Yeni mi tasindiniz kuzum nigde ye ailen faln nerdeBu arada Aksaraydayım canım niğde aksaray
Bende calismaktan cok yoruldum basm kaldirmiyo bugun 16 saat nobetteyim iskence gibi :-(İyi akşmlar kızlar ben evde sürekli yalnızım esim işe gidince cok bunalıyorum bilmem hamileliktenmidir, hiç arkadasım tanıdıgım yok görüsebilcegm sizdemi böylesinizbazen çok kötü oluyo ruh halim iyi hissetmiyorum
Kiyamam sana kuzummm yaBende calismaktan cok yoruldum basm kaldirmiyo bugun 16 saat nobetteyim iskence gibi :-(
Iyi aksamlar kuzummmm bizdde seni ozledikİyi aksamlarrr hanimmlarr nasilsinizzz...ozlendinizz
Yasal da degil 16 saat hamile bir bayani calistirmak sihhat raporu alcam sokcam gozlerine .sKiyamam sana kuzummm ya
Yarına 24 üm bende cnmm Allah kolaylık versinBende calismaktan cok yoruldum basm kaldirmiyo bugun 16 saat nobetteyim iskence gibi :-(
24 saatmi caliscan canim bunlar ne vicdansizYarına 24 üm bende cnmm Allah kolaylık versin
24 hafta olana kadar yasal cnm çalıştırabilirler24 saatmi caliscan canim bunlar ne vicdansiz
24 saatmi normal canim. Ben 2 gun sonra 24 um24 hafta olana kadar yasal cnm çalıştırabilirler
Canım 24 haftalık olana kadar yasal yani çalıştırabilirler ben 3-4 güne bir gidiyorum nöbete her sabah işe gitmektense nöbet iyidir diyorım24 saatmi normal canim. Ben 2 gun sonra 24 um
Benimde ole ya sen,nezaman ogrencen bakimIyi gidiyor kuzum cook sujur herhangi bir sikintim yoook :)
Cinsiyeti ogrenmek tek kaldi onuda ogrenelim hazirliklar baslayack
Nerde oturuyosun,canim benimKeşke canım inan o kadar ihtiyacım varki yanımda bi ses bi desteğe hiç bir tanıdıgım yok komsularımı tanımıyorum arkadasım desen yok burda bilmiyorum iyice düsünüp duruyorumbalkona ckıyorum herkesn bi tanıdıgı konustugu var benim taşındıgımdan beri kapımı biri calmadı. Burdaki kızlarla yakın olsakta gidip gelsek o kdar isterdimki
Anladim canim ben 2 gun sonra sihhat raporu aliyim o zaman benimki mesai malesef yarin sabah yine is varCanım 24 haftalık olana kadar yasal yani çalıştırabilirler ben 3-4 güne bir gidiyorum nöbete her sabah işe gitmektense nöbet iyidir diyorım
Öyle olmaz ama nöbet cıkısına mesai koyamazlarAnladim canim ben 2 gun sonra sihhat raporu aliyim o zaman benimki mesai malesef yarin sabah yine is var
Yok canım ben başka sehirden gelin geldm aksaraya ve geldigimde böyle bişey yoktu 1 bucuk sene oldu kmse kapımı calmadı ve apartmandakiler hep yaşça büyük teyzeler genç knusablcegm kmseyi görmedim zaten girişken biriside deglm yapamam böyle tanısma islerini falanYeni mi tasindiniz kuzum nigde ye ailen faln nerde
Sen keske tanissan
Yda evde cay versen cagirsan binadakileri
Tanisma vesilesiyle
Orda illaki sana yakin birisi cikar olmaz mi
Var mi orda boyle bisey
Mesela bizim burda oyle
Yani apt tasindik
Evi derleyip toparladiktan sonra tanismak icin eve cagirdik caya
Simdi 2 kisi var samimi oldugum
allah kolaylık versinn canımmmBende calismaktan cok yoruldum basm kaldirmiyo bugun 16 saat nobetteyim iskence gibi :-(
Aksarayda oturuyorumm canım sizler nerdensniz hiç sormadımda blmıyorumdaNerde oturuyosun,canim benim
Saol canim aminnallah kolaylık versinn canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?