Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kuzummm bizim özel sigortamız var ücret vermiyoruz o yüzden çok net bilmiyorum ama öğrenirim istersen
Gebelik teminatı mı canım? Benimde aslında planlı bir gebelikti ama öncesinde araştırsaydım kesin yaptırırdım. Çok iyi bir uygulama Yok tatlım biliyorsan diye sordum öğrenmene gerek yok

Bilgilendirmek adına

İşte meyveler ve şeker oranları:

Şekeri Çok Düşük Olan Meyveler

• Ahududu
  • Böğürtlen
  • Kızılcık
  • Avokado
Şekeri Orta Seviyede Olan Meyveler

• Çilek
  • Kış kavunu
  • Karpuz
  • Nektarin
  • Yaban mersini
  • Elma
  • Kayısı
  • Greyfurt
  • Ananas
Şeker Oranı Yüksek Olan Meyveler

• Erik
  • Portakal
  • Kivi
  • Armut
  • Şeftali
Şeker Oranı Çok Yüksek Olan Meyveler

• Mandalina
  • Kiraz
  • Üzüm
  • Nar
  • Mango
  • İncir
  • Muz
  • Kuru üzüm
  • Kuru kayısı
  • Kuru erik

Ayy kızlaaar bu sabah migdem bulandı baya kustum baktım ki kan var nasıl korktummm, Dr aradm hemen cok zorladıysan olur dedi bogazn tahriş olduysada olur dedi kustktan sonra bogazm yandı gıcıklandı acı su tahriş etti herlde ay cok korktm ama, varmı yasayan benden başka?

Bidaha olursa hastaneye git dedi serum takılır dedi sıvı kaybındanda olur dedi

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım korkacak bişey olduğunu düşünmüyorum bendede olmuştu aşırı kusmakdan tahriş olmuş demişlerdi ama devam ederse mutlaka doktora görün tedbirli davranmak gerekiyor

Aynen kuzum devam etmez İnsaAllah

Gitti o tatil sicak,havalar gelsin buz soguklari burnunun sacinin dondugu gunler aman allahim cok sogukkkk en sevmedigim seyy sogukkkkkkkk
Ohh morall motivasyonda tam yerinde bacim :)

Evet yaa kışı baya çetin geçiyor. Kız aydınla ağrı kıyaslanamaz bile zaten. Aydında da tam tersidir bence yaz uzun sürüyor. Kışı da sert geçmiyor
Aynen kuzum su andan itibaren panduflar polarlar ortaya cikti

Bügun bebeğimi kaybettim hepinize saglikli evlatlar versin rabbim..

Oyyy kiyamammm cook sukur kuzumm
Allah sag salim minnagimizi kucagimiza almayi nasip eylesin
Bana da tahmini kix olabilir amaaa alisveris yapma sakin dedi kararsiz kaldi hayirlisi insallah

Bügun bebeğimi kaybettim hepinize saglikli evlatlar versin rabbim..
Yaa cok uzuldum
Rabbim bir daha yasatmasin
Allah im en kosa zaman da saglikli hayirli bir evlat nasip eylesin insallag

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…