yavaş. Dayanılmayacak soğuklar bitti
Yok canım acıtmıyor da bazen korkuyorum, boşluğuma denk geliyor, o da öyle şiddetli tekmeliyor ki sıçratıyor beni. Yoksa acı yok
Güzel canımm, memleketim değil ama ben çok seviyorumİyi kiz iyi cok soguk gornedun aa bursami bursa cok guzelmisss ya baya oraya,tatile giden war tanidigim
İnşallah canım ya bebeğimizin kismetine umarım iyi bir yer bulurum. Bulamazsam da burada devam etmicem benim kanamam var diyorum ben de grip oldum yarın gelmen lazım diyorlar bana çok sinir oldumCanimmm benimm Allah kolaylik versinn,Allaha emanetsiniz bebisle..
Temizlik mi bekliyorlarcook sinirlendim ya...
Su halde bile talep ediyorlar vicdansiz insanlarrr...canim en kisa surede insallah guzel baska kismet gelir bebegin sansina...
Hala bana sigorta yapmadıkları için canım maalesef rapor alsam da dinlemiceklerCook fazla ayakta durma kuzum dinlenmen lazim keske rapor alsatlydin
Vajinal mi muayene etti canım doktor karından mıKızlar merhaba aranıza yeni katıldım bana yardımcı olabilir misiniz 4+5 günlük hamileyim dün doktora gittim kan istedi bt hcg değerim 2194 çikti doktor bu değere göre kesen görülmeliydi değerin çok yüksek dedi. Değerin yüksek olup kesenin görünmemesi dış gebelik belirtisi falan mı doktor hiç bi açıklama yapmadı çok moralim bozuk
Agrida mi yasiosn cnm Allah kolaylik versinKuzucanlar Gunaydinnnnn
Ben agriya donus yapiyorummmmmmm
Beni bekliyor -30 -35 ler
Donmaya hazirimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?