Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok asiri olan agrilar ve grip disinda iyi sayilabilirse iyiyim tavsiye edebileceginiz bir bitki cayi varmi grip icin
Çok aşırı olmamak şartıyla nane limon iç kuzu iyi gelir inşallah ama en güzeli de git bi serum taksınlar. Çekme boşa

Geçen napıyoz dedm baktm cvp yok bide hastane fln filan uğraştm 2 gün de dinlendm kuzuuu burdayım yoksa takip ediyorm yazmadm sadece napıysn
Kiz saka yapiyom napim oglan hastaydi dunden beri kus kus ewi melemen etti bildigin sabahtan berii oldum dun gece bese kadar uyumadi ben bi yandan kusmugunu siliyorum bi onu temizliyorum cikarip giydir teselli et korkuyoda kucuk ya cok agliyo sarilip gorsen kiyamazzsin bugun kusmuk kokusundan oldum kucuk bi halikyikamak zorundakalsim midem eksiyobulaniyo oldum bildigin

Kız hamile hamile niye halı yıkadın verseysnya yıkatmaya bişy fln olur. Üşüttümü oğluşun neyi var dktora götrdnmi annesi

Kız hamile hamile niye halı yıkadın verseysnya yıkatmaya bişy fln olur. Üşüttümü oğluşun neyi var dktora götrdnmi annesi
Yok,kiz zaten,hasta o serum takilirsa o asla dayanmaz benim oglan bide cok nazli kendim tedavi etmeye calisiyorum kucuk bi kolidorhalisi olebi kustuki silmekle paklanmazdi yani

Yok,kiz zaten,hasta o serum takilirsa o asla dayanmaz benim oglan bide cok nazli kendim tedavi etmeye calisiyorum kucuk bi kolidorhalisi olebi kustuki silmekle paklanmazdi yani
Hiç bi çocuk dayanmaz da kuzu ama çekmesin yazık

canim cok gecmis olsun..benim kizimda hastaydi..cok kotu oksuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…