Benimki de playstation oynuyor evde surekli :)canım eşim bilgisayardan oyun bagımlısı sürekli oyun oynuyor benmde ilgiye ihtiyacm var inan işten geliyo bilgisayar gidiyo blgisayar hiç muhabbetimiz yok kaç aydır susuyodum dün patladım agzıma geleni söyledim
Hayirlisi insallah kuzumHayırlısı bakalım çevremdekiler erkek diyolar , 2 hafta sonra ogrencez İnsaAllah
evet canim memleket agri :) bende şaşirdm vallaEvet canimm merkezdeyim ben aaa sevindim hemseriyiz o zaman yada agrili misin :)
Insallah gorusmek nasip olur kuzuuuevet canim memleket agri :) bende şaşirdm valla
Hayırlısı canımmm her ay 1-2 gün gecikme olur muyduHala kirmizilarimgormedim aksama gorurum heralde agrimda yok ne isse
Olmazdi ama gecen ay olmaya basladi canim :) artik 30gumde bir olcak heraldeHayırlısı canımmm her ay 1-2 gün gecikme olur muydu
Bende hamile kalmadan once düzenim çok değişti sürekli gecikmeye başladı, yengeminde oyle olmus sonra hamile kalmış vücut kendini hazırlıyo demişti bana ne kadar doğru bilmiyorum ama bendede oyle oldu duzensizlesti sonra hamile kaldm, tabi en başta nasip Rabb'im gönlüne göre versin İnsaAllah :)Olmazdi ama gecen ay olmaya basladi canim :) artik 30gumde bir olcak heralde
insAllah canim Duzensiz olduktan kac ay sonra hamismkaldin ki canimBende hamile kalmadan once düzenim çok değişti sürekli gecikmeye başladı, yengeminde oyle olmus sonra hamile kalmış vücut kendini hazırlıyo demişti bana ne kadar doğru bilmiyorum ama bendede oyle oldu duzensizlesti sonra hamile kaldm, tabi en başta nasip Rabb'im gönlüne göre versin İnsaAllah :)
Ayy insallahhh canimmm insallah gormezsinnnHala kirmizilarimgormedim aksama gorurum heralde agrimda yok ne isse
3 ay sonra kuzum normalde 30 günde bi olırdum sonra 34 37 38 diye duzensizlesti en sonuncucdada 40. Gundeydm test yaptm pozitif, İnsaAllah hayırlı haberlerini alırz en kısa zamandainsAllah canim Duzensiz olduktan kac ay sonra hamismkaldin ki canim
Kuzum cinsiyeti icin ne zaman gidicen tekrarAyy insallahhh canimmm insallah gormezsinnn
Hm insAllah kuzum ❤3 ay sonra kuzum normalde 30 günde bi olırdum sonra 34 37 38 diye duzensizlesti en sonuncucdada 40. Gundeydm test yaptm pozitif, İnsaAllah hayırlı haberlerini alırz en kısa zamanda
insAllahh canimmAyy insallahhh canimmm insallah gormezsinnn
Peçeteye bile ıslaklık geçmemis diyosun yani o bolgene bile değmemiş ıslaklık nasıl hamilelik olabilir?Bişey sorucam bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu
Yok canım icine girmeden hamile kalma gibi bi olasılıgın yok iyice icine akacak o, ıslaklıkla olacak bisey degil2 kat iç çamaşırı vardı çekerken az kalmış iç çmaşırında hemen sildim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?