evt canm sknto varsa ogreneyimde erkendn bi caresne bakilr yoksa olir zaten bakalim bi gideyim doktora :)Hayirlisi olsun canim zaten daha yeni evliymissin evine cikinca daha rahat olur
Hastalikla cebellesmekteyim :)Kuzucannlarrrr Nasilsiniz
Nerdesiniz Sesiniz cikmiyorr
Yaa kiyamamm kuzum yaa gecmis olsunnHastalikla cebellesmekteyim :)
Ins guzel haberlerle gelirsin canimevt canm sknto varsa ogreneyimde erkendn bi caresne bakilr yoksa olir zaten bakalim bi gideyim doktora :)
Saol kuzum e sen nasisin hamislik nasi gidiyoYaa kiyamamm kuzum yaa gecmis olsunn
Dikkat et
Mrn hosgelsin :)Selam herkese benide ekler misinz :)
Hosbuldm canim :)Mrn hosgelsin :)
Iyi gidiyor kuzum cook sujur herhangi bir sikintim yoook :)Saol kuzum e sen nasisin hamislik nasi gidiyo
A.selam kuzummm hoss geldin eklerim tabiSelam herkese benide ekler misinz :)
tesekkr edrm hosbuldm canimA.selam kuzummm hoss geldin eklerim tabi
Ilk gebelik mi kuzummtesekkr edrm hosbuldm canim
Evet ilk canim bir kac hafta kötü gecti ama şimdi iyi gidiyo gecen hafta erkek tahmini yapti doktor ilk olunca cok başka oluyo hep tedirginlik ve telaş var :)Ilk gebelik mi kuzumm
Nasil gidiyor hamislik
Oyy Allah bagislasin kuzum.coook sukurrEvet ilk canim bir kac hafta kötü gecti ama şimdi iyi gidiyo gecen hafta erkek tahmini yapti doktor ilk olunca cok başka oluyo hep tedirginlik ve telaş var :)
Allah hepimizin saglikla bebislerimizi kucagimza almayi nasip etsin :) artkk gittgm her yerde gözüme bebek kyaftler çarpiyo almk icn sabirszlnym ama daha cok erkn oldgu icn kendimi tutyorm :)Oyy Allah bagislasin kuzum.coook sukurr
Bende gecen hafta gittim
Kiz tahmini yapti ama bakalim mart sonuna yakin gidip cinsiyeti net ogrenip hazirlik yapalim
Aslinda iki arkadasim 13. Haftada ogrendi amaa bakalim sabirsizlaniyorum kuzum yaa :)))Allah hepimizin saglikla bebislerimizi kucagimza almayi nasip etsin :) artkk gittgm her yerde gözüme bebek kyaftler çarpiyo almk icn sabirszlnym ama daha cok erkn oldgu icn kendimi tutyorm :)
Kuzucaannnn kiyamam ki sanaa bennnİyi akşmlar kızlar ben evde sürekli yalnızım esim işe gidince cok bunalıyorum bilmem hamileliktenmidir, hiç arkadasım tanıdıgım yok görüsebilcegm sizdemi böylesinizbazen çok kötü oluyo ruh halim iyi hissetmiyorum
Keşke canım inan o kadar ihtiyacım varki yanımda bi ses bi desteğe hiç bir tanıdıgım yok komsularımı tanımıyorum arkadasım desen yok burda bilmiyorum iyice düsünüp duruyorumKuzucaannnn kiyamam ki sanaa bennn
Ben de tek kalmaya hasretim uzanip dinlenmeye
Ise git gel ev isi amannn biktimm
Amaa hamilelikte hormonlar cosuyor ya onun verdigi huzursuzlukta oluyor bende arada yasiyorum
Nerde oturuyorsunuz ki keske yakin olsaydik
Ohh kahve icmeye gelirdin berabed oturur sohbet ederdik ohhh miss
Bu arada Aksaraydayım canım niğde aksarayKuzucaannnn kiyamam ki sanaa bennn
Ben de tek kalmaya hasretim uzanip dinlenmeye
Ise git gel ev isi amannn biktimm
Amaa hamilelikte hormonlar cosuyor ya onun verdigi huzursuzlukta oluyor bende arada yasiyorum
Nerde oturuyorsunuz ki keske yakin olsaydik
Ohh kahve icmeye gelirdin berabed oturur sohbet ederdik ohhh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?