Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim cok gecmis olsun..insalllah en kisa zamanda hamile kalirsin..ben ilk hamileligimde 6 aylikmen erken dogum yaptim..bebegim 3 gun yasiyabildi..cok sükur 6 ay sonra tekrar hamile kaldim.sag salim prensesimi kucagima aldim..rabbim büyuktur..
Ayy çok sevindim yaa inanın maşallah küçük prense:)

Gunaydin kizzlarrr
Anca kendime gelebildim
Nasilsiniz bakalim

Hadi ya bizimki 11. Haftanın içinde tahmin yapıyormuş. Yapmasa da zorlucam zaten çıkmam ki odasından
canim doktora gore degisir..kizimda hamileyken doktorum 12 haftalikken kiz oldugunu soyledi..mesala eltimin doktoru 14 haftalikken erkek dedi sonra 17 haftalikken kiz dedi..kizi olucak..gorumcemede iki doktor erkek dedi..ileri haftada kizi olucagini ogrendi..yani bazi tahminler dogru cikmiyor.

Evet bana da herkes bekle diyor aslında ama ben çok tez canliyim sanırım herşey hemen olsun bitsin istiyorum

Di mi çok sabırsızlanıyoruz doğsun elimize alalım, sevelim, koklayalımm
Aynen canım ben normalde de çok sabırsız bir insanım zaten. Kardeşim de bile anneme bir an önce doğur artık seveyim falan diyordum ki kendi çocuğum için ne kadar sabirsizlandigimi düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…