- 25 Ocak 2017
- 1.084
- 816
- 43
- 31
Kocaeli cnmAksarayda oturuyorumm canım sizler nerdensniz hiç sormadımda blmıyorumda
Ben aksarayda oturuyorum diyene hiç denk gelmedim kimsemi yok aksaraydanKocaeli cnm
Kocaelide yokki canimBen aksarayda oturuyorum diyene hiç denk gelmedim kimsemi yok aksaraydan
Ben istanbul cnm :)Aksarayda oturuyorumm canım sizler nerdensniz hiç sormadımda blmıyorumda
hepimiz ayrı ayrı yerlerdeyizz :)Ben istanbul cnm :)
Kocaeli cıkar bence ama benimki imkansızKocaelide yokki canim
Gerci dogru ist.da dibimizKocaeli cıkar bence ama benimki imkansızsanırım
Bende pirinc tanem diye sevdigim zamani hatirladim ne guzel duygulardi ama suan cok daha guzel 23.5 :)kızlar bu arada bian düsündümde ben burda bebegimin bu alttaki takvimde 5 haftalık yazdıgını hatırlıyorm dün gibi ne cabuk geçiyo zaman smdi 20 haftalık olduk :)
maşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah :)Bende pirinc tanem diye sevdigim zamani hatirladim ne guzel duygulardi ama suan cok daha guzel 23.5 :)
Ins canimm:)maşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah :)
Iyiyim birtanemmmm benimmmUmya nasılsın canımm
Mart 15 kuzuBenimde ole ya sen,nezaman ogrencen bakim
Keske yakin olsaydik kuzum cok uzuldumYok canım ben başka sehirden gelin geldm aksaraya ve geldigimde böyle bişey yoktu 1 bucuk sene oldu kmse kapımı calmadı ve apartmandakiler hep yaşça büyük teyzeler genç knusablcegm kmseyi görmedim zaten girişken biriside deglm yapamam böyle tanısma islerini falan
keşke cnımm cok isterdimmKeske yakin olsaydik kuzum cok uzuldum
Bende agridayim oooo cook uzak cookkeşke cnımm cok isterdimm
İyiyim cnm sağolasınIyiyim birtanemmmm benimmm
Sen nasilsin
Olsun yanımda olamasanızda burdaki desteginiz ve arkadaslıgınız icin hepinize teşekkür ederim burada olmasa yalnızlktan ölecem :)Bende agridayim oooo cook uzak cook
10 gundur esimin bel fitigi sebebi ile izinliydik,kayinvalidemlere geldik orda dr a filan goturdu babam..Iyi aksamlar kuzummmm bizdde seni ozledik
Neler yapiyorsun bakalimmm
Yanindayizz hep kuzuuuOlsun yanımda olamasanızda burdaki desteginiz ve arkadaslıgınız icin hepinize teşekkür ederim burada olmasa yalnızlktan ölecem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?