Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilirim kuzum kucağına aldığında başka korkular başlayacak annelik bitmeyen ve her geçen gün kendini yenileyip geliştiren korkulardan oluşan uzun bir yol Rabbim korktuklarımızla sınamasın inşallah
Biliyorum canim 2. Cocugum bu dahada sknti yasiycam allah herkese kolaylik versin bosuna cennet annelerin ayaginin altinda.degil :)

Kasık fıtığı faln dedi bi ona gttm kuyruk sokumu kemiğim batıyodu bide ona annm için faln
Çok geçmiş olsun canım ne çıktı sonuç annende hasta sanırım Rabbim acil şifalar versin inşallah hastanelerde koştururken dikkatli ol kuzum kendini ihmal etme

Çok geçmiş olsun canım ne çıktı sonuç annende hasta sanırım Rabbim acil şifalar versin inşallah hastanelerde koştururken dikkatli ol kuzum kendini ihmal etme
Dikkat ediym kuzum bn haftaya çarşamba usg çkncm kasıkdan aynen annemde rahatsz birazck sinirsel

Sağ kasığmda balık gibi şişme var da ona baktı usg den snra belli olacak
İnsallah gebeligini teskil edici bi sikinti cikmaz zaten,hamislik zor bi o eksik
Ben bile uc gundur sol bacagimin balon gibi olmasindan sismesinden cektim simdi daha iyi ilesiyo sen ne,haldesin acep,avri varmi cok

İnsallah gebeligini teskil edici bi sikinti cikmaz zaten,hamislik zor bi o eksik
Ben bile uc gundur sol bacagimin balon gibi olmasindan sismesinden cektim simdi daha iyi ilesiyo sen ne,haldesin acep,avri varmi cok
Bnm kalçamda çok ağrım var kuzum. Bacağn niye şişdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…