Ayy çok sevindim yaa inanın maşallah küçük prense:)canim cok gecmis olsun..insalllah en kisa zamanda hamile kalirsin..ben ilk hamileligimde 6 aylikmen erken dogum yaptim..bebegim 3 gun yasiyabildi..cok sükur 6 ay sonra tekrar hamile kaldim.sag salim prensesimi kucagima aldim..rabbim büyuktur..
Canini sikma canim benim zamani gekince ole guzel geliyolarki :) cenette bi melek daha oldu unutmaAyy çok sevindim yaa inanın maşallah küçük prense:)
Gunaydin tatlimgunaydın kızlar
Günaydın canım öyle mı diyorsun13+0olmama ragmen bana dememisti hec umitlenmee
Kiz yalvardimda resmen gicik kari,demediGünaydın canım öyle mı diyorsunbenim 2 kız kardeşim var annem ikisinde de 12. Haftanın içinde öğrendi. Ondan dedim belki öğrenebiliriz
Naber kuzum geldinmi kendinee :)Gunaydin kizzlarrr
Anca kendime gelebildim
Nasilsiniz bakalim
Hadi ya bizimki 11. Haftanın içinde tahmin yapıyormuş. Yapmasa da zorlucam zaten çıkmam ki odasındanKiz yalvardimda resmen gicik kari,demedi
canim doktora gore degisir..kizimda hamileyken doktorum 12 haftalikken kiz oldugunu soyledi..mesala eltimin doktoru 14 haftalikken erkek dedi sonra 17 haftalikken kiz dedi..kizi olucak..gorumcemede iki doktor erkek dedi..ileri haftada kizi olucagini ogrendi..yani bazi tahminler dogru cikmiyor.Hadi ya bizimki 11. Haftanın içinde tahmin yapıyormuş. Yapmasa da zorlucam zaten çıkmam ki odasından
gunaydin canlarim..
Günaydın kızlar..herkese merhaba :)
Evet bana da herkes bekle diyor aslında ama ben çok tez canliyim sanırım herşey hemen olsun bitsin istiyorumcanim doktora gore degisir..kizimda hamileyken doktorum 12 haftalikken kiz oldugunu soyledi..mesala eltimin doktoru 14 haftalikken erkek dedi sonra 17 haftalikken kiz dedi..kizi olucak..gorumcemede iki doktor erkek dedi..ileri haftada kizi olucagini ogrendi..yani bazi tahminler dogru cikmiyor.
Evet çok güzel bu videoçok hoşuma gitti bu video nedense çok duygulandım izlerken
Çok duygulandım izlerken. Bir an önce geçsin şu 9 ay bebeğimi sağ salim hayırlısıyla kucağıma alayım istiyorumEvet çok güzel bu video
Di mi çok sabırsızlanıyoruz doğsun elimize alalım, sevelim, koklayalımmÇok duygulandım izlerken. Bir an önce geçsin şu 9 ay bebeğimi sağ salim hayırlısıyla kucağıma alayım istiyorum
Aynen canım ben normalde de çok sabırsız bir insanım zaten. Kardeşim de bile anneme bir an önce doğur artık seveyim falan diyordum ki kendi çocuğum için ne kadar sabirsizlandigimi düşün artıkDi mi çok sabırsızlanıyoruz doğsun elimize alalım, sevelim, koklayalımm
Aynen canım ben normalde de çok sabırsız bir insanım zaten. Kardeşim de bile anneme bir an önce doğur artık seveyim falan diyordum ki kendi çocuğum için ne kadar sabirsizlandigimi düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?