Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim ben bugun gittim bende 11+6 ama cinsiyetini soylemedi..simdii erken dedii..yanilma payida olabilir dedi..insallah ogrenirsin.

Maşallah çok sevindim darısı Başıma inşallah oh rahatladım valla
canim cok gecmis olsun..insalllah en kisa zamanda hamile kalirsin..ben ilk hamileligimde 6 aylikmen erken dogum yaptim..bebegim 3 gun yasiyabildi..cok sükur 6 ay sonra tekrar hamile kaldim.sag salim prensesimi kucagima aldim..rabbim büyuktur..

Doktorun kabiliyetine ve bebeğin duruş pozisyonuna bağlı canım. Tahmin etse bile fazla güvenme, tahmin neticede. İlerleyen zamanlarda kesinleşiyor zaten
Aynen herkes öyle söylüyor canım ama benim doktoruma bi tanıdığımız da gidiyor, tahminleri %90 tutuyormus. İnşallah bebişim de zorlamaz bizi gösterir hemen

canım ense kalınlığını hemen ölçüp söylüyorlar mı .

canım ense kalınlığını hemen ölçüp söylüyorlar mı .
canim doktorumda olctu..bide ultrasyona cektirmemi soyledi..oraya yonlendirdi..orda bakip hemen sonuc cikiyor..ciktigindada doktoruma gosterdim sonuc iyi cikti..bide zeka testide yaptim bugun..fiyati 50 tl..10 gun sonra cikicak sonuc.

canim doktorumda olctu..bide ultrasyona cektirmemi soyledi..oraya yonlendirdi..orda bakip hemen sonuc cikiyor..ciktigindada doktoruma gosterdim sonuc iyi cikti..bide zeka testide yaptim bugun..fiyati 50 tl..10 gun sonra cikicak sonuc.
bizde bu cumartesi gideceğiz de . 1 haftaya çıkar sonuç demişti doktorum. ondan sordum

Erken ama ben çok merak ettiğim için doktordan yine de tahmin yapmasını isticem canım yapar inşallah
canim doktorum dedi simdi erkek desem bazen yanilma payi olabilir..dedi..insallah srn ogrenirsin
bizde bu cumartesi gideceğiz de . 1 haftaya çıkar sonuç demişti doktorum. ondan sordum
himm anladim canim bende ense kanligi olcumu hemen cikti..ama zeke testi 10 gun sonra cikicak dedi..insalllah guzel cikar sizinde..

canim doktorum dedi simdi erkek desem bazen yanilma

himm anladim canim bende ense kanligi olcumu hemen cikti..ama zeke testi 10 gun sonra cikicak dedi..insalllah guzel cikar sizinde..

ne kadar çok test yapıyorlar böyle

Maşallah çok sevindim darısı Başıma inşallah oh rahatladım valla
Seninki kucuk ken kaybettin benimki baya daha buyuktu kuzum hic korunma cok iyi doktorlar bile korunma dedi hic korunma kurtajdan sinra rahim temizlendigi icin daha rahat hamile kaliniyo diyolar rabbime sukurler olsun oglusum geldi dualarim seninle hic uzulme herseyin bi zamani var gelicek sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…