Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Görünce yazmadan geçemicem :) hemen doğsun istemeyin dursun içerde durabildiği kadar boşverin. Doğurduğumdan beri 12 e yatıp 8 de kalkmadım :) gecede ateş nöbeti. iyice uyuyun tavsiyem :)

Görünce yazmadan geçemicem :) hemen doğsun istemeyin dursun içerde durabildiği kadar boşverin. Doğurduğumdan beri 12 e yatıp 8 de kalkmadım :) gecede ateş nöbeti. iyice uyuyun tavsiyem :)
Bir kaç aydır uykularım bölük pörçüktü ama bir kaç gündür derin uykuya dalabiliyorum. Bu günleri değerlendirmek gerek

Bir kaç aydır uykularım bölük pörçüktü ama bir kaç gündür derin uykuya dalabiliyorum. Bu günleri değerlendirmek gerek
Kesinlikle. Bebeğine göre değişir tabi ama en zoruna hazırlıklı olmakta fayda var :)
Ama tabi kokusu gülüşü başka tüm zorluğuna rağmen iyiki var diyorsun. Sadece sabır ve güç gerek ilk 2 sene

canim bende uykuya ve dinlenmeye hasret kalmisim..3 yasinda bi kizim var. bu hamileligimde dinlenemiyorum kizim beni yoruyor..ilk hamilelik daha iyi en azinda gec uyaniyorsun dinleniyorsun..insallah bebislerimizi sag salim kucagimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…