Salya sumuk ziyade bide kusma eslik ediyo zaten kusmdan oldum bide salginsan cekiyoruz o eksikti simdi tamamlandikAyy bende kaptm o salgını salya sümük grip oldum kızlar
Dikkat et kuzummAyy bende kaptm o salgını salya sümük grip oldum kızlar
Valla ya, ama kusmam yok cok şükür, bogazm fenaaa, ses falan gittiSalya sumuk ziyade bide kusma eslik ediyo zaten kusmdan oldum bide salginsan cekiyoruz o eksikti simdi tamamlandik
Esim gripti balım dikkatte ettim bu sefer ama işte olucag varda dikkat etsekte elden bişe gelmiyoDikkat et kuzumm
Gunaydin canim sonuc nasiltest yapcam bakalim simdik
yok canim negatif pazartesi doktora gitcem folik asit felan kullancam esimin hastanesindeki doktor yumurtaliklara felan bakalom demisGunaydin canim sonuc nasil
Hayirlisi olsun canim zaten daha yeni evliymissin evine cikinca daha rahat oluryok canim negatif pazartesi doktora gitcem folik asit felan kullancam esimin hastanesindeki doktor yumurtaliklara felan bakalom demis
Canım beni de ekler misin tarihimiz 9 eylül bizim de :)Ekldim hayatim
canim hayirlisi olsun..insalllah en kisa zamanda hamile kalirsin.yok canim negatif pazartesi doktora gitcem folik asit felan kullancam esimin hastanesindeki doktor yumurtaliklara felan bakalom demis
canim hosgeldin..benimde dogum 9 eylulCanım beni de ekler misin tarihimiz 9 eylül bizim de :)
Tabii canimmm hosgeldinnnnCanım beni de ekler misin tarihimiz 9 eylül bizim de :)
Hayirlisi olsun kuxummmm benimmm insallah iyi haberler alacahiz sendenyok canim negatif pazartesi doktora gitcem folik asit felan kullancam esimin hastanesindeki doktor yumurtaliklara felan bakalom demis
Olabilir canım şu sıralar var kızlarımızın üzerinde bir talihsizlik.Acaba baska topikde tartismami yasadi
Uzuldum yaa hemen geeelllse keske
Aynen kuzummm cabuk gelse bariOlabilir canım şu sıralar var kızlarımızın üzerinde bir talihsizlik.Gelince yazar bakalım neymiş sorun..
insAllah canim ❤Hayirlisi olsun kuxummmm benimmm insallah iyi haberler alacahiz senden
insAllah canmcanim hayirlisi olsun..insalllah en kisa zamanda hamile kalirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?