Gebelik teminatı mı canım? Benimde aslında planlı bir gebelikti ama öncesinde araştırsaydım kesin yaptırırdım. Çok iyi bir uygulamaKuzummm bizim özel sigortamız var ücret vermiyoruz o yüzden çok net bilmiyorum ama öğrenirim istersen
Evet canım İstanbuldayım medikal parka gidiyorum
Ben 6 haftalikken keseyi gorduk ogrendim degerime hic baktirmadim simdiye kadar ama 8 haftalikken kalp atisini duyduk bencede baska bi doktora git 1 hafta aonraPeki cnm değerim normal mi haftama göre sence
Anadolu yakasında göztepede var canım bide gebzede açılmış diye duydumNe tarafta kalıyo medical park canım anadolu yakasındayım da ben
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım korkacak bişey olduğunu düşünmüyorum bendede olmuştu aşırı kusmakdan tahriş olmuş demişlerdi ama devam ederse mutlaka doktora görün tedbirli davranmak gerekiyorAyy kızlaaar bu sabah migdem bulandı baya kustum baktım ki kan varnasıl korktummm, Dr aradm hemen cok zorladıysan olur dedi bogazn tahriş olduysada olur dedi kustktan sonra bogazm yandı gıcıklandı acı su tahriş etti herlde ay cok korktm ama, varmı yasayan benden başka?
Aynen kuzum devam etmez İnsaAllahÇok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım korkacak bişey olduğunu düşünmüyorum bendede olmuştu aşırı kusmakdan tahriş olmuş demişlerdi ama devam ederse mutlaka doktora görün tedbirli davranmak gerekiyor
Ağrıda napcan canım eşinin işi filan mı ordaKuzucanlar Gunaydinnnnn
Ben agriya donus yapiyorummmmmmm
Beni bekliyor -30 -35 ler
Donmaya hazirimmmm
Ohh morall motivasyonda tam yerinde bacim :)Gitti o tatil sicak,havalar gelsin buz soguklari burnunun sacinin dondugu gunler aman allahim cok sogukkkk en sevmedigim seyy sogukkkkkkkk
Aynen kuzum su andan itibaren panduflar polarlar ortaya ciktiEvet yaa kışı baya çetin geçiyor. Kız aydınla ağrı kıyaslanamaz bile zaten. Aydında da tam tersidir bence yaz uzun sürüyor. Kışı da sert geçmiyor
Agri da yasiyoruz hayatimm bizz aydina gezmeye gitmistikAğrıda napcan canım eşinin işi filan mı orda
He cann sagolasinAgrida mi yasiosn cnm Allah kolaylik versin
Iyiyiz yawrum evime geldim simdi sen nasilsunkızlar nasılsınız
Daha minigimiz 5 haftalikmiss oo kiyamam sag salim kucgina almayi basip eylesin rabbim28 ekim canım :) hosbuldum saol sen baya ilerleyin bana göre hayırlı sağlıklı bebek olsun ins
Hoss geldin birtanemmKızlarrr ben geldim
Oyyy kiyamammm cook sukur kuzummKontrolden yeni geldim meleğimi gördüm şükürler olsun rabbime durumu çok iyi 110 gram olmuş 15 cm boyuhaftam bana göre 14+3 dü kontrolde 14+5 çıktı cinsiyete gelince çok kafa karışıklığı oldu önce kız dedi sonra erkek dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi hayırlısı bakalım Rabbim ne nasip ederse artık
Yaa cok uzuldumBügun bebeğimi kaybettimhepinize saglikli evlatlar versin rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?