canim cok gecmis olsun...İnşallahh iyi gelir kuzumm. Annemde inşallah toparlar sağolasn allah razı olsn canm benm.
canim gözün aydin..prensesin geliyor..benim bi kizim var..Canlarrr kızımm olacakmışş dr 2 hafta sonra ayrıntılıya cağırdı ama kız dedi bu seferde sağlıklı Güneşim çok şükür
canim ben bugun gittim bende 11+6 ama cinsiyetini soylemedi..simdii erken dedii..yanilma payida olabilir dedi..insallah ogrenirsin.Valla içimden kız geçiyor canım kayınvalidem falan da rüyasında hep kız görmüş. Ama biz 3 kız kardeşiz erkekte olsa iyi olur değişik olur yani11+3 te doktora gidicem acaba doktor cinsiyet tahmini yapar mı ki
slm kizlar bu sabah bebisimi gormeye gittik..cok sükür hersey yolunda..cok duygulandim..hareketlerini gorduk doktorum dedi baya hareketli bebiginiz..cinsiyet icin dedi erkendi..biraz daha bekliyelim..11+6 haftalikti bebegimiz..en kanligini olctu..cok sükür oda guzel cikti..
canim cok gecmis olsun..insalllah en kisa zamanda hamile kalirsin..ben ilk hamileligimde 6 aylikmen erken dogum yaptim..bebegim 3 gun yasiyabildi..cok sükur 6 ay sonra tekrar hamile kaldim.sag salim prensesimi kucagima aldim..rabbim büyuktur..Maşallah çok sevindim darısı Başıma inşallah oh rahatladım valla
Aynen herkes öyle söylüyor canım ama benim doktoruma bi tanıdığımız da gidiyor, tahminleri %90 tutuyormus. İnşallah bebişim de zorlamaz bizi gösterir hemenDoktorun kabiliyetine ve bebeğin duruş pozisyonuna bağlı canım. Tahmin etse bile fazla güvenme, tahmin neticede. İlerleyen zamanlarda kesinleşiyor zaten
Erken ama ben çok merak ettiğim için doktordan yine de tahmin yapmasını isticem canım yapar inşallahcanim ben bugun gittim bende 11+6 ama cinsiyetini soylemedi..simdii erken dedii..yanilma payida olabilir dedi..insallah ogrenirsin.
canım ense kalınlığını hemen ölçüp söylüyorlar mı .slm kizlar bu sabah bebisimi gormeye gittik..cok sükür hersey yolunda..cok duygulandim..hareketlerini gorduk doktorum dedi baya hareketli bebiginiz..cinsiyet icin dedi erkendi..biraz daha bekliyelim..11+6 haftalikti bebegimiz..en kanligini olctu..cok sükür oda guzel cikti..
canim doktorumda olctu..bide ultrasyona cektirmemi soyledi..oraya yonlendirdi..orda bakip hemen sonuc cikiyor..ciktigindada doktoruma gosterdim sonuc iyi cikti..bide zeka testide yaptim bugun..fiyati 50 tl..10 gun sonra cikicak sonuc.canım ense kalınlığını hemen ölçüp söylüyorlar mı .
İnşallah canımAynen herkes öyle söylüyor canım ama benim doktoruma bi tanıdığımız da gidiyor, tahminleri %90 tutuyormus. İnşallah bebişim de zorlamaz bizi gösterir hemen
bizde bu cumartesi gideceğiz de . 1 haftaya çıkar sonuç demişti doktorum. ondan sordumcanim doktorumda olctu..bide ultrasyona cektirmemi soyledi..oraya yonlendirdi..orda bakip hemen sonuc cikiyor..ciktigindada doktoruma gosterdim sonuc iyi cikti..bide zeka testide yaptim bugun..fiyati 50 tl..10 gun sonra cikicak sonuc.
canim doktorum dedi simdi erkek desem bazen yanilma payi olabilir..dedi..insallah srn ogrenirsinErken ama ben çok merak ettiğim için doktordan yine de tahmin yapmasını isticem canım yapar inşallah
himm anladim canim bende ense kanligi olcumu hemen cikti..ama zeke testi 10 gun sonra cikicak dedi..insalllah guzel cikar sizinde..bizde bu cumartesi gideceğiz de . 1 haftaya çıkar sonuç demişti doktorum. ondan sordum
canim doktorum dedi simdi erkek desem bazen yanilma
himm anladim canim bende ense kanligi olcumu hemen cikti..ama zeke testi 10 gun sonra cikicak dedi..insalllah guzel cikar sizinde..
Ense kalınlığıyla zeka dediği zaten 2li 3lü tarama oluyor canım. Bu testler gerekli amane kadar çok test yapıyorlar böyle
Hossgeldin canim hayirli ugurlu olsun sag salim kucahina al insallahhhhMerhabalar benimde 2. Hamileligim yeni katildim :)
Seninki kucuk ken kaybettin benimki baya daha buyuktu kuzum hic korunma cok iyi doktorlar bile korunma dedi hic korunma kurtajdan sinra rahim temizlendigi icin daha rahat hamile kaliniyo diyolar rabbime sukurler olsun oglusum geldi dualarim seninle hic uzulme herseyin bi zamani var gelicek sanaaMaşallah çok sevindim darısı Başıma inşallah oh rahatladım valla
Ayy cok kiskandimm masallah kuzumm benim gozun aydinn eee de bakalim kesinmi dediCanlarrr kızımm olacakmışş dr 2 hafta sonra ayrıntılıya cağırdı ama kız dedi bu seferde sağlıklı Güneşim çok şükür
Oy cok sevindim cannim Allah hayirlisini nasip etsin insaallhCanlarrr kızımm olacakmışş dr 2 hafta sonra ayrıntılıya cağırdı ama kız dedi bu seferde sağlıklı Güneşim çok şükür
13+0olmama ragmen bana dememisti hec umitlenmeeErken ama ben çok merak ettiğim için doktordan yine de tahmin yapmasını isticem canım yapar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?