Hayirli olsun kuzummm tahmini dogum tarihini soyler misinHayrli olsun topiginiz ben de 13 haftalik hamileyim
Tesekkur ederim 1 5 senelik evliyim ama 4 aydr korunmuyoruz bu ay 4. Ayimiz bekliyorum ama iltihap varmis bende ilac fitil falan kullandim ama iylesmedi sanirimİnşallah sendr katılırsın canm siz nr kadardır denyosunuz
Sagol kuzumm hosgeldinnmerhaba kızlar hayırlı olsun topik ben de selam vereyim dedim
Tesekkur ederim 1 5 senelik evliyim ama 4 aydr korunmuyoruz bu ay 4. Ayimiz bekliyorum ama iltihap varmis bende ilac fitil falan kullandim ama iylesmedi sanirimİnşallah sendr katılırsın canm siz nr kadardır denyosunuz
Var kuzu adet belirtileri yasiyor insanYeni topik hayirli olsun hanimlar ben uc dort gundur adet agrisi cekiyirum dun olmam gerekiyordu cunku tam bi yildir en uzun adet dongum 29 gun ama olmadim memleketteyim kalabalik testte yapamadim bugun idrar testi yapmayi dusunuyorum ama heran adet olcakmis gibi agrim var boyle olan var mi
Aminnnn kuzum benimmmWeeee bennnnn 28.08.2017 allahin izniyle dogumum
Seniiii cooook seviyorummm kuzummm bnm ayy topigimizz cok canli cok tatli masallah hayirli ugurlu olsunn hepimizee kizlar :)
Hosgeldin kuzummm hemen ekliyorum23+4 günlügüz Prensesimiz olcak insallah :)
28 Mayis 2017 :) sabirsiz ama en tatli bekleyiş :)
Sonuc olumlu veya,olumsuz seni burda gormek isteriz insallah dualarimiz seninle cnm bnm :)
Oyyy ne güzel herkes 18 20 haftalık ben çok sabirsizim hemen karnım büyüsün hissedeyim diyorum ahh acaba görebilecek miyiz o günleri hiç günler geçmiyorrrrrrrmerhaba bizde 17+6 yız
merak etme tatlım hemde çok çabuk geçiyor. bende biran önce günler geçsin istiyodum 12 hafta sonrası gayet hızlanıyorOyyy ne güzel herkes 18 20 haftalık ben çok sabirsizim hemen karnım büyüsün hissedeyim diyorum ahh acaba görebilecek miyiz o günleri hiç günler geçmiyorrrrrrr
12. Hafta gelsin diye dua ediyorum ya günleri tek tek sayıyorum şafak gibimerak etme tatlım hemde çok çabuk geçiyor. bende biran önce günler geçsin istiyodum 12 hafta sonrası gayet hızlanıyor
Nasilsin bugun kuzum :)Aminnnn kuzum benimmm
Agri oluyo du ben hep tuvalete gidip gelip adet bekliyodum ay insallah hamiisssindirYeni topik hayirli olsun hanimlar ben uc dort gundur adet agrisi cekiyirum dun olmam gerekiyordu cunku tam bi yildir en uzun adet dongum 29 gun ama olmadim memleketteyim kalabalik testte yapamadim bugun idrar testi yapmayi dusunuyorum ama heran adet olcakmis gibi agrim var boyle olan var mi
Merhaba kizlarr
Hamisss olanlar ve Allah in izniyle hamiss kalmayi isteyenler
Guzel kalplerimizi guzel seylerle dolduralim
Sevelim Sevilelim
Kalp kirmayalim
Vee burda toplanalim :)
Yeni bir topik acalim dedik
Sadece sohbet edelim
Bebeklerimizin gelisimini takip edip
Tecrubelerimizi hamiss olmak isteyenlere anlatalim
( Çalisan annissler yada adaylari arada girip dusuncelerinizi yazabilirsiniz)
Hamişlerimiz ;
min123 Doğum : 28.08.2017
@84zmr Doğum: 22.08.2017
Umya Doğum : 24.08.2017
@starr9 Doğum :31.07.2016
@Nonipo Doğum : 10.07.2017
@_buhara_ Doğum : 20.09.2017
@devrimbebek Doğum : 30.08.2017
@nesliklndr Doğum : 03.08.2016
@manolyammmm Doğum : 21.06.2017
@bril Doğum 25.09.2017
@gulendam09 Doğum : 07.07.2017
@sweett_ Doğum : 02.07.2017
Hosgeldin kuzum cinsiyet bellimi :)Merhaba, beni de eklermisiniz hamiş listesine
Aynen o durumdayim surekli bakiyorum yok sadece agri var hafif sari akinti varAgri oluyo du ben hep tuvalete gidip gelip adet bekliyodum ay insallah hamiisssindir
28 mayis benim dogum gunum :)23+4 günlügüz Prensesimiz olcak insallah :)
28 Mayis 2017 :) sabirsiz ama en tatli bekleyiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?