Güzel Hamişler Grubu :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Umya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimki de playstation oynuyor evde surekli :)
Amann bende hicc umursamadim bakti ben umursamiyorum kendi duzeldi sen de umursamaaa hicccccc bisey deme ye ic yat kendi kalksin ihtiyaclarini karsilasin

Insallah bign d.byazta ugrarsn yada bn merkeze gelirsm allah nasip ederse görsrz :)

Insallah bign d.byazta ugrarsn yada bn merkeze gelirsm allah nasip ederse görsrz :)

Olmazdi ama gecen ay olmaya basladi canim :) artik 30gumde bir olcak heralde
Bende hamile kalmadan once düzenim çok değişti sürekli gecikmeye başladı, yengeminde oyle olmus sonra hamile kalmış vücut kendini hazırlıyo demişti bana ne kadar doğru bilmiyorum ama bendede oyle oldu duzensizlesti sonra hamile kaldm, tabi en başta nasip Rabb'im gönlüne göre versin İnsaAllah :)

insAllah canim Duzensiz olduktan kac ay sonra hamismkaldin ki canim

insAllah canim Duzensiz olduktan kac ay sonra hamismkaldin ki canim
3 ay sonra kuzum normalde 30 günde bi olırdum sonra 34 37 38 diye duzensizlesti en sonuncucdada 40. Gundeydm test yaptm pozitif, İnsaAllah hayırlı haberlerini alırz en kısa zamanda

Bişey sorucam bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu

Peçeteye bile ıslaklık geçmemis diyosun yani o bolgene bile değmemiş ıslaklık nasıl hamilelik olabilir? Konuna bakıyorum arada okadar insan yazmış olmaz diye hala tatmin olamamıs burayada yazmışsınız, olmaz canım korkma olması icin mucize gerek

2 kat iç çamaşırı vardı çekerken az kalmış iç çmaşırında hemen sildim zaten

2 kat iç çamaşırı vardı çekerken az kalmış iç çmaşırında hemen sildim zaten
Yok canım icine girmeden hamile kalma gibi bi olasılıgın yok iyice icine akacak o, ıslaklıkla olacak bisey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…