Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bnm kalçamda çok ağrım var kuzum. Bacağn niye şişdi
Bilmiyorum kiz hastaneye gittim geldim azicik yurudum ama balon gibi sisti dort gunde anca acisi hafifledi sisi indi guzel havalsein tadini cikaramadim yahu

2 dr gittim sonuç ayni zaten kanamam ve sancim başladı suan
Rabbime bol bol dua et kuzum kurtajinida ol korkma uyutup yapiyolar benimde ilk melegimin kalbi durdugu icin kopardilar benden ama rabbim veriyo uzulme ondan uc ay sonra ogluma hamile kaldim

Kızlar gebeliğin 4. Haftası için progesteron değeri 12 nasıl bir değer? Betahcg yavaş yükseliyor. Yorumlayabilenolursa çok sevinirim

Doktorun kabiliyetine ve bebeğin duruş pozisyonuna bağlı canım. Tahmin etse bile fazla güvenme, tahmin neticede. İlerleyen zamanlarda kesinleşiyor zaten

slm kizlar bu sabah bebisimi gormeye gittik..cok sükür hersey yolunda..cok duygulandim..hareketlerini gorduk doktorum dedi baya hareketli bebiginiz..cinsiyet icin dedi erkendi..biraz daha bekliyelim..11+6 haftalikti bebegimiz..en kanligini olctu..cok sükür oda guzel cikti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…