Naber kuzumBen burdaim canim
Merhaba canım iyi gidiyo sennHerkese merhabalar nasil gidiyor kizlar :)
O tesrif ettinizNapıyonuz kızlar
Geçen napıyoz dedm baktm cvp yok bide hastane fln filan uğraştm 2 gün de dinlendm kuzuuu burdayım yoksa takip ediyorm yazmadm sadece napıysnO tesrif ettiniz
Cok asiri olan agrilar ve grip disinda iyi sayilabilirse iyiyim tavsiye edebileceginiz bir bitki cayi varmi grip icinMerhaba canım iyi gidiyo senn
Çok aşırı olmamak şartıyla nane limon iç kuzu iyi gelir inşallah ama en güzeli de git bi serum taksınlar. Çekme boşaCok asiri olan agrilar ve grip disinda iyi sayilabilirse iyiyim tavsiye edebileceginiz bir bitki cayi varmi grip icin
Cok asiri olan agrilar ve grip disinda iyi sayilabilecekse iyiyim tavsiye edebileceginiz bir bitki cayi var mi grip icinMerhaba canım iyi gidiyo senn
Kiz saka yapiyom napim oglan hastaydi dunden beri kus kus ewi melemen etti bildigin sabahtan berii oldum dun gece bese kadar uyumadi ben bi yandan kusmugunu siliyorum bi onu temizliyorum cikarip giydir teselli et korkuyoda kucuk ya cok agliyo sarilip gorsen kiyamazzsin bugun kusmuk kokusundan oldum kucuk bi halikyikamak zorundakalsim midem eksiyobulaniyo oldum bildiginGeçen napıyoz dedm baktm cvp yok bide hastane fln filan uğraştm 2 gün de dinlendm kuzuuu burdayım yoksa takip ediyorm yazmadm sadece napıysn
Kiz saka yapiyom napim oglan hastaydi dunden beri kus kus ewi melemen etti bildigin sabahtan berii oldum dun gece bese kadar uyumadi ben bi yandan kusmugunu siliyorum bi onu temizliyorum cikarip giydir teselli et korkuyoda kucuk ya cok agliyo sarilip gorsen kiyamazzsin bugun kusmuk kokusundan oldum kucuk bi halikyikamak zorundakalsim midem eksiyobulaniyo oldum bildigin
Yok,kiz zaten,hasta o serum takilirsa o asla dayanmaz benim oglan bide cok nazli kendim tedavi etmeye calisiyorum kucuk bi kolidorhalisi olebi kustuki silmekle paklanmazdi yaniKız hamile hamile niye halı yıkadın verseysnya yıkatmaya bişy fln olur. Üşüttümü oğluşun neyi var dktora götrdnmi annesi
Hiç bi çocuk dayanmaz da kuzu ama çekmesin yazıkYok,kiz zaten,hasta o serum takilirsa o asla dayanmaz benim oglan bide cok nazli kendim tedavi etmeye calisiyorum kucuk bi kolidorhalisi olebi kustuki silmekle paklanmazdi yani
canim cok gecmis olsun..benim kizimda hastaydi..cok kotu oksuyor..Kiz saka yapiyom napim oglan hastaydi dunden beri kus kus ewi melemen etti bildigin sabahtan berii oldum dun gece bese kadar uyumadi ben bi yandan kusmugunu siliyorum bi onu temizliyorum cikarip giydir teselli et korkuyoda kucuk ya cok agliyo sarilip gorsen kiyamazzsin bugun kusmuk kokusundan oldum kucuk bi halikyikamak zorundakalsim midem eksiyobulaniyo oldum bildigin
Iyiyim canim senden naberNaber kuzum
Ikinizede gecmis olsun.canim cok gecmis olsun..benim kizimda hastaydi..cok kotu oksuyor..
sagol canim benim.Ikinizede gecmis olsun.
Salgin,war dikat edin wallaHiç bi çocuk dayanmaz da kuzu ama çekmesin yazık
Salgin war yeminle havadan nem kapti dikat et cnm bnmcanim cok gecmis olsun..benim kizimda hastaydi..cok kotu oksuyor..
Doğru kuzumm salgın var dikkat etSalgin,war dikat edin walla
Ayy bende kaptm o salgını salya sümük grip oldum kızlarDoğru kuzumm salgın var dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?