Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ohhh miss
Bende 20 gun aydinda kaldun 2 gun once geldim
2 gorumcem orda
Agri cok soguk -30 40 di gittik hava degisimi iyi geldi bende 2 kilo aldim geldim
Yedim yurudum yedim yattim şişik oldum :)

Ohhh miss
Bende 20 gun aydinda kaldun 2 gun once geldim
2 gorumcem orda
Agri cok soguk -30 40 di gittik hava degisimi iyi geldi bende 2 kilo aldim geldim
Yedim yurudum yedim yattim şişik oldum :)

Ooohh masallahhh...iyi gelmistir sizede hava degisimi yarasin canimm.
Kalabalik ortam iyi geliyorr...
Evime saglam gidicem..artik bu gazla o 1.5-2 aydir temizlemedigim evimi bi adam akilli temizlerim...

Nasil gidiyor hamislik kuzummmm
Canım çok şükür iyi gidiyor bel ağrım var bide afedersin akıntı fazlalaştı dr olabilir dedi sorun yokmuş geçen hfta erkek denilmişti bebeğime bacak arasında pipisi vardı bu hafta kız dedi tekrr doktor ve 2 hafta sonra ayrıntılı da bidaha bakacak ve şaşkınız şuan kızımız mı olacak oğlumuz mu beklemedeyiz .. örgüye devam ara renkler bişey almadık çorap dahi.. öyle işte canım sağlıklı çok şükür

Allah Allahhhh bu ileri haftalarda bile yanilma oluyor mu ?

Simdi bana ne dese inanmicam resmenn.

Teyzeler hadi tahminde bulunun içinize ne doğuyo benm bebisim icin kızmı erkek mi

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-19-22-14-22.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 34
Ooohh masallahhh...iyi gelmistir sizede hava degisimi yarasin canimm.
Kalabalik ortam iyi geliyorr...
Evime saglam gidicem..artik bu gazla o 1.5-2 aydir temizlemedigim evimi bi adam akilli temizlerim...
Aynen kuzum ohh misss olacak

Bana da kiz olabilir dedi kuzum goremedik halaa
Mart sonu gidecegiz bize ne diyecek bakalim :)
Bende hazirlik yapmadim daha kesinlessin baslayacagim
Akinti icin ben de dr gittim
Ayaklarini usutuyorsan fazlalasie dedi
Sende ayaklarina dikkat et kuzum

Ne

Ne oldu hayatim Allah hayretsinnn
Niye tartistinix
canım eşim bilgisayardan oyun bagımlısı sürekli oyun oynuyor benmde ilgiye ihtiyacm var inan işten geliyo bilgisayar gidiyo blgisayar hiç muhabbetimiz yok kaç aydır susuyodum dün patladım agzıma geleni söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…