Kuzum kokusuz pembemsi yada kirmizi degilse sakin korkmaaKızlar iyi akşamlar , bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ben yeni hamilelerdenim beta hcg düşük seyrediyordu, dün birden katlamaya başladı... muhtemelen geç döllenme... son 4-5 gündür yer yer beyaz yer yer açık sarı ama kokusuz kaşıntısız akıntım var. Karnımdaki yoğun gaz da cabası... erken gebelik belirtilerinden olabilir mi acaba, yaşayan var mı böyle bir durum?
Şimdiden teşekkürler
Çok sağol canım yaaa... valla bu beta hcg belası geçen ay da buldu beni, kaybettim bu ay da kan vermekten delik deşik oldu kollarım. Bi de akıntı... pek akıntım olmaz benim merak ettim. Teşekkür ederim tatlım, sana da sağlıklı mutlu gebelikler inşallahKuzum kokusuz pembemsi yada kirmizi degilse sakin korkmaa
Ama enfeksiyon olabilme ihtumali de var hastaneye git istersen
Hcg de artmis sukurler olsun
Sakon kasma kendini birtanemm hamileligin tadini cikar
Ama bekle cunku cok kucukler ama cok cabuk buyuyolar bi hafta sonra,baska bi doktora git ama bu doktordan hic bahsetme bi hafta once ogrendim deİnanmıyorum ya doktorlarada güven olmuyor artık iyi ki başka bi doktora gitmişsin bende başka doktora gitcem zaten ama işte gidene kadar içim içimi yicek. Çok teşekkür ederim cevapların için
Anadolu yakasında göztepede var canım bide gebzede açılmış diye duydum
Çok teşekkür ederim. İnşallahYaa cok uzuldum
Rabbim bir daha yasatmasin
Allah im en kosa zaman da saglikli hayirli bir evlat nasip eylesin insallag
Canım cok üzüldümmBügun bebeğimi kaybettimhepinize saglikli evlatlar versin rabbim..
Allahımm sağlıklı evlatlat nasip etsin insallah bidaha yaşatmasınÇok teşekkür ederim. İnşallah
7+5 ti. Kalp atışı yok dedi dr. Dün kontrolde vardı bugün yokCanım cok üzüldümmAllah sabır versinn nası oldu kaç haftalıktı
Vardır bundada bi hayır canımm Allahın işi insallah hayırlısıyla tekrar nasip eder saglıkla kucagına alırsın7+5 ti. Kalp atışı yok dedi dr. Dün kontrolde vardı bugün yok
Rabbim birdahaki bebeginin omrunu uzun etsin ins sakn uzulme cennette bir melegin var.7+5 ti. Kalp atışı yok dedi dr. Dün kontrolde vardı bugün yok
Rabbim gelecek yavruna sağlık sıhat versn canımm tekrarı olmasn inşallah7+5 ti. Kalp atışı yok dedi dr. Dün kontrolde vardı bugün yok
Çok üzüldümm canım rabbim sabır versin gönlünü ferah tut allahım sonunda kucağına almayı nasip ettiği gebelik yaşatsın kısa zamanda inşallahBügun bebeğimi kaybettimhepinize saglikli evlatlar versin rabbim..
Hoşbuldum canımHoss geldin birtanemm
Baya bi gidik onun kafa canımWay be kanamayla gribin es degerligine bak patronunctam bi kafadan gidik galiba
Napıyon canmm bebişini görmüşsün maşallahh tekrar ne zamn gidecn cinsiyt içinHoşbuldum canım
Amiinnn canım Amiinnn inşallah Rabbim hayırlı yazılar yazsın sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallahOyyy kiyamammm cook sukur kuzumm
Allah sag salim minnagimizi kucagimiza almayi nasip eylesin
Bana da tahmini kix olabilir amaaa alisveris yapma sakin dedi kararsiz kaldi hayirlisi insallah
İyiyim canım sen nasılsın neler yapıyorsun görüşemedik bu araNapıyon canmm bebişini görmüşsün maşallahh tekrar ne zamn gidecn cinsiyt için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?