Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saol kuzum e sen nasisin hamislik nasi gidiyo
Iyi gidiyor kuzum cook sujur herhangi bir sikintim yoook :)
Cinsiyeti ogrenmek tek kaldi onuda ogrenelim hazirliklar baslayack

Evet ilk canim bir kac hafta kötü gecti ama şimdi iyi gidiyo gecen hafta erkek tahmini yapti doktor ilk olunca cok başka oluyo hep tedirginlik ve telaş var :)
Oyy Allah bagislasin kuzum.coook sukurr
Bende gecen hafta gittim
Kiz tahmini yapti ama bakalim mart sonuna yakin gidip cinsiyeti net ogrenip hazirlik yapalim

Oyy Allah bagislasin kuzum.coook sukurr
Bende gecen hafta gittim
Kiz tahmini yapti ama bakalim mart sonuna yakin gidip cinsiyeti net ogrenip hazirlik yapalim
Allah hepimizin saglikla bebislerimizi kucagimza almayi nasip etsin :) artkk gittgm her yerde gözüme bebek kyaftler çarpiyo almk icn sabirszlnym ama daha cok erkn oldgu icn kendimi tutyorm :)

İyi akşmlar kızlar ben evde sürekli yalnızım esim işe gidince cok bunalıyorum bilmem hamileliktenmidir, hiç arkadasım tanıdıgım yok görüsebilcegm sizdemi böylesiniz bazen çok kötü oluyo ruh halim iyi hissetmiyorum

Allah hepimizin saglikla bebislerimizi kucagimza almayi nasip etsin :) artkk gittgm her yerde gözüme bebek kyaftler çarpiyo almk icn sabirszlnym ama daha cok erkn oldgu icn kendimi tutyorm :)
Aslinda iki arkadasim 13. Haftada ogrendi amaa bakalim sabirsizlaniyorum kuzum yaa :)))
Heyecanda oluyor ara ara bakalimm neler yasayacagiz artik burda paylasiriz neler cektigimizi :)

Kuzucaannnn kiyamam ki sanaa bennn
Ben de tek kalmaya hasretim uzanip dinlenmeye
Ise git gel ev isi amannn biktimm
Amaa hamilelikte hormonlar cosuyor ya onun verdigi huzursuzlukta oluyor bende arada yasiyorum
Nerde oturuyorsunuz ki keske yakin olsaydik
Ohh kahve icmeye gelirdin berabed oturur sohbet ederdik ohhh miss

Keşke canım inan o kadar ihtiyacım varki yanımda bi ses bi desteğe hiç bir tanıdıgım yok komsularımı tanımıyorum arkadasım desen yok burda bilmiyorum iyice düsünüp duruyorum balkona ckıyorum herkesn bi tanıdıgı konustugu var benim taşındıgımdan beri kapımı biri calmadı. Burdaki kızlarla yakın olsakta gidip gelsek o kdar isterdimki

Bu arada Aksaraydayım canım niğde aksaray

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…