Amin canım amin Rabbim seninkinide sağ salim kucağına almayi nasıl etsin inş. :)Daha minigimiz 5 haftalikmiss oo kiyamam sag salim kucgina almayi basip eylesin rabbim
Valla inşallah canım ya Allah herkesin gönlündeki iyi dileklerini versin :))Ay insallah canim benim rabbim ole vuzel veriyoki nasiplerini :)
Kıyamam kuzum inşallah sonuç iyi gelir nasıl farkettin? Annenede acil şifalar diliyorum inşallah toparlar kısa zamandaDikkat ediym kuzum bn haftaya çarşamba usg çkncm kasıkdan aynen annemde rahatsz birazck sinirsel
Bilmiyorum kiz hastaneye gittim geldim azicik yurudum ama balon gibi sisti dort gunde anca acisi hafifledi sisi indi guzel havalsein tadini cikaramadim yahuBnm kalçamda çok ağrım var kuzum. Bacağn niye şişdi
Rabbime bol bol dua et kuzum kurtajinida ol korkma uyutup yapiyolar benimde ilk melegimin kalbi durdugu icin kopardilar benden ama rabbim veriyo uzulme ondan uc ay sonra ogluma hamile kaldim2 dr gittim sonuç aynizaten kanamam ve sancim başladı suan
Taze anne adayiihosgeldin :)Amin canım amin Rabbim seninkinide sağ salim kucağına almayi nasıl etsin inş. :)
Naber kuzu nasilsinİyi geceler hepinize kuzular neapiyonz
Saol canım hoşbuldum :)Taze anne adayiihosgeldin :)
Gözün aydın canım, çok sevindim. Sağlıklı sıhhatli olsun kızçen, inşallahCanlarrr kızımm olacakmışş dr 2 hafta sonra ayrıntılıya cağırdı ama kız dedi bu seferde sağlıklı Güneşim çok şükür
Gözün aydın canım inşallah çok sağlıklı sevimli bir kızın olur. Umarım bende bir an önce öğrenirim bebisimin cinsiyetini :))Canlarrr kızımm olacakmışş dr 2 hafta sonra ayrıntılıya cağırdı ama kız dedi bu seferde sağlıklı Güneşim çok şükür
İçinden geçen bir şey var mı canım?Gözün aydın canım inşallah çok sağlıklı sevimli bir kızın olur. Umarım bende bir an önce öğrenirim bebisimin cinsiyetini :))
Valla içimden kız geçiyor canım kayınvalidem falan da rüyasında hep kız görmüş. Ama biz 3 kız kardeşiz erkekte olsa iyi olur değişik olur yaniİçinden geçen bir şey var mı canım?
Maşallah çok sevindim darısı Başıma inşallah oh rahatladım vallaRabbime bol bol dua et kuzum kurtajinida ol korkma uyutup yapiyolar benimde ilk melegimin kalbi durdugu icin kopardilar benden ama rabbim veriyo uzulme ondan uc ay sonra ogluma hamile kaldim
Doktorun kabiliyetine ve bebeğin duruş pozisyonuna bağlı canım. Tahmin etse bile fazla güvenme, tahmin neticede. İlerleyen zamanlarda kesinleşiyor zatenValla içimden kız geçiyor canım kayınvalidem falan da rüyasında hep kız görmüş. Ama biz 3 kız kardeşiz erkekte olsa iyi olur değişik olur yani11+3 te doktora gidicem acaba doktor cinsiyet tahmini yapar mı ki
İyiyım kuzum hamd olsn sen nasilsinNaber kuzu nasilsin
İnşallahh iyi gelir kuzumm. Annemde inşallah toparlar sağolasn allah razı olsn canm benm.Kıyamam kuzum inşallah sonuç iyi gelir nasıl farkettin? Annenede acil şifalar diliyorum inşallah toparlar kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?