Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar iyi akşamlar , bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ben yeni hamilelerdenim beta hcg düşük seyrediyordu, dün birden katlamaya başladı... muhtemelen geç döllenme... son 4-5 gündür yer yer beyaz yer yer açık sarı ama kokusuz kaşıntısız akıntım var. Karnımdaki yoğun gaz da cabası... erken gebelik belirtilerinden olabilir mi acaba, yaşayan var mı böyle bir durum?
Şimdiden teşekkürler

Kuzum kokusuz pembemsi yada kirmizi degilse sakin korkmaa
Ama enfeksiyon olabilme ihtumali de var hastaneye git istersen
Hcg de artmis sukurler olsun
Sakon kasma kendini birtanemm hamileligin tadini cikar

Kuzum kokusuz pembemsi yada kirmizi degilse sakin korkmaa
Ama enfeksiyon olabilme ihtumali de var hastaneye git istersen
Hcg de artmis sukurler olsun
Sakon kasma kendini birtanemm hamileligin tadini cikar
Çok sağol canım yaaa... valla bu beta hcg belası geçen ay da buldu beni, kaybettim bu ay da kan vermekten delik deşik oldu kollarım. Bi de akıntı... pek akıntım olmaz benim merak ettim. Teşekkür ederim tatlım, sana da sağlıklı mutlu gebelikler inşallah

İnanmıyorum ya doktorlarada güven olmuyor artık iyi ki başka bi doktora gitmişsin bende başka doktora gitcem zaten ama işte gidene kadar içim içimi yicek. Çok teşekkür ederim cevapların için
Ama bekle cunku cok kucukler ama cok cabuk buyuyolar bi hafta sonra,baska bi doktora git ama bu doktordan hic bahsetme bi hafta once ogrendim de

Way be kanamayla gribin es degerligine bak patronunctam bi kafadan gidik galiba
Baya bi gidik onun kafa canım neyse şikayet ettim de biraz geçti sinirim şimdi onun sonucunu bekliyorum. İnşallah bebeğimin kismetine daha iyi bir yerde iş bulurum kurtulurum burdan

Oyyy kiyamammm cook sukur kuzumm
Allah sag salim minnagimizi kucagimiza almayi nasip eylesin
Bana da tahmini kix olabilir amaaa alisveris yapma sakin dedi kararsiz kaldi hayirlisi insallah
Amiinnn canım Amiinnn inşallah Rabbim hayırlı yazılar yazsın sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…