- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Bir kaç aydır uykularım bölük pörçüktü ama bir kaç gündür derin uykuya dalabiliyorum. Bu günleri değerlendirmek gerekGörünce yazmadan geçemicem :) hemen doğsun istemeyin dursun içerde durabildiği kadar boşverin. Doğurduğumdan beri 12 e yatıp 8 de kalkmadım :) gecede ateş nöbeti. iyice uyuyun tavsiyem :)
Kesinlikle. Bebeğine göre değişir tabi ama en zoruna hazırlıklı olmakta fayda var :)Bir kaç aydır uykularım bölük pörçüktü ama bir kaç gündür derin uykuya dalabiliyorum. Bu günleri değerlendirmek gerek
Aynen kuzum işe bile basladim :)Naber kuzum geldinmi kendinee :)
canim bende uykuya ve dinlenmeye hasret kalmisim..3 yasinda bi kizim var. bu hamileligimde dinlenemiyorum kizim beni yoruyor..ilk hamilelik daha iyi en azinda gec uyaniyorsun dinleniyorsun..insallah bebislerimizi sag salim kucagimiza alirizGörünce yazmadan geçemicem :) hemen doğsun istemeyin dursun içerde durabildiği kadar boşverin. Doğurduğumdan beri 12 e yatıp 8 de kalkmadım :) gecede ateş nöbeti. iyice uyuyun tavsiyem :)
benimde listeye ekleyin..dogum tarihiz 9 eylul
Kuzum ekledim amaa sen neden banlandin ki
Ekldim hayatimbenimde listeye ekleyin..dogum tarihiz 9 eylul
Aaa hakikaten niye ki
Kiz isede basladin baya hizlisinnEkldim hayatim
Acaba baska topikde tartismami yasadiAaa hakikaten niye ki
Aynen yasoosssun basladim ise de :)Kiz isede basladin baya hizlisinn
İlk gunun,nasi gecti bari yatmaya alistiktan sonra,zor gelmistirAynen yasoosssun basladim ise de :)
Bende 2sinide 12 haftalikken ogrendimGünaydın canım öyle mı diyorsunbenim 2 kız kardeşim var annem ikisinde de 12. Haftanın içinde öğrendi. Ondan dedim belki öğrenebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?