Hafif baş ağrım var canım. Yemeğe çıkıcam birazdan, folit asit ilacımı içicem sonra inş geçer. Sen nasılsın?kızlar nasılsınız
bende yorgun hissediyorum cnm biran önce ewe gitmek istiyorumHafif baş ağrım var canım. Yemeğe çıkıcam birazdan, folit asit ilacımı içicem sonra inş geçer. Sen nasılsın?
canim benimkide yuksekti ama kese gozukmuyordu..bende iki hafta sonra gittim hem keseyi gordum hemde kalp atisini duyduk..merak etme gorursun..Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bana yardımcı olabilir misiniz 4+5 günlük hamileyim dün doktora gittim kan istedi bt hcg değerim 2194 çikti doktor bu değere göre kesen görülmeliydi değerin çok yüksek dedi. Değerin yüksek olup kesenin görünmemesi dış gebelik belirtisi falan mı doktor hiç bi açıklama yapmadı çok moralim bozuk
Canım ilk defa böyle bişey duydum özel hastanede devamlı bir doktora gitmenin sebebi zaten budur ben biri canlı iki doğum yaptım ikiside özelde ve doktorum geldi mesai saatleri dışında olduğu halde ama olması gereken o zaten bence hakkını ara doktoruna ulaşmaya çalış
İnşallah cnm çok korkuyorum içimi rahatlattin teşekkür ederimgorursun
28 ekim canım :) hosbuldum saol sen baya ilerleyin bana göre hayırlı sağlıklı bebek olsun insHosgeldin kuzummmmm
Tahmini dogum ne zaman
5000olunca gorunuyo doktorun seni korkutmus bi hafta sinra,baska doktora git canim bnmKızlar merhaba aranıza yeni katıldım bana yardımcı olabilir misiniz 4+5 günlük hamileyim dün doktora gittim kan istedi bt hcg değerim 2194 çikti doktor bu değere göre kesen görülmeliydi değerin çok yüksek dedi. Değerin yüksek olup kesenin görünmemesi dış gebelik belirtisi falan mı doktor hiç bi açıklama yapmadı çok moralim bozuk
Way be kanamayla gribin es degerligine bak patronunctam bi kafadan gidik galibaİnşallah canım ya bebeğimizin kismetine umarım iyi bir yer bulurum. Bulamazsam da burada devam etmicem benim kanamam var diyorum ben de grip oldum yarın gelmen lazım diyorlar bana çok sinir oldum
İnsanin dogdugu degil doydugu yerGüzel canımm, memleketim değil ama ben çok seviyorum
Peki cnm değerim normal mi haftama göre sence5000olunca gorunuyo doktorun seni korkutmus bi hafta sinra,baska doktora git canim bnm
Gayet normal yeni gebesin zaten biraz bekle ole git ben neler cektim o doktorlardan neler ilk oglumda 10 haftalik hamileydim bana hala kese bos gel patlatalim diyodu ben bebegimi hisediyodum okadar buyuk bebegi nasi gornesin yada gordun sadece ticari amacla alinsin canisin die solemedin imza atsam oleden sonra patlatcakkti keseyi bende bos sanip ewe doncektim ama agliya,agliya,baska yere gittim kalp atislarini bile dinletti nasi sewindim sen bi doktorla kalma,baska doktorada git ama en onemlisi bekle bi haftaPeki cnm değerim normal mi haftama göre sence
İnanmıyorum ya doktorlarada güven olmuyor artık iyi ki başka bi doktora gitmişsin bende başka doktora gitcem zaten ama işte gidene kadar içim içimi yicek. Çok teşekkür ederim cevapların içinGayet normal yeni gebesin zaten biraz bekle ole git ben neler cektim o doktorlardan neler ilk oglumda 10 haftalik hamileydim bana hala kese bos gel patlatalim diyodu ben bebegimi hisediyodum okadar buyuk bebegi nasi gornesin yada gordun sadece ticari amacla alinsin canisin die solemedin imza atsam oleden sonra patlatcakkti keseyi bende bos sanip ewe doncektim ama agliya,agliya,baska yere gittim kalp atislarini bile dinletti nasi sewindim sen bi doktorla kalma,baska doktorada git ama en onemlisi bekle bi hafta
Evet canım İstanbuldayım medikal parka gidiyorumİstanbuldamısın canım? Hangi hastaneye gittiğini sorucaktım
Orda ne kadar canım, muayene, tahliller, doğum ücreti falan? Bende Bursa'da medicalparka gidiyordum başlarda da bi kıyaslama yapıcamEvet canım İstanbuldayım medikal parka gidiyorum
Maşallah canım, Allah nazarlardan saklasınKontrolden yeni geldim meleğimi gördüm şükürler olsun rabbime durumu çok iyi 110 gram olmuş 15 cm boyuhaftam bana göre 14+3 dü kontrolde 14+5 çıktı cinsiyete gelince çok kafa karışıklığı oldu önce kız dedi sonra erkek dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi hayırlısı bakalım Rabbim ne nasip ederse artık
Kuzummm bizim özel sigortamız var ücret vermiyoruz o yüzden çok net bilmiyorum ama öğrenirim istersenOrda ne kadar canım, muayene, tahliller, doğum ücreti falan? Bende Bursa'da medicalparka gidiyordum başlarda da bi kıyaslama yapıcam
Amiinnn canım Allah razı olsunMaşallah canım, Allah nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?