geçer geçer bi bakarsın doğuma az kalmış12. Hafta gelsin diye dua ediyorum ya günleri tek tek sayıyorum şafak gibi
Maasa baglayacmm kuzu :)
Hossgeldin kuzucannn ekliyorum hemenBende geldim doğuma çok az kaldı Allahın izniyle sormak istedikleriniz varsa kendi hamileligin ile ilgili bilgi verebilirim her kadının hamile ligi farklıdır ikili test detaylı ultrason şeker yüklemesi yaptırdım sonuçlarım güzeldi hamilelik süreci çok güzel bir süreç prensesler gibi yaşayın arkadaşlar bu saate kalkıp açıkmisin kahvaltı yaptık
Hossgeldin kuzucanmerhaba bizde 17+6 yız
Iyiyim kuzum ise geldim bende calisiyorum :)Nasilsin bugun kuzum :)
Hemen kuzumm ekliyorummMerhaba, beni de eklermisiniz hamiş listesine
hoşbuldum canımHossgeldin kuzucan
Hoşbul, evet kızım olacakHosgeldin kuzum cinsiyet bellimi :)
Teşekkür ederimmm canımHemen kuzumm ekliyorumm
Benim doğum tarihini 31 Temmuz 2016 yazmissin canim :))Tamam hayatim ekliyorum hemen
Nasil gidiyor hamislikk
Var mi bulanti falan
Tahmini dogum ne zaman kizumMerhabayin hamisler beni de ekler misin 5+1
Duzeltiyorim kusum :)Benim doğum tarihini 31 Temmuz 2016 yazmissin canim :))
Kızlar şu ana kadar kim kac kilo aldi ya da verdi ben 70 le başladım ayniyim fazla almamam gerek dikkat ediyorum sağlıksız yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum
22 kilo biraz fazla gibiBen 62 den 84 e çıktım kilo alımı durdu 39+1 iz kızım da 3 kilo 100 gr civarı
22 kilo biraz fazla gibine zaman başladın almaya Elçin in kilosu da iyiymiş sağlıkla doğsun insallah :)
Yarisi cabuk gider geri kalani da biraz çabaya bakar 40 kilo alani gördümFazla ama 30 ya da 40 almadığına dua ediyorumvalla ilk 3,4 ayım mide bulantilarimla geçti sonra bi anda almaya başladım haftada 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?